• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede sevgili bulabilirim

Benim yaşımda da hala bekar olan var ablam. 😅
Tuhaf olan bu şekilde dert yanman. Hayatında biri olur ciddi düşünürsün o ayrı ama sen illa birini bulayım herkes evlendi kafasındasın biz ne yapalım.
herkesle değil tabi ki ama 1 sene içinde evlenmek isterim yani 21 imde değil ahahhahah tanışırız çıkarız 1 seneye evleniriz

Yok abla ya okumaktan başka bir başarım yok hahahsjs evlilik bana yarar
Bir ömür evli olma niyeti ile evlilik sağlıyoruz genel olarak biliyorsun değil mi neden peki bu acele. Nasılsa evlilik düşüncen varsa evlenirsin.Evlilik demek sorumluluk demek.Sorumsuzken tadını çıkarmak bence en güzeli çünkü daha çok çok küçüksün bana göre ben 26 yaşımda evlendim.Ne kadar erken evlenmişim diye düşünüyorum 🫠🫠🫠🫠

Şu erken yaşta evlenmek isteyen ergenlerin hepsini bir tokatlayasım var. Çocuğum oturun dersinizi çalışın, bak yine sabahtan beri sular yok, bulaşık gırtlağa kadar. Çamaşır dağ gibi offff offfffff 😣
ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.

Ciddi ilişki istiyorum yaşım 20 nerede bulabilirim biliyorum şu an yaşım genç ama bir yerden başlamak lazım.Hemen evlenelim demiyorum ama zaman çabuk geçiyor,ne yapmak lazım bunun için
Tiktok bayağı işe yarıyor diyorlar. Müge Anlı'ya gelenlerden biliyorum.

ne güzel değil mi sevdiğin insanın her gün görmek abla onunla zaman geçirmek,aile ve arkadaşa bin basar.hem sohbet ediyorsun dertleşiyorsun hem cinsellik evlilik harika bir şey.
Teyzecim iyi hoşta, bazen istemsizce gırtlağına yapışmak istiyorsun. Karşı kanepede masumca tv izliyor şu anda 😒

Kimse düzgün öneri vermemiş yaaa okullu erkekleri öneriyorsunuz :skandal:söylüyorum ablacım civardaki bir köy düğününe şalvarını giyip gidiyorsun azcık şıkıdım oynuyorsun,oradaki erkekler geç evlenmez, genelde dirseğine kadar bileziğinide takarlar mis gibi düğününü yapıp kayınvalidenin evine geçiyorsun gerdek gecesi diye o gece eve gelmez belki kadın o kısmı düşünme💘

Yarın kocadan para beklersin, bekle yarar. Tabii şimdi sen zengin bı iş adamı gelecek seni alacak, deli divane olacak zannediyorsun amaaa çok beklersin 😏
Ablacım zengin olmasına gerek yok normal şartlarda olalım yeter beni diğer kızlarla karıştırmayın kastettiğim o değil adam gibi sevgi,ayrıca okuyorum benim de mesleğim olacak

K
Kimse düzgün öneri vermemiş yaaa okullu erkekleri öneriyorsunuz :skandal:söylüyorum ablacım civardaki bir köy düğününe şalvarını giyip gidiyorsun azcık şıkıdım oynuyorsun,oradaki erkekler geç evlenmez, genelde dirseğine kadar bileziğinide takarlar mis gibi düğününü yapıp kayınvalidenin evine geçiyorsun gerdek gecesi diye o gece eve gelmez belki kadın o kısmı düşünme💘
Köy düğününe gittim bu arada hahahaha onlar benim dengim değil tamam mı ben bir prensesim prensess

Back
X