- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bilmiyorum ki. Tabloları insanlar alıyor bu daha gzl gerçek gibi görünüyo neden almasınlar ki. Yani bilmiyorum acaba hobi dükkanları kabul eder mi onlar da benim üstümden para kazanacak işine gelir gibime geliyoTürkiyede alıcı buluyor mu hiç bir fikrim yok. Sen yine de şansını dene. İnternetten satma gibi bir durum olmaz mı?
Bilmiyorum ki. Tabloları insanlar alıyor bu daha gzl gerçek gibi görünüyo neden almasınlar ki. Yani bilmiyorum acaba hobi dükkanları kabul eder mi onlar da benim üstümden para kazanacak işine gelir gibime geliyo
Galeri derken ne galerisi onu anlamadım ?Genelde galeriler tabloları alırlar satılırsa sahibine parayı ödüyorlar ama galeriler kağıt rölyef alır mı emin olamadım.
Genelde imzalı resimler falan alınıyor bu yolla.
Siz bir deneyin yine şansınızı.
Bir de zet de bu tip hobi objelerini satıyor ama dükkan açmak gerekiyor sanırım.
Siz en iyisi antikacılara, galerilere, hobi dükkanlarına bir sorun.
Sanat galerileri. Genelde belli bir sanatçının veya koleksiyonun eserlerini belli bir süre sergiliyorlar. Herkes gidiyor geziyor eğer beğendiği olursa galeri sahibiyle konuşup sergi sonunda alıyorlar. Belli bir kısmı galeri sahibine gerisi de sanatçıya kalıyor. Emin olmamakla beraber 1 ay gibi bir süre kalıyor genelde. Galerilerle iletişime geçebilirsin. Eserlerini gösterebilirsin uygun olduklarında sana haber verirler.Galeri derken ne galerisi onu anlamadım ?
TeşekkürlerSanat galerileri. Genelde belli bir sanatçının veya koleksiyonun eserlerini belli bir süre sergiliyorlar. Herkes gidiyor geziyor eğer beğendiği olursa galeri sahibiyle konuşup sergi sonunda alıyorlar. Belli bir kısmı galeri sahibine gerisi de sanatçıya kalıyor. Emin olmamakla beraber 1 ay gibi bir süre kalıyor genelde. Galerilerle iletişime geçebilirsin. Eserlerini gösterebilirsin uygun olduklarında sana haber verirler.
Galeri derken ne galerisi onu anlamadım ?
İnşallah sağolunSanat galerisi.
Ama siz ufak, biraz daha mütevazi galerilere gidin.
Genelde çünkü galeriler ismi duyulan sanatçıları yeğliyor, imzalı sanat eserini yeğliyorlar.
Siz antikacılara, küçük yerlere gidin şansınızı deneyin.
Ne kadara yapıyorsunuz? Bizim de aklımızda olsun, değişik bir hediye fikri çünkü.
Yeni evli arkadaşlara ev hediyesi olur, insan kendi evine alır. Tabi fotoğraf gönderince onu yapıyorsanız.
Ayrıca gittigidiyor ve n11 gibi siteler üzerinden satış yapabilirsiniz.
Forumda paylaşırsınız, girişimci kadınlar bölümü mü ne vardı, oranın kurallarına uygun olarak konu açarsınız.Resme göre değişiyor fiyatları zorluğuna malzeme fiyatına göre bi de çerçeveleri pahalı olunca 35 e 50 150 den başlıyo büyük boy 50 ye 70 450 den başlıyor bir de minik A 4 kağıdı boyları var onlarda 100 lira filan. Yaptıkça buraya da koyarım link atarım isterseniz size de koyduklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?