- Konu Sahibi blackwhiite
-
eminönüArkadaşlar merhaba öncelikle dert değil ve biliyorum ki konunun yeri de burası değil.
Ancak benim için acil ve bulmam gerek, diğer kısımlarda malum fazla yanıt alamıyoruz ...
Neyse lafın özü şu düğünlerde vs kullanılan konuşma balonları var ya onların çubuklarını nereden bulabilirim ben?
Böyle sağlam, tek boy falan instagramda bi'kaç kişiye sordum satış yaptıkları için cevaplamıyolar ki ben de satış yapacağım için çok da sormak istemiyorum
İstanbul Eminonu-tahtakalede satiliyor. Ve de instagram da satilanlardan coook daha ucuza. Toptan satiliyor cunku :) konusma balonu da cubugu da var orda. Sadece cubuk alacaksaniz marangozlarda olur
Size çıta lazim o zaman. Koçtaş ta da var. Eger istanbul disindaysanizYa tasarımı ben yapacağım konuşma balonu, takvim, magnet, etiket, afiş vs... Diğerlerini zaten yapıyodum da konuşma balonuna daha yeni el atıyorum oyüzden o çubukları nerede satılır bilemedim.
Toplu satılıyosa şahane, teşekkür ederim
Size çıta lazim o zaman. Koçtaş ta da var. Eger istanbul disindaysaniz
2 hafta once ordaydim bir suru alternatif vardi. Hobi marketlerde de var. Zaten siz gidin tahtakaleye nevriniz döner,ne alacaginizi sasarsinizEvet İstanbul'dayım.
Böyle kesilmiş tek boy halinde var mı cidden? İki yere de bakayım hemen
2 hafta once ordaydim bir suru alternatif vardi. Hobi marketlerde de var. Zaten siz gidin tahtakaleye nevriniz döner,ne alacaginizi sasarsiniz
Rica ederim :)İnsan yakınında olunca kıymetini bilmiyo işte yarın yarın diye diye gidemedim bi'türlü
Çok teşekkür ederim tekrardan
Orasi havuzlu han değil mi başka bi yer daha mi var eminonunde.Konuşma balonunun ne oldugunu anlamadim ama böyle seyler Eminönü Şark Handa vardir. 6 katli bir han. Ne arasaniz var yani..
Orasi havuzlu han değil mi başka bi yer daha mi var eminonunde.
Bilmiyordum bilsem oraya da bakardim. Ben de bebeğim için süslemeleri ve askerlerini kendim hazirliyorum da. Tam olarak nerde bu han.Bir sürü han var ama en cok cesit Şark Handa var. Harika bir han gerçekten, müthiş yanicanım sikildiginda gidiyorum dolaniyorum.
Bilmiyordum bilsem oraya da bakardim. Ben de bebeğim için süslemeleri ve askerlerini kendim hazirliyorum da. Tam olarak nerde bu han.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?