- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
olay döndü dolaştı bana geldi. nedir bu? ne biçim bi yere üye olmuşum ben? çirkef kaynıyor. hemen saldırmalar falan. siz önce selülitlerinizden falan kurtulun, şu ağda acısına emla mı ne onları falan konuşun. kimbilir kaç yaşında 18 yaşında ne yaşadın diyor? senin 18inle benimki bir mi? yaşadıklarımı ölçmek sana mı düştü? yuva kolay kurulan bir şey değil, insanları dolduruşa getirmeyin dedik suçlu olduk. burda butun gun ona buna yorum yapan kafasında bıgudıyle dolasan kadınlardan ne beklenır? her sey mustehak. rusyaya gıttı kesın benı aldatıcak. evet paranoyaklık bu. sızde potansıyel paronayaklarsınız... tedavınızı olun bır an once samımı soyluyorum. allah yanıma yoreme yaklastırmasın sızın gıbılerı... ayyyy mesajıma gec cvp verıo ayrılmlym? demek kı snı umursmıo cnm yıne de sn blrsn...
l harfını buyuk yazan bırıne gore fazla ıddıalısın tatlış. okul dedıgınde unıversıte jsfbqwjfbawjlf
Ponçik ne ya
Burda ergen diyenlere kızıyorsun ama şu yazdıklarına bak..
Muhtemelen açtığın bir konuda eleştirildin ondan böyle yapıyorsun.
Şunu bil ki burası herkesin birbirini pohpohladığı bir yer değil.
Hataları da söyleriz haklı olunan yanları da söyleriz..
Şımartılmak istediysen yanlış yere geldin.
Ayrıca ben ergen diiliim neler yaşadm ki huff siz bilmiyosunuz.s.s diyerek olmuyor canım.
Yazdığın her harften akıyor yani ne olduğun.
He şunu da söyleyeyim, kafamda bigudi yok
olay döndü dolaştı bana geldi. nedir bu? ne biçim bi yere üye olmuşum ben? çirkef kaynıyor. hemen saldırmalar falan. siz önce selülitlerinizden falan kurtulun, şu ağda acısına emla mı ne onları falan konuşun. kimbilir kaç yaşında 18 yaşında ne yaşadın diyor? senin 18inle benimki bir mi? yaşadıklarımı ölçmek sana mı düştü? yuva kolay kurulan bir şey değil, insanları dolduruşa getirmeyin dedik suçlu olduk. burda butun gun ona buna yorum yapan kafasında bıgudıyle dolasan kadınlardan ne beklenır? her sey mustehak. rusyaya gıttı kesın benı aldatıcak. evet paranoyaklık bu. sızde potansıyel paronayaklarsınız... tedavınızı olun bır an once samımı soyluyorum. allah yanıma yoreme yaklastırmasın sızın gıbılerı... ayyyy mesajıma gec cvp verıo ayrılmlym? demek kı snı umursmıo cnm yıne de sn blrsn...
Sen burayı çok yanlış tasvir etmişsin kafanda kuzum.
Burada doktor da var polis de, akademisyen de var hemşire de ev hanımı da askerde.
Baktın ki beklentin yönünde yorumlar alamadın, nabza göre şerbet dağıtıyorsun ha..'kafasında bigudiyle dolaşan kadınlar' diye..
Emin ol buradaki yaşıtlarımın, ablalarımızın bütün gün boş boş oturup buradaki konulara yorum atmaktan cok daha önemli işleri var. İşlerinden arta kalan zamanlarda da 'gerçekten fikir alışverişinde bulunmak isteyen'aklı başında'' insanlarla yorumlaşıyorlar.. Burada senden yasca buyuk hatta annen yaşında insanlar var bu ne saygısızlık? Selülitmiş bilmemneymiş. 18 yaşında birinin olgun olması gerekir, yazık.
Neyse, ergenlik damarların tutmuş sanırsam, üstüne gitmeyelim fazla hanımlar
ah be guzelım tam okuyaydın keske. ılıskım bıtmeden olnlar onlar. tamam mı oldu mu?
Nolmuş anlamadım kaçırmışım olayı.
Ama ne olursun gitme, sensiz naparız biz burda bigudilerimizle selülitlerimizle başbaşa...
Kim istediğin gibi yorum yapmadıysa yaz bana çekeyim kulaklarını. Yeter ki gitme.
kocasına elalemın kadını masaaj yapsa kıskanmayacak olan kısı de geldı. moderdnlıgı cok yanlıs anlamısınız sız. ama dısardan komık gorunuyo benden demesı. hanı benı kucuk buldunuz ya, ıste dununun kucuk gorduklerıne alay konusu oluyorsunuz o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?