- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Merhabalar,
Konum şu ki erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. O daha askerliğini yapıp gelecek falan ama asıl sorun iş. Onun şu anda halihazırda çalıştığı yer Bodrum havaalanı. Ancak asıl sorun ben İstanbulda oturuyorum. Ve ilerde ailemden ayrılmak istemediğim için burda kalmak istiyorum. O milasta biraz daha şehir keşmekeşinden uzak bir yerde oturuyor ve ilerde benden de orda yaşamamızı istediğini söyledi. Gerçi önceden biz onunla anlaşmıştık İstanbulda yaşarız diye ki şimdi tutturdu milas olsun diye. Ben istanbul aşığı biri değilim hatta tam tersi gayet sevmiyorum da ama ailemin burda olması ve iş olarak bana daha çok seçenek sunmasından dolayı burda olmak istiyorum. Milastaysa nerdeyse tam tersi hiç birşey yok büyük ihtimalle ben orda iş bulmakta bile zorluk çekerim çünkü milasında merkezi değil istediği yer. Orada olursam onun sülalesinden başka konuşabilceğim kimsem de olmayacak. Kaldı ki ben çok insan canlısı birisi de değilim en azından kendi başıma gezebilmek isterim ama orda bu da zor olur. Kafam aşırı derecede karışmış durumda bu konuda ki görüşlerinizi çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada ailemin de haberi var ve nasıl istersem öyle yapmamı söylediler
Not:Ben kalabalıktan pek hoşlanmadığım için psikolojik olarak istanbulda ne zaman dışarı çıksam stresten karnıma ağrı girer. İstanbulu bu kadar sevmiyorum. Çok karışmış durumdayım. Keşke bir orta yolu olsaydı
İstanbul'da yaşıyorum ama hiiiiç sevmiyorum. maalesef eşim İstanbul aşığı...
erkek arkadaşının aile yapısını hiç biliyor musun?
çok mu sık görüşülüyor ailede? yoksa herkes kendi halinde mi?
ben eşimin ailesini çooook severim, davet de ederim ama nadir gelirler mesela
bir yere gidecek oluruz, siz de gelin deriz, siz genç genç gidin işte bizi ne yapacaksınız derler, biz ısrar ederiz gelin diye
eşimin ailesi yani teyzeler, dayılar, amcalar vs birbirlerine gerçekten çok düşkün ama hep kayınvalidede toplanırlar, istersek gideriz istemezsek gitmeyiz, kimse surat yapmaz
demem o ki önemli olan onun sülalesiyle aynı yerde olmak değil
onun sülalesi nasıl bir yapıda?
ayrıca ben de sevgilin gibiyim
bana da insan olsun

sürekli arkadaşlar gelsin, biz gidelim

ama bana uyum sağlıyor çoğunlukla

sen uyum sağlayabilir misin? çünkü ha orada, ha burada, insan seven insan seviyor işte
istanbul'da ailesi yok diye senin dediğin gibi kapımızı kapatalım yapamaz ki, o zaman da arkadaşları olur, onlarla görüşelim der
bunu baskılarsan mutsuz olur, evliliğine yansıtır
haa, tabi hepsinden önemlisi, önce iş bak
eğer gerçekten çalışamayacaksan buna hazır olup olmadığını da sor kendine
burada hergün, işi olmadığı için çok zorluklara dayanmak zorunda kalan kadınları okuyoruz