- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
merhaba arkadaşlar...
az önceki konuyu ( eşiniz size böyle talep gelse ) okudum.
kafama dank etsede düşünüyorum. nerede yanlış yapıyorum.
ben kamuda memurum eşim 1,5 yıldır işsiz...
13 yıl çalıştı rahatsizliğindan ötü işinden çikti..
10 ay işsizlik maaş aldi.
şimdide iş bulamiyor. ailem çok baskı yapıyor x artık iş bulsun senin parani yiyor diyip duruyo.
başimin etini yiyip duruyor. artık patlama noktasina geliyorum eşime iş bul diyorum başvuru yapıyor bulamiyor.
bizim bulunduğum yer küçük şehir iş imkanlari çok düşük..
canım sıkılıyor. utaniyorum insanlardan.. mutsuz oluyorum...
kimseyle konuşasim gelmiyor..
eşim rahat hiç sıkıntı yok. ben başini etini yemekle meşgulum hiç oralı degil.
istediğim bişey rahat alamiyorum . bişey alacak ise çok pahalı ben vermem diyor vermiyor da...
ayakkabıyı 250 tl veririz. ikimizinde ayaklari özel.
ben maddi sıkıntı yaşamiyorum. çok şükür sorun yok.
ama aile baskısından çok bunaldim.
çok sıkıldım nerede yanlış yapıyorum
iş bulamiyor ne yapmam gerekiyor.
mutsuzum...
bu durum böle devam etmiyor.
akrabalara çevreye yayıldı.. herkes biliyor
benim içim mi hiç rahat degil..
bütçeyi eşim belirliyor. ama çok şükür sigarasi içkisii yok bütçeyi sağlam yapar...
yinede içim rahat degil.
eşim kendi başına salça yaptı saolsun.eger çalışmıyorsa yada çalışmak istemıyorsa çabalayıp iş bulamadıysa yani iş bulmak için aramak lazım gerçekten arıyor mu yoksa rahatlk işine mi geliyor ?
o zaman ev işlerini yapsın yemek temızlık vs vs gibi ... hayat müşterek sonucta..
sizde ev işi yapmayın bir şey derse de hem dış hem iç yetişemıyorum dersinz.. el atsın bir şeye ..
eşim kendi başına salça yaptı saolsun.
niye mutsuzum içim bi türlü el vermemesi konusu bu aile baskısı
ALLAH şifasını versin de artık minnacık bebeler bile astım bronşit birşekilde hastalıkla savaşıyorlar.5 yıllık evliyiz.
mide rahatsizliği ve astim bronşit.
her türlü iş ariyor yok.ALLAH şifasını versin de artık minnacık bebeler bile astım bronşit birşekilde hastalıkla savaşıyorlar.
dEMEM o ki çalışmasına engel ÇOK CİDDİ bir rahatızlığı yok.
İş arıyorda bulamıyormu yoksa secici davranıp rahat bir iş mi arıyor
Eğer 2.ci ise ve rahatlıkta boy gösteriyorsa işiniz zor.
Ozaman yapacak birşey de yokher türlü iş ariyor yok.
Kadın evde yatmiyoda adamın yattığı kesin is felan da yapmıyordur. Kadın en azından yiyecekleri yemekleri hazirliyo yaşadıkları yerleri temizliyo yaşanacak hale getiriyo adamda yapsın madem insallah yapiyodur. Çünkü ben biliyorum isten çıkıp yemek yapiyo konu sahibi. Evin temizliği felan da o yapiyoKadın çalışmayıp evde yatınca okey. Erkek calismayinca para yiyor oluyor. 13 sene çalışan adamın on ay bile kredisi yok demek ki. Valla bravo bu zihniyete.
Bak kendin söylüyorsun başvuruyor iş bulamıyor. Bu zamanda iş bulmak çok sıkıntı..merhaba arkadaşlar...
şimdide iş bulamiyor. ailem çok baskı yapıyor x artık iş bulsun senin parani yiyor diyip duruyo.
başimin etini yiyip duruyor. artık patlama noktasina geliyorum eşime iş bul diyorum başvuru yapıyor bulamiyor.
istediğim bişey rahat alamiyorum . bişey alacak ise çok pahalı ben vermem diyor vermiyor da...
Başının etini yemek yerine destek olun. O zaman insanlar da saçma sapan konuşamazmerhaba arkadaşlar...
1,5 yıldır destek oluyorum artık son zamanlarda patladim.Başının etini yemek yerine destek olun. O zaman insanlar da saçma sapan konuşamaz
eşim her konuda yardimci aile baskısı bunattı...Kadın evde yatmiyoda adamın yattığı kesin is felan da yapmıyordur. Kadın en azından yiyecekleri yemekleri hazirliyo yaşadıkları yerleri temizliyo yaşanacak hale getiriyo adamda yapsın madem insallah yapiyodur. Çünkü ben biliyorum isten çıkıp yemek yapiyo konu sahibi. Evin temizliği felan da o yapiyo
Eğer evde destek olmuyorsa , ekmek elden su gölden kafasına girdiyse haklısınız ama diğer türlü bir ömür sürse evlilik gereği her koşulda destek olmak gerekir . Yaşadığı durumdan sonra hayatını etkileyecek bi sekel kaldı mı1,5 yıldır destek oluyorum artık son zamanlarda patladim.
AYni sekilde dusunuyorum. Erkeklerin de yorulmaya,biraz nefes almaya,evde kendini dinlemeye hakki var. Ev hanimlarini kapinin onune mi koyuyoruz,omur boyu evdeler onlar. Ama erkekler bir sure dinleneyim deyince hemen kapi gosterin diye akillar geliyor sasiriyorumKadın çalışmayıp evde yatınca okey. Erkek calismayinca para yiyor oluyor. 13 sene çalışan adamın on ay bile kredisi yok demek ki. Valla bravo bu zihniyete.
Ee yardimciysa iste ariyorsa ne yapsın adam canım ailen is bulsun mademeşim her konuda yardimci aile baskısı bunattı...
ben bu zamana kadar sıkıntı etmedim son zamanlarda bende artık yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?