Nerede yanlış yapıyorum??

istediğiniz birşeyi rahat alamıyosanız nasıl maddi sıkıntı yaşamıyorsunuz?
açıkçası ben ailenizi haksız bulmuyorum çıksın çalışsın benim de zoruma giderdi kızım kızkardeşim çalışır eşi evde oturursa, hem mide hastalığı hem astımlı ve çalışan bir kadın olarak söylüyorum. eşiniz mide hastalığı ve astımdan dolayı bırakmış ya işini.

eger çalışmıyorsa yada çalışmak istemıyorsa çabalayıp iş bulamadıysa yani iş bulmak için aramak lazım gerçekten arıyor mu yoksa rahatlk işine mi geliyor ?
o zaman ev işlerini yapsın yemek temızlık vs vs gibi ... hayat müşterek sonucta..
sizde ev işi yapmayın bir şey derse de hem dış hem iç yetişemıyorum dersinz.. el atsın bir şeye ..

ya ben anlamadım ... butceyı belirlemesi için eline para gecmesi lazım .. o zaman siz maaşınızı eşinize veriyorsunz.. madem rahatsızlk duyuyorsanz bi şeyi ters yapıyrsunz bu da maddi durum kontrolunn eşinzde olması..
vermeyın kontrolu de siz yapın..

eşim kendi başına salça yaptı saolsun.
niye mutsuzum içim bi türlü el vermemesi konusu bu aile baskısı

yani aile baskisindan ziyade sizde mutsuzdunuzdur bu konudan. eve ekmek getiren siz oturan o. üstelik uzun zaman olmuş. tezgahtar arayan dami yok satışa girsin bi yerlere ...boyle rahata alismis gibi geldi bana ailenizi haklı buldum

eşim kendi başına salça yaptı saolsun.
niye mutsuzum içim bi türlü el vermemesi konusu bu aile baskısı

Çabalıyor ve iş bulamıyorsa yapacak bir şey yok, ülkede milyonlarca işsiz var şu an ve durum cidden kötü
Düzgün bir aile hayatınız varsa , adam kazandığınızı çarçur etmiyorsa çevreye boş vereceksiniz
Erkeğin çalışmaması hoş karşılanmıyor, ne kadar medeni olsakta kanımıza işlemiş bir durum bu insanın sinirine dokunuyor ama mantıklı düşünmekte lazım, iş bulamıyorsa ki bulamaması doğal şu şartlarda kızamıyorum
Ha şimdi herkes der erkek adam limon satar, hamallık yapar yine de evine getirir, yok şoförlük yapar, yok markette çalışır bilmem ne kazın ayağı öyle değil, belli bir yaştan sonra bazı şeyler zor. Burada önemli olan eşinizin gayreti ; gerçekten çabası var mı yoksa sırtını size mi dayayıyor buna net cevabı verecek kişi sizsiniz

Uzun süre çalışmayınca yeniden iş hayatına dönmek herkese zor gelir bu gerçek.
Eşin isteseydi çoktan iyi kötü bir iş bulurdu.
Kimi insanlar gerçekten çalışmayı sevmiyor,eş de evi geçindirecek kadar para getirince ekmeğine yağ sürülmüş oluyor,eşin de böyle biri bence.
Yerinde olsam ya adamı böyle kabul edip çevreyi sustururum ya da adamla yolları ayırırdım. Çünkü bence eşin çalışmayacak,bunu kabullenmelisin.

5 yıllık evliyiz.
mide rahatsizliği ve astim bronşit.
ALLAH şifasını versin de artık minnacık bebeler bile astım bronşit birşekilde hastalıkla savaşıyorlar.
dEMEM o ki çalışmasına engel ÇOK CİDDİ bir rahatızlığı yok.
İş arıyorda bulamıyormu yoksa secici davranıp rahat bir iş mi arıyor
Eğer 2.ci ise ve rahatlıkta boy gösteriyorsa işiniz zor.

her türlü iş ariyor yok.

Kadın çalışmayıp evde yatınca okey. Erkek calismayinca para yiyor oluyor. 13 sene çalışan adamın on ay bile kredisi yok demek ki. Valla bravo bu zihniyete.
Kadın evde yatmiyoda adamın yattığı kesin is felan da yapmıyordur. Kadın en azından yiyecekleri yemekleri hazirliyo yaşadıkları yerleri temizliyo yaşanacak hale getiriyo adamda yapsın madem insallah yapiyodur. Çünkü ben biliyorum isten çıkıp yemek yapiyo konu sahibi. Evin temizliği felan da o yapiyo

Bak kendin söylüyorsun başvuruyor iş bulamıyor. Bu zamanda iş bulmak çok sıkıntı..

Başının etini yemek yerine destek olun. O zaman insanlar da saçma sapan konuşamaz

eşim her konuda yardimci aile baskısı bunattı...
ben bu zamana kadar sıkıntı etmedim son zamanlarda bende artık yoruldum.

1,5 yıldır destek oluyorum artık son zamanlarda patladim.
Eğer evde destek olmuyorsa , ekmek elden su gölden kafasına girdiyse haklısınız ama diğer türlü bir ömür sürse evlilik gereği her koşulda destek olmak gerekir . Yaşadığı durumdan sonra hayatını etkileyecek bi sekel kaldı mı

Kadın çalışmayıp evde yatınca okey. Erkek calismayinca para yiyor oluyor. 13 sene çalışan adamın on ay bile kredisi yok demek ki. Valla bravo bu zihniyete.
AYni sekilde dusunuyorum. Erkeklerin de yorulmaya,biraz nefes almaya,evde kendini dinlemeye hakki var. Ev hanimlarini kapinin onune mi koyuyoruz,omur boyu evdeler onlar. Ama erkekler bir sure dinleneyim deyince hemen kapi gosterin diye akillar geliyor sasiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…