eşim işi nedeniyle istanbula sık gidip geliyor(en az 3 haftada bir) daha yeni evliyim. evlenmeden önce bir gün eşim istanbula gittiğinde msn iletisine @istanbul yazmıştı bende bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam (çünkü eski erkek arkadaşımdan bu anlamda çok çekmiştim herşeyini iletilerle hallediyordu) ona bu durumdan hoşlanmadığımı beni rahatsız ettiğini senin istanbula gittiğini kimsenin bilmesine bilmek yokki tarzında bir konuşma yapmıştım. oda bunu anlayışla karşılayıp bana tamam bidaha yazmam demişti. ve uzun bir süre sözünü tuttu evet. evlendikten sonra bir gün yine istanbula gittiğinde bu kez facesine @istanbul yazmış gördüm ve yine kibar bir şekilde hatırlattım bunu daha önce konuştuğumuzu söyleyip hatırlattım ozmanda yine anlayışla yaklaştı ne dediğini hatırlamıyorum şuan ama hiç uzamadan kapanmıştı. ve enson dün yine istanbula gitti bir baktım yine facede şu nerde olduğunu gösteren iletisine istanbul yazmış. sonra msnden yazmış ben geldim falan diye bende gördüm faceden diyerek laf soktum, sonra akşamda aradı bende tam akapatırken facem yok göremiyorum nerde olduğunu ararsın sen dedim, slaf soktuğumu anladı tabi bunun üzerine peki dedi kapattık. şimdi soğuk konuşuyorum ben normalde aşkımsız konuşmazdık ne aşkım ne canım hiçbişey söylemiyorum telefonda oda normal konuşuyor. inanın sinirime ağlayacağım şuan, sinirime değil üzüntüme daha doğrusu. ya ben anlam veremiyorum ne kazandırır bir insana nerde olduğunu sosyal ortamda paylaşmak. birşey kazandırmazsa kalp kırmaya değermi istemiyorum hoşlanmıyorum demişim. şimdi ne yapayım ben. bunu sineye çekmek istemiyorum ama uzatmakta istemiyorum. yapacağını erkek yapıyor ama bayanlar suçlu oluyor hep. çok iyi ve anlayışlı bir insanımdır normalde çok sevenim dostlarım vardır ama kötü bir huyum var beni üzeni gözüm görmez. ve şuan ne arıyorum ne soruyorum o ararsa konuşuyorum. normalde arayamasam bile mail atardım. ağzımdan aşkım bile çıkmadı onun da çıkmadı ama normal konuşuyor ben gibi zorla değil. değer mi yani tüm bunlara?