Nerede yanlış yapıyorum??

Konuyu okurken ailenizin sözleri ve baskısı kısmı hiç hoşuma gitmedi. Ezdirmeyin eşinizi kimseye

merhaba arkadaşlar...

az önceki konuyu ( eşiniz size böyle talep gelse ) okudum.
kafama dank etsede düşünüyorum. nerede yanlış yapıyorum.:KK43:
ben kamuda memurum eşim 1,5 yıldır işsiz...
13 yıl çalıştı rahatsizliğindan ötü işinden çikti..
10 ay işsizlik maaş aldi.
şimdide iş bulamiyor. ailem çok baskı yapıyor x artık iş bulsun senin parani yiyor diyip duruyo.
başimin etini yiyip duruyor. artık patlama noktasina geliyorum eşime iş bul diyorum başvuru yapıyor bulamiyor.
bizim bulunduğum yer küçük şehir iş imkanlari çok düşük..
canım sıkılıyor. utaniyorum insanlardan.. mutsuz oluyorum...
kimseyle konuşasim gelmiyor..
eşim rahat hiç sıkıntı yok. ben başini etini yemekle meşgulum hiç oralı degil. :KK43:
istediğim bişey rahat alamiyorum . bişey alacak ise çok pahalı ben vermem diyor vermiyor da...
ayakkabıyı 250 tl veririz. ikimizinde ayaklari özel.
ben maddi sıkıntı yaşamiyorum. çok şükür sorun yok.
ama aile baskısından çok bunaldim.
çok sıkıldım nerede yanlış yapıyorum :KK43:
iş bulamiyor ne yapmam gerekiyor.
Haklısın tabiki dert etmekte rahatlığa alışınca böyleleri hiç çalışmıyor bu sefer sen didiklemeye devam et 😂😂😂

Ben olsam eşimi kimseye ezdirmem. Bu sizin eşinizle aranızdaki mevzu. Akrabalara elaleme kalmamış eşinizin evde oturması ya da çalışması. Dışarıdan kimsenin aile dinamiklerine müdahale etmesine izin vermeyin. Aynı sorun sizin için geçerli olsa, siz işsiz olsanız kime ne sizin çalışmanızdan derdik. Çifte standart uygulamayalım.

mutsuzum...
bu durum böle devam etmiyor.
akrabalara çevreye yayıldı.. herkes biliyor
benim içim mi hiç rahat degil..
bütçeyi eşim belirliyor. ama çok şükür sigarasi içkisii yok bütçeyi sağlam yapar...
yinede içim rahat degil.

Yayılsın ne olacak ki. Is için çabalıyor, evde de iş bölümü yapılmış , elinden geleni yapıyor.

Farz edin ki siz işsiz kalmışsınız , böyle davranilsa ne hissedersiniz.

merhaba arkadaşlar...

az önceki konuyu ( eşiniz size böyle talep gelse ) okudum.
kafama dank etsede düşünüyorum. nerede yanlış yapıyorum.:KK43:
ben kamuda memurum eşim 1,5 yıldır işsiz...
13 yıl çalıştı rahatsizliğindan ötü işinden çikti..
10 ay işsizlik maaş aldi.
şimdide iş bulamiyor. ailem çok baskı yapıyor x artık iş bulsun senin parani yiyor diyip duruyo.
başimin etini yiyip duruyor. artık patlama noktasina geliyorum eşime iş bul diyorum başvuru yapıyor bulamiyor.
bizim bulunduğum yer küçük şehir iş imkanlari çok düşük..
canım sıkılıyor. utaniyorum insanlardan.. mutsuz oluyorum...
kimseyle konuşasim gelmiyor..
eşim rahat hiç sıkıntı yok. ben başini etini yemekle meşgulum hiç oralı degil. :KK43:
istediğim bişey rahat alamiyorum . bişey alacak ise çok pahalı ben vermem diyor vermiyor da...
ayakkabıyı 250 tl veririz. ikimizinde ayaklari özel.
ben maddi sıkıntı yaşamiyorum. çok şükür sorun yok.
ama aile baskısından çok bunaldim.
çok sıkıldım nerede yanlış yapıyorum :KK43:
iş bulamiyor ne yapmam gerekiyor.

iyide rahatsızlıgıkları işten çıkmak için sebep değil ,
sanırım ailen haklı

1,5 yıldır destek oluyorum artık son zamanlarda patladim. :KK43:

1.5 yılın yaklaşık 10 ayı maasliydi ama.

Eşiniz iş için çabalıyorsa ve evde de görevlerini yapıyorsa bu yaptığınız haksızlık

Hayat arkadasisiniz sizler, yakışmıyor böyle ayrımlar.

Ailenizi ve akrabalarinizi da bu denli konusturmakta sizin hatanız.

Benim kapımın ardindakini ne kimse sorabilir ne konuşabilir. Buna asla müsaade etmem, etmedim.

Yahu millete ne oluyor?niye karışıyor? Ben sizin yerinizde olsam "ben izin vermiyorum çalışmasına,kırsın dizini otursun evinde" derim :) sizde milletin gazına gelip huzurunuzu bozmayın... adam çabalıyorsa destek olun ha çabası yok rahata alıştı diyorsanızda yiyin başının etini, çeneden kaçmak için çalışmaya kaçar :)

Yahu millete ne oluyor?niye karışıyor? Ben sizin yerinizde olsam "ben izin vermiyorum çalışmasına,kırsın dizini otursun evinde" derim :) sizde milletin gazına gelip huzurunuzu bozmayın... adam çabalıyorsa destek olun ha çabası yok rahata alıştı diyorsanızda yiyin başının etini, çeneden kaçmak için çalışmaya kaçar :)
mahalle baskısından kurtulmmuyor. bu işler gerçekten zor..

Bilemiyorum eğer is arayıp da bulamiyosa haksızlık ediyorsunuz demektir... Kişiler is arayıp da bulamayınca bi sure sonra saliveriyolar, ben oyleydim, bırakmıştım is aramayı çünkü arayıp da bulamayınca çok mutsuz oluyodum. Bi hayati paylaşmak için evlendiniz, siz işsiz olsaydınız Eşiniz size şikayet etmeden bakar miydi, onu düşünün. Benim paramı yiyo diye düşünenler siz evde oturup onun parasını yeseydiniz sorun etmeyeceklerdi.

Eşiniz size evde destek oluyor, iş de arıyor ama bulamıyor söylediğinize göre. O zaman eşinize destek olun, kimsenin ağzına sakız etmeyin. Sizin durumunuz "çalışmayayım evde yatayım, kadın para getirsin" durumu değil gibi geldi bana. Ailenizin sözlerinden etkilenmişsiniz. Kimseye aldırmayın elalem hep söyleyecek laf bulur.

Bir arkadaş gayet mantıklı bir öneride bulunmuş, konuşmaya devam ediyorlarsa eşim evden çalışıyor bir süreliğine diyin olsun bitsin. İş aramaya da devam edin, siz de destek olun ona.

Hastalığı calısmasına engel degil bırkere bu konuda bir anlasalım
Kazandığınız parayı evde yatan rahat adamın eline sayıp, ıstedıgınız seyı sızın paranızla size almaması? Sacma sapan bi durum degil mı uzaktan bakın bı?
Aileniz haklı eminim babanız kıyıp kazandığınız parayla bir cay ıcmemıstir. Elin tembel dombılısıne yedırdıgınız ıcın uzuluyolardır. Sızı o adamı besleyin diye buyutup okumadılar sonucta.
Bosanın diyecegım ama sizin ıcın zor bi secenek bu

Back
X