Nereden Nereye...

Deniz maşallah kızına,tombiş tombiş,tam ısırmalık,ay pardon koklamalık,ama insan tutamıyor bunları görünce yaaaŞeniz

ilk fotoğraf 1 haftalıkken 2.si dün çekildi:)

Eklentiler

• $IMG_0081.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $_DSC2122.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 73
maşşalh canm ya çok tatlı pek tombiş annesi neyle besliyon
süt yok cnm mama malesef
denizcim senin kızın da maşallahı var bizimki gibi tombalak:)
valla şööle kolkola girseler bi kapıdan geçemicek gibiler sırnaşık şey
Deniz maşallah kızına,tombiş tombiş,tam ısırmalık,ay pardon koklamalık,ama insan tutamıyor bunları görünce yaaaŞeniz

saol cnm hastayken 2 hafta hiç kilo almadı bizimki ama şimdi 7 kilo olmuş maşallah

kızlar maşallahhhhhh hepsi ayrı ayrı çok güzel kaderleride kendileri gibi olsun inşallahhhhhh

biri bebeğim 1 haftalıkken biri geçen hafta

Eklentiler

• $100_2023.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $PICT0013.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 56
günaydınnnn kızlar maşallah bebklerinize çok güzeller itiraf etmeliyim şimdiki halleri daha güzellll :)))))
anneler bebklerinizin üzerinden nazar boncuğunu eksik etmeyin nazar değmesin kuzucuklar ....

buda bizim değişimimiz .....
ilk resim hastaneden 2 günlük
2. resim geçen hafta çekildi ...

Eklentiler

• $işte ben geldim.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $ÇOK TATLISIN.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
ben bu topiği yeni gördüm. hepsi birbirinden güzel,tatlı, ısırmalık, yemelik...
bazı bebişler baya değişmiş. bazıları aynı. ilk halleri çok masum savunmasız. kıyamam ben onlara. şimdi gerçekten çok şekerler. gerçekten çiçek ben de özellikle belirtmeliyim. resmi açınca içim bi hoş oldu. Allah nazarlardan saklasın o gözleri. bebişini de tabi.

benı hatırladınızmı kızlar 1070 gram doğan cerenin annesiyim:)))) premetrü nisan bebeği:))))

kızımın son hali...şuan 6100 gram olduk..boyunu bilmiyorum fakat 53-54 cm olmuşuzdur...veya daha fazla:)))

bakın bakalım büyümüşmü gülücükler dağıtıyoruz artıkın kahkaha atıyoruz konuşuyor kızıyor bağırıyor:)))))

Eklentiler

• $Fotoğraf-0042 ceren 42.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf-0036.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
büyümüş fotolarınıda yükliycem

Eklentiler

• $DSC00063.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC01176.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…