Nerede kalayim

Eylul-hazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
25
67
3
Eşim 10 gun olmayacak. Bana da annenlere geç diyor. Kaldigimiz ev giriş kat bir de geçen yıl yan tarafa hırsız girmişti evde yalnız kalma diyor.
Benim de ailemde kalasım yok
Babam cimri huysuz biri. Bana gidince bsy demez de ben bekarkenki tavırlarını biliyorum. Evde su bitince bile ne ara bitirdiniz falan diyordu. Koltukta yatıyorum oraya gidince belim falan hep rahatsız oluyor.
Bilmiyorum ne yaoayim

Kendinizi nerede rahat hissediyorsanız orada kalın. Evin güvenliğini saglarsaniz evde kalmayı tercih ederdim

Kaldığınız yer güvenli bir yer değilse eşiniz varken de güvende değilsiniz ki zaten hırsız eşiniz evde mi işte mi 5 dakika sonra gelir mi nereden bilsin ?Öbür yandan bu konuda sizin istekleriniz bizim isteklerimizin önündedir diye düşünüyorum..yani canınız nerede kalmak istiyorsa orada kalın

Yanında kalıcak kardeşin falan yok mu o gelir yanına

Komşusuna sokağındakine hırsız girmeyen mi var allah aşkına bizim apartmanda üç daireye girdi mesela.
Kitleyin her yeri vurun kafayı rahatça yatın evinizde.

Evınde kal. Yan binalara veya oturduğumuz binaya hırsız girebilir. Yapacak bisey yok.
Gidecek yerin olmadıgını dusun? Kal evınde keyfine bak

Camların önüne kavanoz falan koy bir şey olursa hemen uyanırsın. Aslında şu camlara takılan alarmlar da iyi, vaktin varsa onlardan tak.

Evinizde kalın düzeniniz bozulmasın. Hırsız girdiyse girdi size de gelicek diye bi şey söz konusu değil sonuçta eşinize göre mi hareket edicek sanki

Evinizde kalın.
Alarm sistemi taktırmak için uygun bütçeniz yoksa pencerelere takılan ve oldukça güçlü sesi olanlar var. Pahalı şeyler değil. Bir milyoncularda bile vardı bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…