• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredesin be uyku nerede?

ilaç kullanma canım.. yoğurt falan ye uyku getirir derler:)

bazen uyuyamadığım için ağladım artık gidip uyku hapı alayım dedim...ama alışkanlık yapar daha bağımlı olrum diye hiç almadım...

bundan bir ay önce deviasyon ameliyatı oldum.oda uykusuzluk yaparmış.

ameliyat sonrası nefes almanın ne olduğunu anladım fakat uyku yine yok

bazen uyuyamadığım için ağladım artık gidip uyku hapı alayım dedim...ama alışkanlık yapar daha bağımlı olrum diye hiç almadım...

bundan bir ay önce deviasyon ameliyatı oldum.oda uykusuzluk yaparmış.

ameliyat sonrası nefes almanın ne olduğunu anladım fakat uyku yine yok
mutlaka bir neden vardır bende uyuyamıyordum ilaç kullandım 10 kilo falan aldım herkeze kilo yapmaz belki ama bana yaptı..bitkisel yollar derim ilaç çok gerekmedikçe kullanılmamalı bence canım..papatya çayı içsen..

Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...

bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.

Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum

Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.

Tobe tobe

Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...

bende uyuyamıyorum:KK43:

Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...

bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.

Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum

Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.

Tobe tobe

Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...
Uykusu olup uyuyamamak hiç yaşamadığım bir durum.
Yastığa kafamı koyunca gözlerimi kapatır kapatmaz saniyeler içinde uykuya geçmiş olurum.

mutlaka bir neden vardır bende uyuyamıyordum ilaç kullandım 10 kilo falan aldım herkeze kilo yapmaz belki ama bana yaptı..bitkisel yollar derim ilaç çok gerekmedikçe kullanılmamalı bence canım..papatya çayı içsen..

denedim melissa papatya denedim canım ya...

bana doktor yolu göründü.

bende okudum onu canım denedim ama hiç faydası olmadı bana süt yoğurt ne duyduysam denedim ama yokkk:KK57::KK12::KK12::KK12:valla eşime özeniyorum adam başını yastığa koymadan uyuyor:KK64::KK64:

benimki tv izlerken 9 da uyuyor ne uyuması horluyor ben sabaha kadar uyuyamadım bugün:KK61: işin kötü yanı ilaçta almıştım

Back
X