• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereden ev alalim?

eşiniz haklı
her şeyi ailenize yıkmayın onlar da can zaten ablanız gidiyormuş sürekli anneniz bir gün dinlenemiyordur. ablamlar da her gün gelir gider annem mutfaktan çıkamıyor 3 posta yemek yapıyor ben işten geç geldiğim için yardım az edebiliyorum bazen yorgun oluyorum dinlenmek istiyorum eve geldiğimde panayır yeri. yazık günah her şeyi anayla babaya yıkmayın

Teşekkürler. Açıkçası annem kendi burada bir daire satılıyor bi bakın dedi. Ev aileme yürüme 10 dk mesafede.
Ben biraz da fiyat açısından düşündüm.
Zaten o evi alsak her gün anneme gitmeyiz yani abartı olur. Kaldı ki ben aileme yük olmasın diye kendim yapıyorum onlara gidince yemek vs.
Çocuk baktırmak için de ailem değil akrabalarim var onları düşünmüştüm.Çocuk bakma tecrübesi var onların.
Yani anne babam yaşlı.

Merhabalar. Ev almayı düşünüyoruz. Şehrin bir tarafında ailem ablam ve akrabalarım var. Orada satılık ev var eşime söyledim. Aileme yakın diye istemedi. Benim bir yanım orada oturmayı istiyor. Çünkü cocuk dusunuyoruz çocuğum olursa ailemin bahçeli evi var oraya bırakabilirim. Yine bikac akrabam çocuk bakabilir. Güvenebileceğim kişiler.
Eşim şu an yaşadığımiz yerden ev bakmak istiyor. Ama burada evler ailemin yaşadığı yere göre 20 30 bin daha fazla. Biraz merkeze yakin diye. Ve çok tanıdığım yok burada ileride bakıcı vs sorun olur diye düşündüm

Benim düşüncem mantıklı geliyor. Ama eşim beni anlamıyor. Ailem kimseye karışmaz. Kendi halinde sessiz kişiler. Şu an oturduğumuz eve bile biz çağırmadan hic gelmediler gelmezler zırt pırt.
Yakın olsak bile bizi rahatsız etmezler. Bize faydaları hep oldu.
Ablam anneme yakın. Yeğenim hep bahcede vs oynar coxuk icin cok iyi. Anneme hep yemeğe vs giderler.
Aileye yakın olmanın zararı ne.
Eşiniz haklı.
Ayrıca başkalarına değil, kendinize güveniyorsanız çocuk yapın.
Farzedin eşiniz polis gurbette yaşıyorsunuz. O zaman ne yapacaktınız?
Bilmiyorum belki kızarlar bana ama ne kayınvalideye, ne kendi ailemize yakın oturmak bana mantıklı gelmiyor hele çocuk baktırma düşüncesi ile.

Eşin kendi annesine yakın oturmak istese kıyametler kopar değil mi. Öyle olmaz işte, eşin istemiyorsa saygı duymak zorundasın.

Ayrıca doğmamış çocuğa don biçiyorsun, yapma...

Esiniz istemiyorsa saygi duymaktan baska yapabileceginiz birsey yok.biz de benim kendi aileme yakin ev aldik diye esimin ailesi sinirden cildirdi.sacma sapan hareketler yaptilar ev alirken artik ne dusundulerse.belki esiniz de ailesinin tepkisinden cekindigi icin karsi cikiyordur.yoksa cocuk olursa bedava baktirmak isine bile gelir aslinda ama.
belki de gercekten fazla icli disli olmak istemiyordur.yani illa ailenize yakin olsun diye diretmeniz gereksiz olur orta yolu bulmaya calisin.

Bence de aileye yakın olmak çok da iyi değil, siz bile ilerideki planlarınızı orda vakit geçirebilirim üzerine kuruyorsunuz... İyi değil. Eşiniz doğru pencereden bakıyor.

Back
X