Nerede yanlış yapıyorum?

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
kızlar biz sevgilimle 4.5 yıldır beraberiz fakat bazı şeyleri aşmış değiliz mesela bi kavga etsek ikimizde tavır yapıyoruz tabi aramızda bi hayli açılıyo.Evlenmek için hazırlık yapıyoduk ki aramız bozuk şu anda napıcm bilmiyorum.Benim çok sorunlarım olduğunu biliyo (mayısta ameliyat olcam) hemen bişiye kırılıp üzüldüğümü dahası ameliyattan çok korktuğmu biliyo.Şu zamana kadar bana çok destek oluyodu küssem tavır yapsam hemen gönlümü alıyodu.Adeta tapıyodu bana...Fakat bu sene bana karşı çok ilgisizleşti tavırlarıyla adeta naparsan yp diyo.Ama bana da çok karışıyo.Dün ikindi saatlerinde msj attım ben tlf kapatıyorum sen de bi kaç gün düşün beni kendinden hergün biraz daha soğutuyosun dedim.Hemen radı bende meşgule atıp tlf kapattım fakat akşam dyanamadım açtım ne aradı ne msj attı.Şu saat oldu hala bi ses yok.
Sizce napmalıyım lütfen bana bi akıl verin bi kaç gündür ağlaya ağlaya helak oldum şimdi hastayım da:14:
Ben onu çok seviyorum onun için herşeyden vazgeçtim.Okulumdan,arkadaşlarımdan,dah sı ailemden bile ma bana bu yaptıklrı beni çok üzüyo anlatıyorum anlamıyo yada anlamak istemiyo ayrılalım diyorum ben seni çok seviyorum sensiz yapamam flan bi sürü şey söylüyo.
Ona hiç bişiy demiycem ondan bi ses çıkana kadar.Siz olsanız napardınız?Benim :14::5::5:napmam gerek??

ben ailemden vazgeçmezdim hiçbi erkek benim aileimin yerini tutamaz..bi bakarsın sevgilin yanında yok ama ailen hep var...ama şuda var kavga anında birinin alttan alması gerekiyo..e aramış sen suratıına kapamışsın aramaz! okulundan nasıl vazgeçtin şaşırdımm...

ya belki onunda bazı sorunları vardır.sende böle kapris yapınca bunalıyodur.bence onu da düşünmen lazım sizn cicim aylarınız bitmiş yani.bende 4 yıl flörtten sonra evlendim 1 senelik de evliyim eşim eskisi gibi nazımla oynamıyo açıkcası beni kırsa da üzse de özür dilemiyo,ama beni çok seviyo ben farkındayım bunun.sende çok kasma kendini onu da düşün derim.senin de ılımlı olman gerekiyo.

yani şöyle oldu ben üni yi kazandım fakat benim gitmemi istemedi karşıma hüngür hüngür ağladı bende gidemedim.Açıköğretimden okuyorum şimdi.
Ailemden vzgeçtim derken ailem yaşım küçük olduğu için evlenmemi istemiyo ben onlara karşı illa evlenicem diye direttiğim için kızıyolar bana ailemen vazgeçtim dediğim olay bu:((

yani şöyle oldu ben üni yi kazandım fakat benim gitmemi istemedi karşıma hüngür hüngür ağladı bende gidemedim.Açıköğretimden okuyorum şimdi.
Ailemden vzgeçtim derken ailem yaşım küçük olduğu için evlenmemi istemiyo ben onlara karşı illa evlenicem diye direttiğim için kızıyolar bana ailemen vazgeçtim dediğim olay bu:((

hmm anladım..ozaman şöyle özeleştiri yap hatalarını sende bul oda bulsun bidaha yapmayın..tartışma anında muhakkak biri alttan almalı..gerçkten sorunuda olabilir yada sürekli alttan almaktan sıkılmışta olabilirr...inatlaşmayın bence

canım fazla naz aşık usandırmış gibi geldi bana
benim eşimde beni çok sever her dediğimi yapar ama gerkli gereksiz triplerime çok fazlada katlanmaz yani

Tamam sizin problemleriniz sıkıntılarınız olabilir ama oda bir insan.
Bi dayanma bir tahammül seviyesi var.
Bence birazdaha sakin olup sen alttan almayı denmelisin.

canım aılemden vazgectım ne demek ya ınsan cocuk dogurmaya korkuyo 9 ay karnında taşı besle buyut gozunun ıcıne bak sonra elın kızı ya da oglu ıkı cıft soze kandırsın ben aılemden vazgectım desın ne kadar acı verıcı ,oncelıkle aılemden vazgectım demeyın,bana bıraz fazla naz yapmıssınız gıbı geldı cok da sıkmayın sevgılınızı sonra sıkılır soğursa eskısı gıbı olmaz

kızlar biz sevgilimle 4.5 yıldır beraberiz fakat bazı şeyleri aşmış değiliz mesela bi kavga etsek ikimizde tavır yapıyoruz tabi aramızda bi hayli açılıyo.Evlenmek için hazırlık yapıyoduk ki aramız bozuk şu anda napıcm bilmiyorum.Benim çok sorunlarım olduğunu biliyo (mayısta ameliyat olcam) hemen bişiye kırılıp üzüldüğümü dahası ameliyattan çok korktuğmu biliyo.Şu zamana kadar bana çok destek oluyodu küssem tavır yapsam hemen gönlümü alıyodu.Adeta tapıyodu bana...Fakat bu sene bana karşı çok ilgisizleşti tavırlarıyla adeta naparsan yp diyo.Ama bana da çok karışıyo.Dün ikindi saatlerinde msj attım ben tlf kapatıyorum sen de bi kaç gün düşün beni kendinden hergün biraz daha soğutuyosun dedim.Hemen radı bende meşgule atıp tlf kapattım fakat akşam dyanamadım açtım ne aradı ne msj attı.Şu saat oldu hala bi ses yok.
Sizce napmalıyım lütfen bana bi akıl verin bi kaç gündür ağlaya ağlaya helak oldum şimdi hastayım da:14:
Ben onu çok seviyorum onun için herşeyden vazgeçtim.Okulumdan,arkadaşlarımdan,dah sı ailemden bile ma bana bu yaptıklrı beni çok üzüyo anlatıyorum anlamıyo yada anlamak istemiyo ayrılalım diyorum ben seni çok seviyorum sensiz yapamam flan bi sürü şey söylüyo.
Ona hiç bişiy demiycem ondan bi ses çıkana kadar.Siz olsanız napardınız?Benim :14::5::5:napmam gerek??[/QUOT

Canım bir sakıncası yoksa yaşını öğernebilirmiyim? Ve erkek arkadışının kinide?

eger cok seviyorsan olayı ayrılma yada bir süre görüşmemeye getirmemeniz lazım, şuan bu duruma getirdiğinize göre aramasınıda beklemeyin. siz böyle demediniz mi oda bunu yapıyor. yıllar ilerledikçe ona göre yaptıgınız kaprisler bunaltmış olabilir. erkekler ilk zamanlar en zor sıkıntıya göğüs gererken bir zaman sonra biraz daha rahat olurlar. madem agzınızdan bu laf cıktı, aradıgında meşgule verdiniz, dediğinizden dönmeyin. bir süre bekleyin. aynı şeyleri bende zamanında cok yaşadım ama ne kadar gereksiz oldugunu şimdi görüyorum. kızar ayrılırdım, sonrada oturup aramasını beklerdim:) üzülmeyin, arar bir süre sonra, geçmiş olsun bu arada...

Canım benim yazını okuyunca sende kendımı gördüm.Benimde 7 yıl cıktıgım bırı vardı.İlk 2 yılı cok güzel gecmişti.Sonra onlar istanbula tasınınca bıraz sogukluk ılgısızlık olmustu.Ayrılamıyordukta ben sensız yapamam ayrılamam dıyordu.Ama sureklı tartısıyorduk ve benı hıc arayıp sormuyordu.Ama ben sevdıgım ıcın hep sabrettım dayAndım ve düsün bu boyle tam 7 yıl sürdü.onun ıcın herseyımden vazgectım.Ama sana tavsıyem aıleyle hıcbıseyı karıstırma!Neyse cok zorluklar yasadık ve sonunda nişanlandık.3 yılda nısanlı kaldık.Nişanlılıgımda cok sorunlu gectı hatta ben bı ara dusundum olmayacak daha fazla zorlamayalım gecınemıyoruz anlasamıyoruz dıye ayrılcaktım ama o ıstemedı.Çok sorunlu bır birliktelıgımın ardından evlendik.Şimdi rabbime şükürler olsun okadar mutluyumkı anlatamam ıyıkıde ayrılmamısız dıyorum.Bızım cıkma donemımızde nısanlılıgımızda sorunlu gectı ama evlılık bambaska cok guzel bısey Rabbım herkese nasip etsin.Sana tavsiyem sevıyosan oda senı sevıyorsa ve artık tamamen butunlesmıssenız,Birlikte mutlu olabılcenıze ınanıyorsan guvenıyorsan sabret bekle.Çünki ilişkiler zordur sende zorlu bır surecten gecıyorsun.İllaki gurur küskünlük kırgınlıklar oluyo.Sen ben olayı cok oluyo birbirinize zıtlasmalar cok oluyo ama ınan bana zaten kaderınde varsa her ne yasarsan yasa alınyazın oluyo.Aşklar cabuk biter ama aranızda bı sevgi bagı varsa o bag hiç kopmuyo.Allah sabır versın canım kalbının sesını dınle dua et hayırlısını dıle.

Ona hiç bişiy demiycem ondan bi ses çıkana kadar.Siz olsanız napardınız?Benim :14::5::5:napmam gerek??[/QUOT

Canım bir sakıncası yoksa yaşını öğernebilirmiyim? Ve erkek arkadışının kinide?

ben 19 o 21 yaşında:50:

ahh kızlar canım çok yanıyo o böyle yapınca.Bazen tanıyamıyorum onu beni çok sevenn benim için herşeyi göze alan insan bu mu diyorum:59:

arkadaşın üniversiteye gitmeni istemedi ve sen de gitmedin öyle mi? Bravo,diyecek bir şey yok.19 yaşındasın,bu kadar mı önemli evlenmek,daha dur bakalım.Gençler evlenince başlarının göğe ereceğini düşünüyor ya,çok kızıyorum.Geri kalan konuları boşverdim zaten,bu yaşta çok olgun düşünülmez ama eğitim ve evlilik olayları devreye girince tutamıyorum kendimi.Üniversiteye gitmemekle zaten çok büyük hata yapmışsın,bari evlenip hatanı devam ettirme.Belli bir yaştan sonra beklentilerin değişebilir,hayata bakışın değişebilir,o zaman da o insan sana yetmeyebilir.Sonrasında mutsuz evlilikler....

Bazen bu hayatta olan biteni aklım hiç almıyor!!!
2011 yılında; 19 yaşında gencecik kızların bir erkek uğruna okula gitmemesi,ailesiyle ters düşmesi,erkenden evlilik düşünmesi vs.
Bu kadar mı körsünüz Allah aşkına?

ahh kızlar canım çok yanıyo o böyle yapınca.Bazen tanıyamıyorum onu beni çok sevenn benim için herşeyi göze alan insan bu mu diyorum:59:

Hı hı evet ne kadar çok sevdiği belli zaten!
Sizin hayatınızı zorlaştıran,mutlu ve sağlam geleceğinizi engelleyen adam ne kadar çok seviyor sizi di mi?

Canım benim lütfen kendine gel!!!
Ben OKUMAK için elimden geleni yaptım ama sapğolsun babam ? neyse bak cnm şimdi evliyim ve okuyorum eşim destek oluyor, lütfen kendini önce düşün ki sen mutlu olursan herkes mutlu olur! Lütfen ama lütfen geç olmadan oku!! Ve aile ile erkek arkadaş sevgisini birbirine karıştırma ikiside dengede olsun canım benim

bende öncelikle okuyup meslek sahibi olmanı evlilik için acele etmemeni tavsiye ediyorum
ailen çok haklı 19 yaş evlilik için çok erken bir yaş onları dinle ve kimse için aileni üzme kırma canım:31:

Back
X