• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereden baslayacagim?

Yani atanıp alakasız bir şehirde 6 sene içinde belki iyi para biriktiririm ama paradan daha önemli olan zamanı harcamış olurum diye düşünüyorum. Şahsım adına ailemin yanında iş bulabildiğim için ev giderlerine de karışmam, asla tek kuruşumu almaz annemler. Ben de az da olsa birikim yaparım diyorum ve o parayla eşyaların bir kısmını en azından ben hallederim ilerde. O tek başına uğraşmış olmaz.

Dediğim gibi daha yaşımız genç ama. Sizin içinizde kalacak bu yıl oturup ders çalışmazsanız, öyle yapın. Bir yıl büyük bir kayıp değil. Ben üçüncü denemeden sonra yıldım ve bıraktım. Umarım siz başarırsınız ve iyi haberlerinizi buraya yazarsınız :)
Umuyorum hepimiz icin hayirlisi olsun

Hayır vazgecme 2008 mezunuyum benim alanım da cok zordu yeteneğim filan da yoktu canımı dişime taktım 2010 da atandım bi farkla bizden 300 kişi almışlardı o lanet sınavda kopyacıların önüne gectim çok mu akıllıyım yok çok çalıştım sen de hem yeteneğini geliştir hem de atanmaya bak. Öğretmenlik çok güzel bir meslek.
Cok umutsuzum coook :( gercekten oluyor mu sanki o sorular nokta atisi biliyorsan yapiyorsun calistiklarindan sanki hic cikmiyor gibi :(

Yani atanıp alakasız bir şehirde 6 sene içinde belki iyi para biriktiririm ama paradan daha önemli olan zamanı harcamış olurum diye düşünüyorum. Şahsım adına ailemin yanında iş bulabildiğim için ev giderlerine de karışmam, asla tek kuruşumu almaz annemler. Ben de az da olsa birikim yaparım diyorum ve o parayla eşyaların bir kısmını en azından ben hallederim ilerde. O tek başına uğraşmış olmaz.

Dediğim gibi daha yaşımız genç ama. Sizin içinizde kalacak bu yıl oturup ders çalışmazsanız, öyle yapın. Bir yıl büyük bir kayıp değil. Ben üçüncü denemeden sonra yıldım ve bıraktım. Umarım siz başarırsınız ve iyi haberlerinizi buraya yazarsınız :)

Konu sahibesi ve sizin branşlarınız neler merak ettim..

Al benden de o kadar branş ne sizin? Bizimde atama yok okullar almış başını gidiyor bende açık öğretim içi yıllık okumayı düşünüyorum

Al benden de o kadar branş ne sizin? Bizimde atama yok okullar almış başını gidiyor bende açık öğretim içi yıllık okumayı düşünüyorum
Tarih.bende grafik tasarim 2 yillik yazdim en azindan ilerde bir is kapisi acilir

ah ahh aynı durumdayız aynı yaştayız ve daha bizim gibi niceleri var. bende kpss ye girdim atanacak bi puan gelmedi istanbuldayım ama çağrı merkezinden başka bi iş bulamıyorum dahası babam kendi iş yerinde zorla çalıştırıyor kötü bi iş de olsa gitmeye razıyım ama bırakmıyor...kendi işi diye bir iki saat dinlenmek istiyorum tüm gün ayaktayım diye ama ona bile izin yok, geçen gün evden kovdu beni. çalışmak istemiyosan derdin evde yatmaksa si..tirgit dedi. neden anlatıyorum biliyomusun beterin beteri var bazen insan haline şükredecek şeylere de ihtiyaç duyuyor. hayatımda kimse de yok ki evlenip gideyim. napıcam bilmiyorum bu evden nasıl kurtulucam bilmiyorum :((

Back
X