nereden sılınıyor bu hesap?ya da atıverın bı zahmet benı.

rmysgvvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
70
3
0
Manisa
olay döndü dolaştı bana geldi. nedir bu? ne biçim bi yere üye olmuşum ben? çirkef kaynıyor. hemen saldırmalar falan. siz önce selülitlerinizden falan kurtulun, şu ağda acısına emla mı ne onları falan konuşun. kimbilir kaç yaşında 18 yaşında ne yaşadın diyor? senin 18inle benimki bir mi? yaşadıklarımı ölçmek sana mı düştü? yuva kolay kurulan bir şey değil, insanları dolduruşa getirmeyin dedik suçlu olduk. burda butun gun ona buna yorum yapan kafasında bıgudıyle dolasan kadınlardan ne beklenır? her sey mustehak. rusyaya gıttı kesın benı aldatıcak. evet paranoyaklık bu. sızde potansıyel paronayaklarsınız... tedavınızı olun bır an once samımı soyluyorum. allah yanıma yoreme yaklastırmasın sızın gıbılerı... ayyyy mesajıma gec cvp verıo ayrılmlym? demek kı snı umursmıo cnm yıne de sn blrsn...

Ne diyon kardeş

üyeliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız mune a mesaj yazın özelden. yada mail atın kazene yada mune a.

Son düzenleme:
İşte 18 yaşında olmak böyle bir şey
Olgunluk diz boyu, anlayış, hata kabullenme desen hakeza.
öfke kontrolü de var maşallah.
Bir de ergen deriz utanmadan

geçen bi arkadaş 18 yaş ve altı için bir bölüm açılsın, oraya konularını açsınlar, isteyen de yorum yapsın demişti. bu nedir böyle? bu kadar alınganlık iyi değil...

Okullar kapanınca boşta kaldın herLde küçük kardeş

Diğer konunu okudum,çirkeflik filan olmamış sana karşı.
Asıl çirkeflik,istediğin yorumları alamayınca üyelere çamur atmak oluyor,bilgine...

Ayrıca teorik olarak aldatılman veya ayrılman mümkün değil çünkü senin bir ilişkin yok.İlişkin bitmiş ama kabul etmiyorsun.

terbiyeni takınacaksın, senin istediğin gibi yorumlar gelmeyince burdaki kimseye hakaret edemezsin. ister 18 yaşında ol ister 88.

ah be guzelım tam okuyaydın keske. ılıskım bıtmeden olnlar onlar. tamam mı oldu mu?

baya ponçik hanımlarsınız hepiniz.dunya harıkaları sızı...

Ponçik ne ya
Burda ergen diyenlere kızıyorsun ama şu yazdıklarına bak..
Muhtemelen açtığın bir konuda eleştirildin ondan böyle yapıyorsun.
Şunu bil ki burası herkesin birbirini pohpohladığı bir yer değil.
Hataları da söyleriz haklı olunan yanları da söyleriz..
Şımartılmak istediysen yanlış yere geldin.
Ayrıca ben ergen diiliim neler yaşadm ki huff siz bilmiyosunuz.s.s diyerek olmuyor canım.
Yazdığın her harften akıyor yani ne olduğun.
He şunu da söyleyeyim, kafamda bigudi yok

Çocuk çareyi yurt dışına kaçmakta bulmuş napsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…