• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

prensesannesi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
3.165
3.320
198
Merhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?

İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.

Eşiniz ailenize karşı nasıldır genel de ??
Ablanızın yaptığı da ayıp buarada ..
Ve sizin asıl kırıldığınız nokto nedir ??

Ablanizin tavri yanlis.esiniz de muhtemelen cok icerledi bu duruma o sirada size yansitti. Bence darilmayin gucenmeyin esinize. Cok kotu bir sey dememis

Eşiniz ailenize karşı nasıldır genel de ??
Ablanızın yaptığı da ayıp buarada ..
Ve sizin asıl kırıldığınız nokto nedir ??
Çok iyidir aile ilişkisi.Kendi ailesi burada olmadığından ailesi gibi görmüştür hep.Benim kırıldığım şey bana sesini yükseltip ,bana patlaması.Sonuçta ev benim değil ablamın.Ne yaptım ki ben?

Çok iyidir aile ilişkisi.Kendi ailesi burada olmadığından ailesi gibi görmüştür hep.Benim kırıldığım şey bana sesini yükseltip ,bana patlaması.Sonuçta ev benim değil ablamın.Ne yaptım ki ben?

Eşiniz hatasını anlayıp sizden özür dilemiş ama ..
Eğer çok kırıcı bir kelimesi olmadıysa uzatmayın bence ..

Ablanizin tavri yanlis.esiniz de muhtemelen cok icerledi bu duruma o sirada size yansitti. Bence darilmayin gucenmeyin esinize. Cok kotu bir sey dememis
Fazla içerledi ama ben kolay kolay küsmem.Ama bu çok zoruma gitti.12 sendir eşimi tanıyorum ,6 senelik evliyim 1 kere bile sesimi yükseltmedim.

Merhabalar Hanımlar;
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.

Ablanın titizlik huyunu biliyormuşssun balık olayına hiç girmeseydiniz keşke.
önceden sen ablanla bir fikir alışverişi yapsaydın olurdu.
Tamam mutfak illa ki batacaktır ama kadın yeni temizlik yapmış bir de titizse tepkisini belli edivermiş.
Sizi kırmayabilirdi ,bu kadar abartmasına gerek yokmuş onun da.
Ablanla eşinin diyologu da hoş olmamış.keşke yüzgöz olunmasaymış.
Ablanın huyunu suyunu az çok biliyormuşssun,evine çok titizleniyor demek ki.
İleride kendi çocuğu olunca alışacaktır:))
Eşin de abartmasın bir daha gitmem denilecek bir mevzu değil.
Unutur gidersiniz,sen de fazla uzatma,neye kırıldığını söyle geç.
Uzattıkça iş inada biner.

Sinirleri bozulmuş adamın. Size patlamış. Olur böyle şeyler eşler arasında.

Eşiniz espri yapmış anladığım kadarıyla, ablanızın gelmeyin demesi kötü olmuş. Eşiniz kırılmış haliyle. Ben de olsam mutfağın temizliği benden önemli mi diye düşünürüm.

Eşinizle küsmenizi gerektirecek bir durum yok, özür de dilemiş. Ablanız asıl sorun burda. Onunla konuşmalısınız.

Vala ben de istemem açıkçası mutfağı yeni temizlemişsem tüm evin balık kokmasını, o kokuyu o yapı çıkarmak 1-2 günü alıyor. Hatta yeni temizlememişsem bile istemem, balık yapmadan önce biraz düşünüyorum sık balık yapmıyorum evde dışarıda pişirtip getirttiğimiz daha çok oluyor. Ablanız kötü bir şey söylememiş bence.

Merhabalar Hanımlar;

Ablanız gelmeyin demekle kırıcı davranmış ama siz de gideceğiniz yere balık alıyoruz deyince emrivaki gibi olmuş. Hazır bir yemek götürülse ( gidilen yere kolaylık olsun diye) bu başka. Eşiniz darılmış ama uzatmak gerekmez sanırım.

küs kalmayın bu sebepten tüm hata ablanızda .
merak ettim siz gitmeyince ablanız aramadımı sizi niye gelmediniz vs diye

Merhabalar Hanımlar;

balığı herkes istemeyebilir

Ablanın titizlik huyunu biliyormuşssun balık olayına hiç girmeseydiniz keşke.
önceden sen ablanla bir fikir alışverişi yapsaydın olurdu.
Tamam mutfak illa ki batacaktır ama kadın yeni temizlik yapmış bir de titizse tepkisini belli edivermiş.
Sizi kırmayabilirdi ,bu kadar abartmasına gerek yokmuş onun da.
Ablanla eşinin diyologu da hoş olmamış.keşke yüzgöz olunmasaymış.
Ablanın huyunu suyunu az çok biliyormuşssun,evine çok titizleniyor demek ki.
İleride kendi çocuğu olunca alışacaktır:))
Eşin de abartmasın bir daha gitmem denilecek bir mevzu değil.
Unutur gidersiniz,sen de fazla uzatma,neye kırıldığını söyle geç.
Uzattıkça iş inada biner.
İnşallah çocuğu olur.Zira tek yumurta ve eşininde problemi var.2 tüp bebek denemesi yapıldı.
Zaten önceden söylemedğim için gerçekten çok pişmanım.Ama balık olmasa başka şey o mutfak kullanılacak değil mi?

Vala ben de istemem açıkçası mutfağı yeni temizlemişsem tüm evin balık kokmasını, o kokuyu o yapı çıkarmak 1-2 günü alıyor. Hatta yeni temizlememişsem bile istemem, balık yapmadan önce biraz düşünüyorum sık balık yapmıyorum evde dışarıda pişirtip getirttiğimiz daha çok oluyor. Ablanız kötü bir şey söylememiş bence.
Balık konusunda size katılıyorum, ben de sevmem kokusunu falan, çıkmıyor uzun süre. Alıp geliyorum diyene yok gelme diyemem ama çok da hoşuma gitmez.

Yok olmadı.İnşallah şu kahrolası gururuma söz geçiririm.
Uzatmayın bence ki eşinizde sizden özür dilediğine pişman olmasın ..
Ablanız ayıp etmiş diye yorum yaptım ama ..
Yorumlardan çıkardığım kadarıyla samimiyetten de ileri geldiğini düşünüyorum şimdi ablanızın tepkisinin ..

eşiniz gelmeyiz o zaman diye tavır yapmasaymış keşke
çünkü bana da öyle dese ben de gelme o zaman derim sinirlenip

Back
X