- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Vereyim bi dal..bende çok var uyku:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu hiç duymadım aktarlardan bulucam yoksa marketler de varmıdır?
benim gibi olanları görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...
ne zaman uykum gelip yatağa geçsem bir korku başlıyor uyumuyacakmıyım yine diye![]()
Vereyim bi dal..bende çok var uyku:)
Migrosta canım
Aynen bende yataga bakiyorum ama korkuyorum yataga girmeye.
ilaç kullanma canım.. yoğurt falan ye uyku getirir derler:)Ne sıkıntım var allaha şükür nede kotu bir şey yaşadım...
Not...kızlar telden yazıyorum alıntı yapmıyorum. Alıntı ve yorumum birbirine karışıyor kusura bakmayın
melisa çayı papatya çayı filan iç geceleri yatarken canım.
çay ve kahveyi de belli bir saatten sonra tüketme.
ilaç kullanma canım.. yoğurt falan ye uyku getirir derler:)
mutlaka bir neden vardır bende uyuyamıyordum ilaç kullandım 10 kilo falan aldım herkeze kilo yapmaz belki ama bana yaptı..bitkisel yollar derim ilaç çok gerekmedikçe kullanılmamalı bence canım..papatya çayı içsen..bazen uyuyamadığım için ağladım artık gidip uyku hapı alayım dedim...ama alışkanlık yapar daha bağımlı olrum diye hiç almadım...
bundan bir ay önce deviasyon ameliyatı oldum.oda uykusuzluk yaparmış.
ameliyat sonrası nefes almanın ne olduğunu anladım fakat uyku yine yok
Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...
bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.
Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum
Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.
Tobe tobe
Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...
Uykusu olup uyuyamamak hiç yaşamadığım bir durum.Öyle çok uyku problemi yaşıyorum ki anlatamam düzenli bir uykum yok ...
bugün sabah 5 de uyandım 22 gibi uykum fena geldi.uzandim yatağa hala uyuyacam.
Uyku tutmayinca iyice sinir oluyorum
Koyunu bırakın saymadığım hayvan kalmadı.
Tobe tobe
Şuan uyku akıyor gozlerimden ama uyuyamiyorum...
mutlaka bir neden vardır bende uyuyamıyordum ilaç kullandım 10 kilo falan aldım herkeze kilo yapmaz belki ama bana yaptı..bitkisel yollar derim ilaç çok gerekmedikçe kullanılmamalı bence canım..papatya çayı içsen..
bende okudum onu canım denedim ama hiç faydası olmadı bana süt yoğurt ne duyduysam denedim ama yokkkvalla eşime özeniyorum adam başını yastığa koymadan uyuyor
![]()
Uykusu olup uyuyamamak hiç yaşamadığım bir durum.
Yastığa kafamı koyunca gözlerimi kapatır kapatmaz saniyeler içinde uykuya geçmiş olurum.
yastığını falan düzeltsen..hemen ilaç almasaydın..ilaca karşıyım ben..benimki tv izlerken 9 da uyuyor ne uyuması horluyor ben sabaha kadar uyuyamadım bugünişin kötü yanı ilaçta almıştım
Uykusu olup uyuyamamak hiç yaşamadığım bir durum.
Yastığa kafamı koyunca gözlerimi kapatır kapatmaz saniyeler içinde uykuya geçmiş olurum.
kilo yaptımı ilaç..ne mutlu sana ben ilaçsız asla uyuyamıyordum iki gecedir doz düşüklüğü sebebiyle uykular haram oldu
+10 kilokilo yaptımı ilaç..