nereden sılınıyor bu hesap?ya da atıverın bı zahmet benı.

mrh azönceki konunu okudum ve kendine göre haklı olduğunu düşündüm.Ancak yapılan yorumlara çok agresif cvplar vermişsin.Beni yanlış anlama ama biraz da kendi üslubuna bakarsan aslında kendinde de hata bulursun diğer konuda.

Sakin ol sampiyon elindeki klavyeyi yavasca yerine birak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi herkes bu arkadaşı alkışlasın

Sen burayı çok yanlış tasvir etmişsin kafanda kuzum.
Burada doktor da var polis de, akademisyen de var hemşire de ev hanımı da askerde.
Baktın ki beklentin yönünde yorumlar alamadın, nabza göre şerbet dağıtıyorsun ha..'kafasında bigudiyle dolaşan kadınlar' diye..
Emin ol buradaki yaşıtlarımın, ablalarımızın bütün gün boş boş oturup buradaki konulara yorum atmaktan cok daha önemli işleri var. İşlerinden arta kalan zamanlarda da 'gerçekten fikir alışverişinde bulunmak isteyen'aklı başında'' insanlarla yorumlaşıyorlar.. Burada senden yasca buyuk hatta annen yaşında insanlar var bu ne saygısızlık? Selülitmiş bilmemneymiş. 18 yaşında birinin olgun olması gerekir, yazık.
Neyse, ergenlik damarların tutmuş sanırsam, üstüne gitmeyelim fazla hanımlar

gitmeyin hanımlar aynen. gene dünyayı kadınlarkulubu kurtardı muazzam

Diğer konunuza yorum yapacaktım, kapanmış... Siz açmasaydınız konuyu benzer bir konu ben açardım diordum ki gördüm göreceğimi yok açmam burada böyle konular
Normal hayatta da vardır hemen ayrıl diyenler... Ben en yakınım da olsa konuya genel bir çerçeveden bakamayanlara özelimi danışmıyorum bu yüzden.. Bu kişiler kendi ilişkilerinde de çok şüpheci davranıyorlarsa, onlara da yapıcı davranmaya çalışıyorum..
Bizim bu dediğimiz insanın duymak istediğini duyup tatmin olması değil... Aile büyüklerini düşünün, eşler arasında sorun olunca ve bir şekilde aile büyükleri işin içine girince "Hemen ayrıl bu adamdan" diyen çıksa ne olur o ilişkilerin hali...?
Sonuçta aldatılma, dayak, hakaret vs olsa başka, bunlar çok hassas konular...
Ama bir kaşık suda fırtına koparmayı anlamıyorum
Benim şüpheci bir yapım vardır üstelik, yıllardır bu yönümü törpülemek için o kadar çok uğraşıyorum ki... Epey de yol aldım... Ama keşke diyorum sıfır şüphe kıskançlık olsa içimde de olayları olduğu gibi görebilsem...
Böyle yetişiyoruz bu topraklarda birşekilde nedense... Boşananların çoğu "ben yaşadım sen de yaşayacaksın" diye düşünüyor... Aldatılan tüm erkeklerin aldatacağına inanıyor, her erkek aldatmaz diyene görürsün gününü bir gün diyor ... Havasından mı suyundan mı memleketin bilmiyorum ama hiç iç açıcı değil durumumuz

Tabi ki herkes kendince dışarıdan gördüğü kadar yorum yapıyor ama yapıcı olmadan hiçbir ilişki yürümez.. Üstelik insan hata yapar, hatanın büyüklüğü ve verdiği zarar önemli.. Daha hata olmadan da karalar bağlamak, paronayak gibi adamı takibe almak, kesin aldatır diye yaftalamak çok yanlış...

Kadın önce adam gibi adam seçecek, sonra güvenmeyi öğrenecek... Başka yolu yok.. Buna rağmen de aldatılırsa vs, kendinde gerçekten kabahat yoksa sadece o adamda suç bulmayı öğrenecek..

Benim en yakın arkadaşım dehşet şüpheciydi gitti tedavi oldu, şimdi ben önceden insanla yaptığı yorumları hatırlatınca ay ben mi diyordum bunları ne güvensizmişim diyor...

Anladım ben seni arkadaşım ... Bu akıldan vazgeçme derim...

Son düzenleme:
hesabımı sildirmeden önce bi hakaret ediyim içim soğusun mu dedin güle güleeeee

Viyyyyy ne diyon kardes sen burdakilerin hepsi senn ablalarn lutfen git uyu yaaaa cahil cuhela

Nolmuş anlamadım kaçırmışım olayı.
Ama ne olursun gitme, sensiz naparız biz burda bigudilerimizle selülitlerimizle başbaşa...
Kim istediğin gibi yorum yapmadıysa yaz bana çekeyim kulaklarını. Yeter ki gitme.

hayatım iyi misin sen ya.. buraya kim ne konu açtıysa bütüm yorumlara açık olmalı herkes istediğini söyler yapacak bişey yook. belki onlar haklı sen haksızsın olamaz mı? insan hep işine geldiğini duymak ister zaten sende haklısın

Neymiş konu bunun üzerine gelmiş. E be ergen, konuyu kendi üzerine sen getirdin. Millet genel cevap veriyordu, sen 'E benim konumda olanlar.......' diye ortaya dalmadın mı? Hafızan mı gitti nedir?

kocasına elalemın kadını masaaj yapsa kıskanmayacak olan kısı de geldı. moderdnlıgı cok yanlıs anlamısınız sız. ama dısardan komık gorunuyo benden demesı. hanı benı kucuk buldunuz ya, ıste dununun kucuk gorduklerıne alay konusu oluyorsunuz o derece

Kim kime masaj yapmış? Yaşlıyım ben güzelim hatırlamam öyle pat diye. Valla biz çok eğleniyoruz seninle de sen kiminle alay ediyorsun o kısım mechul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…