nereden başlasam ki...

everythingisfine

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
6
0
16
İstanbul
konuşabileceğim kimsem yok.her gün tekrar tekrar antidepressanlara başvurup sabahtan akşama kadar uyku istiyorum.başıma ne gelirse gelsin geçiştirmek kaçmak.bir nevi 7 8 saat ölüp dirilmek.tabii hiçbir şey geçmiyor ben sadece boş verme gücü buluyorum.sigara mı içiyim kafam uyuşsun alkol mü alıyım alkolik olayım ilaçlarla mı uyuyayım.temelde kendimle problemlerim yüzünden her şeye karşı öyle korkak panik öfkeli isyankar zavallı oluyorum ki ben bulamıyorum kaçış yolu bundan kurtuluş yolu.
konuşabileceğim kimsem yok olmadı şuanda da yok.evleneceğim adam zaten hayata karşı acımasız beni de dayanıklı olmak için sürekli acımasızca destekliyor.hani sertim ama aslında cok ama cok yumusak ve kırılganım bunlar üzüp caresizliğe götürüyor sürekli yapmış oldugum secimler.örneğin sadece allahın cezası facebook yüzünden tanışıp bana aşık olan biri yüzünden basıma gelmeyen kalmadı asık olması öldürmeye bedeldi basından cok sey gecmis üstüne askerden gelmiş abisini öldürmüşler derken...ben zaten normal birşeylere ihtiyaç duyarken kadere bak.3-4 yıl yanında oldum bıraktım tabiii sayamadıgım kadar hiç sevmiyorum nefret ediyorum derken severken asık olmak üzereyken buldum kendimi emek verdim yumusadım zamanla.sevgi basladı inanılmayacak birşeydi bu ve bu da benim yüzümdendi.benim saf güvenim hep adam olsun diye ugrastım düzelsin diye psikologlara gidildi ben bile ilac kullandım sinirime hakim olamıyordum.cok güzel zamanlarımız oldu bambaskaydı ama ne zaman aileme söyledik evlilik düşündüler tabii nişan söz konusulmaya baslandı simdiyse herkes tekrar kötü.maddiyat yüzünden cogunlukla hiç ama hiç para konusunda tartısmayan önem vermeyen biriyken birden değişti yine cok üzülüyorum her gece aglıyorum muhakkak.üstüne işte yeniyim 5 ay oldu ama 2 sene de olsa okumus biriyim salak yerine koymaya calısıolar cok boguldum artık hergün bogazıma dügümlenio bsyler aglayıp rahatlıyım diyorum ilac alıyım diyorum o zamanda su anda da pek farkı yok tabii öyle kararsız ve caresiz hissediyorum ki ne hayat nesem enerjim var ne baska sey.belki kücük seyler diceksiniz ama benim icin agır ki ben bu durumdayım.yani nefes alamıyorum ...sadece anlatmak istedm..

senın bu anlattıgın durumdan dolayı 3,5 yıllık ılışkımı bıtırdım cunku sımdıden para konusunda bole olan bırıyle evlendıgınde haylı haylı problem yasarsın dıyen teyzesı oldu ayrıldım kendısıne bunu soleyemedım bıle cunku o karekter meselesıı okadar guzel gunlere ragmen sevmıyorum dedım artık senı baskası var dedımm her gece aglıyodum ayrıldıgım ıcın oda aynı sekıldee aılesı aradı benı yalvarmalar yakarmalar cocugumuza ne yaptın bole dıee ama annem bıle bole para konsuunda tutucu bırıyle evlenınce yapamazsın bır çöp bile alırken gözunun ıcıne bakar dedıı 6 ay oldu ayrılallıı ı zor durumlar alah kımsenın basına vermesınnn ama pişman diilim ayrıldıgım ıcınn nekadar ozlesemdee ,,iyi düşünn

ben calısmaya basladım dısarı bile cıkarmıyoruz ya 3 senelik ilişki hep benim cabamla sürdü ayrıldım ettim 1 ay kapımda yattı.sevgi işte kolayca kopulmuo ki asık değilim bununda bilincindeyim hala da derim evlencek olsam tek kişi o olur yine diye.bilmiyorum.yani o kadar karısık ki kafam.
düğün mekanı bakıyoruz.6bin tl tutuo ödeyemeyiz bunu azaltma peşinde kosuyoruz sonra ardından cocuk cok olur bi palyaco tutalım diyorum kaybolurlar ederler yok ne palyacosu milletimi eglendircez diyo of allahım ya ben bi kere evlencem 22 yasındayım diye ailem üzülüo kücüksün dio daha ben direttim cok ama yok ben hep pişman olucam sanırım.düzelmiyo.

doğru diyosun üzüldüm sana da ne güzel bunu sonlandırabilmissin ama ben yapamıyorum korkuyorum bilmiyorum...

zor canım ya allah yardımcın olsun ben kendımı neyle avutuyorum bılıyormusun 25 yasındayım oda benımle yasıt ve okumus gayet egıtımlı kendı alanında bu yasta derece yapan bırydı ama ıste bukadar gormuş gecırmıs bır ınsan hıcmı dıkkat etmez bole kendı kendımı avuttumm :D seven ınsan yanındakı mutlu olsun dıe herseyı yaparr ıste benımkınde parada coktu ınsana koyanda bıraz bu tatlımm senınkı nasıl bılmıyorum

Siz yenilmişsiniz. Ve yenilgiyi kabul etmişsiniz.
Çareler aramak ve ayağa kalkmak yerine, olanlardan kaçmaşı tercih ediyorsunuz.
Kendi başınıza daha çok şey başaribeleceksiniz anladığım kadarıyla.
Aklınızın ne derece karışık olduğu belli.

Yaşadıklarınız zor.Kişi hayatı içerisinde mutlu değilse ne yaşarsa yaşasın zordur o.

Siz bu şekilde bu kadar psikolojik çöküntü içerisindeyken, aşık değilken, mutsuzken neden hala evlilik kurma çabasındasınız ?

Yapmayın, önce kendinizi iyi etmeniz gerekiyor, sonra hayatınız için doğru adımlar atabilirsiniz ancak.

Buradaki mevzu para mevzusundakinden çok daha derin.

Kusura bakma ama sende biraz abartmisin 6 bin ne demek ya evini dizersin o parayla palyaco olayinada takildim ne gerek var. Adamin durumu yoksa napsin .

Kusura bakma ama sende biraz abartmisin 6 bin ne demek ya evini dizersin o parayla palyaco olayinada takildim ne gerek var. Adamin durumu yoksa napsin .

senin fiyatlardan haberin yok galiba cagırılcak 400 kişi var ilk önce bi düşün ondan sonra konuş.6bin tutuo bende orayı istiyorum mu dedim cok pahalı oldugunu söyledim dogru düzgün oku bence eleştirmeden önce.

ne kadar rahat konusuyorlar.adam napsın dimi? evlenecek adam bulmusum da buluyorum hesabı yapıcam herhalde.yasayan anlar zaten tessekkür ederim yinede.
cok karmasık ben işin içinden çıkamıyorum diye dayanışmanızı gördüm hep uzaktan da olsa sitede birbirinize yardımcı olabiliyorsunuz.yoksa ben kendimle hergün savaşıyorum.işte de sıkıntım var sürekli su anda patlamak üzereyim artık cok üstüme geliyorlar.

kimse hemen vazgecmek kaybetmek istemez elbette savasıyoruz ama yeterince güclü değiliz ya da cabuk vazgeciyoruz bilmiyorum.zaten anksiyete vardı bende bıraktım cok donuksun diyorlar diye ama icerken cok iyiydim aglamak yok takmak yok.tedaviyi yarıda bıraktım yine sevdiklerim istedi diye sonucta yine bu haldeyim kendimi yiyip duruyorum.

İnşaallah evlenipte o garibanın hayatını yakmazsın. Abim senin gibi psikolojik sorunları olan biriyle evlendi ailemize ateş düştü. Kan kustuk hepimiz. İnan evlenince daha iyi olmayacak herşey, dr u ona evlen düzelirsin demiş aksine daha da kötü oldu. İkinci günden başladılar kavgaya..Senin gibi sürekli yatıyor eşine yemek bile yapmıyor, cesetten farksız..
Önce kendini iyileştir insanların başına bela olma arkadaşım. Allah sana şifalar versin. Ama bunun için seninde istekli olman lazım. Yaşadıkların ne olursa olsun hiç değilse sana verilenlere şükret! iki günlük dünyayı kendine ve çevrendekilere zehir etme. Herkesin zor zamanları oluyor Allaha dayan tevekkül et elbet rabbim bir çıkış yolu verir.

bak canım ,zaten zor bi ilişkiyimiş,psikologlara gittiğinize göre,ama maddi açıdan değişmişse üzülme,çünkü erkekler,iş ciddiye binince,sorumluluk almaya gelince,biraz korkarlar ve strese girerler,bence beraber çalışıp,her şeyin üstesinden gelirsiniz.
konuşabileceğim kimsem yok.her gün tekrar tekrar antidepressanlara başvurup sabahtan akşama kadar uyku istiyorum.başıma ne gelirse gelsin geçiştirmek kaçmak.bir nevi 7 8 saat ölüp dirilmek.tabii hiçbir şey geçmiyor ben sadece boş verme gücü buluyorum.sigara mı içiyim kafam uyuşsun alkol mü alıyım alkolik olayım ilaçlarla mı uyuyayım.temelde kendimle problemlerim yüzünden her şeye karşı öyle korkak panik öfkeli isyankar zavallı oluyorum ki ben bulamıyorum kaçış yolu bundan kurtuluş yolu.
konuşabileceğim kimsem yok olmadı şuanda da yok.evleneceğim adam zaten hayata karşı acımasız beni de dayanıklı olmak için sürekli acımasızca destekliyor.hani sertim ama aslında cok ama cok yumusak ve kırılganım bunlar üzüp caresizliğe götürüyor sürekli yapmış oldugum secimler.örneğin sadece allahın cezası facebook yüzünden tanışıp bana aşık olan biri yüzünden basıma gelmeyen kalmadı asık olması öldürmeye bedeldi basından cok sey gecmis üstüne askerden gelmiş abisini öldürmüşler derken...ben zaten normal birşeylere ihtiyaç duyarken kadere bak.3-4 yıl yanında oldum bıraktım tabiii sayamadıgım kadar hiç sevmiyorum nefret ediyorum derken severken asık olmak üzereyken buldum kendimi emek verdim yumusadım zamanla.sevgi basladı inanılmayacak birşeydi bu ve bu da benim yüzümdendi.benim saf güvenim hep adam olsun diye ugrastım düzelsin diye psikologlara gidildi ben bile ilac kullandım sinirime hakim olamıyordum.cok güzel zamanlarımız oldu bambaskaydı ama ne zaman aileme söyledik evlilik düşündüler tabii nişan söz konusulmaya baslandı simdiyse herkes tekrar kötü.maddiyat yüzünden cogunlukla hiç ama hiç para konusunda tartısmayan önem vermeyen biriyken birden değişti yine cok üzülüyorum her gece aglıyorum muhakkak.üstüne işte yeniyim 5 ay oldu ama 2 sene de olsa okumus biriyim salak yerine koymaya calısıolar cok boguldum artık hergün bogazıma dügümlenio bsyler aglayıp rahatlıyım diyorum ilac alıyım diyorum o zamanda su anda da pek farkı yok tabii öyle kararsız ve caresiz hissediyorum ki ne hayat nesem enerjim var ne baska sey.belki kücük seyler diceksiniz ama benim icin agır ki ben bu durumdayım.yani nefes alamıyorum ...sadece anlatmak istedm..

Back
X