- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
yani şöyle oldu ben üni yi kazandım fakat benim gitmemi istemedi karşıma hüngür hüngür ağladı bende gidemedim.Açıköğretimden okuyorum şimdi.
Ailemden vzgeçtim derken ailem yaşım küçük olduğu için evlenmemi istemiyo ben onlara karşı illa evlenicem diye direttiğim için kızıyolar bana ailemen vazgeçtim dediğim olay bu(
ben bu tür yazıları okudukça burda, çok çok sinirleniyorum. bir erkek için nasıl okulundan vazgeçersin anlamıyorum. yarın bir gün bi tartışma olduğunda hadi sen yoluna ben yoluma dediğinde ne yapacaksın çok merak ediyorum. bu kadar mı tapılır bir insana. bence bir bayan her zaman kendi ayaklarının üstünde durmasını bilmeli, asla ve asla bu tür konularda taviz vermemeli.
ben 19 o 21 yaşında![]()
19 yaşındasın... evlenmeyi düşünüyosun... yarın bir gün bu seni çalıştırmaz da ev hanımı olur çıkarsın, ayrıca kalkıp 19 yaşında evlenmek ne demek, aklını başına devşir aileni kırma, üzme. sonra gene sen üzülürsün söyliyim. acelen ne biraz daha bekle. ben bu yaşlarda karşımızdaki insanı tam anlamıyla tanıdığımıza inanmıyorum...

Bazen bu hayatta olan biteni aklım hiç almıyor!!!
2011 yılında; 19 yaşında gencecik kızların bir erkek uğruna okula gitmemesi,ailesiyle ters düşmesi,erkenden evlilik düşünmesi vs.
Bu kadar mı körsünüz Allah aşkına?

Son düzenleme: