nereden nasıl yardım alabilirim?bilgisi olan paylaşabilir mi?

didos86

hayat bir maraton
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1.099
927
323
arkadaşlar merhaba,
eşimin işleri sebebi ile maddi zorluklar yaşıyoruz.ikiz bebeklerim olduğu için çalışmam hayal görünüyor.bakıcı düşünsem çalıştığımı bakıcıya vermek durumunda kalacağım.eşim yardım almak konusunda çok katı idi.ne var ki düzenli gelirimiz yok, iki bebek, ev kira derken o da ikna oldu.şimdi ciddi ciddi biryerlere başvurmak istiyorum.araştırdığım kadarıyla kaymakamlıklar gıda yardımı yapıyor.onun için muhtardan fakirlik kağıdı almam gerek sanırım.bu arada eşimşin üzerine yığınla borç görünen bir şirket var.bu şirketin varlığı yardım almamızı engeller mi bilemiyorum.
bilgisi olan rakadaşlar yardımcı olabilirler mi gıda yardımı dışında kira yardımı veya bez-mama gibi yardımlar nereden nasıl alınabilir?
yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
dilerim Allah kimseyi yoklukla ve sağlığı ile sınamasın.

Anne baba kayınvalide falan yok mu? Çocukları bırakıp çalışsanız.
Keske calisabilsem can
m.hem kafa dagitirim.ama olmuyor ışte.anne babam müsait sayilir aslında ama annem bakmaya yanaşmıyor.ikiz olduğundan cesaret edemiyor.e yaşlılar sağlık problemleri var.
Kv ise hasta iki kaynim var onlara bakıyor.birlikte oturalım dedik ama bu seferde kv aldığı bakım parasi kesiliyor.ko çalışmıyor başka gelirleri yok.dolayısı ile onlarda pek yanasmiyoranlayacagin ben kimseli kimsesizlerdenim .

Back
X