Nereden Nereye...

ilk foto da 1 haftalıktı kuzum..ikincide 3 aylık..

yakışıklım burda 10 günlük

bu da yeni bir resmimiz tatildeyken :) maşallah :)

maşallah hepsine çok güzeller nazarlardan korusun allahım onları

çok tatlı maşallah bursasu.kullandığın litle swimmirs mı hani şu su geçirmeyenden.kullanan varmı nasıl?

maşallah kerem bebeğe yayılmış valla koca adam gibi rabbim nazardan korusun
amin canım saol
ohh kereme bak denize girmişte güneşleniyomuş minik adam :)
saol teyzesi

canm çok tatlı olmş maşşallh koca adam olmşş
saol cnm
maşallah sultan çok tatlı ya.nasıl da tatil moduna girmiş beyefendi
saol teyzesiii
çok tatlı maşallah bursasu.kullandığın litle swimmirs mı hani şu su geçirmeyenden.kullanan varmı nasıl?
evet cnm ondan ama ben denize sokmadım keremi bilmiyorum o yüzden kullananlar ii olduğunu sölüyorlar

bunlar kadar güzel bişey var mı Allah ayırmasın onları bizlerden her daim sağlıcakla büyüsünler hep iyi olsunlar Allah onları iyi insanlarla karşılaştırsıni bahtları açık olsun inşallah tüm bebeklerimizin.

sultaaaaaaaaaaaaaannnnnnn aşık oldum kızzımmmm ben bu sıpayaaaaaaaaaa Allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş yaaaaaaaa

ilk fotoğraf 1 haftalıkken 2.si dün çekildi:)

yorum yapmadan geçemiyecğm. 41 kere maşallah.. rahatlıkla bebek manken olabilir canım. sen fotolarını ajansa yollamayı düşündün mü hiç? ne kadar yakışıklı oğluşun ...

amin çiçekçim inşallah
sultaaaaaaaaaaaaaannnnnnn aşık oldum kızzımmmm ben bu sıpayaaaaaaaaaa Allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş yaaaaaaaa
saol tatlım
amin hepimizin meleklerini korusun inşallah cnm
kızlarınada göster belki onlarda aşık olurlar hihii:)

İlk fotoğraf oğlumun ilk gününden.2.si de 2 gün önce çekildi:))

Eklentiler

• $2894_69915314284_688344284_1723537_1913995_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoğraf58.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…