• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredeyse bezdim

Kocanızın evli olmasını sindirememiş. Kendi boşandıgı için. Size sarması bundan.
Kocan olcak şahsiyet aradaki mesafeyi korucak.

Canm benim istedgm de bu eşime hep soyluyorum beni sevmiyor anlarm ama dil uzatmasin ne de olsa ben onun yengesyim tamam diyor konusmuyo iki gun sonra aryo gorumcem gene mecbur acyor bide her aradgnda karnmi istemiyor konusmamizi demezmi Allahm ya sabr !

Herşeyi geçtimde görümce ile fikirleriniz uyuşmazken 4 saat telefon görüşme neyin nesi ?
E bu görümce bu yüzü aldığı için az bile yapmış !

Esinle iyi ol madem kiskanc fesat musmutlu hallerini foyografla fotografla at sosyal medyaya :D
Her zaman tatli dilli ol guleryuzlu ol ve hic kotuleme ablasini ki ablasi seni esine kotulediginde esin sen ne bicim insansin kiz senin icin bir kotu kelime etmiyor sen surekli karimin kuyusunu kazma pesindesin boyle yapacaksan arama beni deme kivamina gelsin ;)
Savas acarsan esin arada kalir ev ici huzursuzluk olur gerek yok salla gitsin ;)

Herşeyi geçtimde görümce ile fikirleriniz uyuşmazken 4 saat telefon görüşme neyin nesi ?
E bu görümce bu yüzü aldığı için az bile yapmış !

Bu gorumce basta iyi olan gorumcelerdendi yani en azindan ben iyi saniyodum o alttan alttan sinsi sinsi yürümüş

Esinle iyi ol madem kiskanc fesat musmutlu hallerini foyografla fotografla at sosyal medyaya :KK70:
Her zaman tatli dilli ol guleryuzlu ol ve hic kotuleme ablasini ki ablasi seni esine kotulediginde esin sen ne bicim insansin kiz senin icin bir kotu kelime etmiyor sen surekli karimin kuyusunu kazma pesindesin boyle yapacaksan arama beni deme kivamina gelsin :KK66:
Savas acarsan esin arada kalir ev ici huzursuzluk olur gerek yok salla gitsin :KK66:

Ise yararmi dersin ?

Bu gorumce basta iyi olan gorumcelerdendi yani en azindan ben iyi saniyodum o alttan alttan sinsi sinsi yürümüş

Yok yok bence siz fazla yüz vermişsiniz oda bunu baltalamış.
Tek diyeceğim mesafe herzaman iyidir,duymazlıktan gelin eşinizede savaş açmayı bırakın
Bir süredeen sonra o bacısını atamaz sizde karısı olduğunuz için tercih yapamaz iş çıkmaza girer.

Ise yararmi dersin ?
Ise yarayanlar var etrafimda :D
artik kimse bulasamiyor kocasi laf ettirmiyor karisina ki adam baslarda ailesine birsey denecek olsa aslan kesiliyordu.
bizim ki bisey bile duysa olsun onlar kotu niyetinden dememistir.biliyorum beni seviyorlar bende onlari cok seviyorum bos dedikodu bunlar kulak asmiyorum ben kocacim diye diye adami kedi etti.simdi o adam helle karisi hakkinda bi laf duysun yakar gecer alimallah :D :D
bende ondan ogrendim biseyler uygulamaya basladim ufaktan insallah ise yarar ;)

Akıl akıldan üstündür kızlar fikirlerinizi bekliyorum

23 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim .
Eşim ailesine cok düşkün bi insan 5 yıldır görüşüyoruz sonunda evlenme karari aldik ve evlendik esim bana çok düşkün ve cok sevdiginden eminim keza bende öyle ama bir sorunumuz var aile bu arada ayrı sehirlerde yasiyoruz ben ve esim bi sehirde benim ailem ve esimin ailesi bi sehirde herneyse konuya geçeyim evlendik otelden rezarvasyon yaptrdik esimn ailesi biz gidicez siz evde kalin burda daha cok rahat edersnz dedi bizde kaldik zaten gece 2 ye geliyordu gittiler biz telefonlari kapattk sabah uyandm telefonu acaym dedim actm 18 cevapsz arama ne oldu diye telaslandm aradam bu arada olay sabahn 5 i toparlann eve gelecez demezlermi .
Kafayi yedim sonra dedim bisey olmaz geldiler sabahn körü ben eşime dedim disarda kahvalti yapalm tamam dedi ciktik evlilgmn ilk gunu zaten ev dolu evde oturp ne yapcam ?
Aksama dogruydu dedik sinemaya gidelim biz biletleri aliyoduk gorumcem aradi bi aglama bi feryat bi figen neymis biz sokakta yatarz gelin siz eve zaten karin bizi istemiyor
Sizofren !
Bu arada gorumcem bosanmis 2 küçük cocugu var ve kaynanamla yasiyor esim biz evlenmeden once ev aldi ve memleketinde aldi kaynanamlarda kiraya vermek yerine biz oturalm hesabi eve coreklendiler ve gorumcem kaynanam gorumcemn 2 cocgu yasyor kayinbababm vefat rtmis herneyse gorumcem her firsaatta fesatlk yapar kiskanc tir esim gilin bahcesi var biz onlara yardma gittik esimle daha sonra esim is geregi donmek zorunda kaldi ben kaldim hayatmn en kötü 1 ayiydi normal sartlarda asla hic bir laf ve hakarete boyun eymem yalniz sinirlerime hakim olamayan bi insanm kötü şeyler olur diye hep sineye cektim gorumcem arkamdan onlari ayiracam dedi kulaklarmla duydum .
Defalarca kaynnama ben bu kadni istemiyorum ben sizin icin bosandim geldim dedi her lafnda her cumlesinde tavir trip laf söz bu arada tuttugunu koparan bi insanm pasif deilim ancak esimin hatri iicn suatum dondugumde esim herseyi yapacagni soyledi kabul ettim döndüm ve esim hicbirsey yapmadi olayn ustunden 4 ay gecti ve 4 aydir eaim hala ablasyla knsyor ablasina tavrini gistermek yerine ne yapaym diyor yuzsuz aryor diyor gecenlerde aramis diyor senin karn whatsappina acik sacik fotograflar koyuyor yok kiskananlar haklilar yaziyor bize yaziyo falan eşim dedi niye sana yazsn sanane fotgraflarndan ben izin veryorum sanane
Sonra diyo benim senn gbi kardesm yok sen karn icin bizi sildin yarm saat sonra aryo canm kardesimmm yoluna canm feda falan fıstık gel de kahrolma !
Ne yapmaya calisyosun be kadin bide yeni evliyken biz cok samimiydik nisanliyken falan ta ki 4 ay gecene kadar gorumcem bigun beni aradi 4 saat telfnda konustuk 4 saat bu arada ben her konuda destek ciktimm ama bosanmak icin avukat velayet icin yardmci oldum cocuklarni pedagog a goturdum o ne yapti hain kadin !
Her neyse 4 saat knstuk esim geldi dedim abla esim geldi ben yemek hasrlcam sen onla kns ben mutfaktaym kendisi salonda ben iceri geldim masayi hazrlamak icin esime bisey anlatyoru esimde hoparlore aldi bisey anlatyor diye bir de ne duyaym eaime diyo ben bi ruya gordum cok etkisnde kaldm butun gece agladm ruyamda sen x ile yani benimle ilgili cok kotu seyler görüşmüş benimle bosanacakmis benim sarteller atti fesat kadin 4 saat konustuk boyle bisey bana anlatmadn ben mutfaktaym kas ile goz arasnda kocamn bilinc altna mi inmek istyorsun sen kavga ettik ablam oyle biri diil dedi bla bla bla hersefernde ablasi melake bakislarndan bile sinsilk akiyor .
Herneyse biraz uzun oldu ama ben sizden fikirlerinizi almak istyorum esimle suan knsmyoruz ben ona tavr yaptm biz ona bi ev verdik kira derdi yok bisey yok iki cocugyla rahat refah yasyor biz hala kira di kredi siknti yasyoruz bari diilini tutsun beni kendine dusman olarak sectyse cok iyi dusman olurum dedim falan birbirmize girdik konusmuyorz fikirlenrnizi beklyorum teşekkür ler smdiden
Şimdi 1 yıl önce yeni evliyken olan şeyleri unut.İlk gece otele gitmeyip orda kalmayı kabul etmen hata zaten.Ama iç yüzlerini görmüş oldun.Mesafe candır.Muhatap olma.Eşin de ağzının payını versin konuşturmasın.Hee konuşturuyorsa sen tavrını al.Aile huzurundan daha önemli değil.Bunu n dışında onların abla kardeş ilişkilrine karışma ister can ciğer olsunlar ister birbirlerini yesinler.

Şimdi 1 yıl önce yeni evliyken olan şeyleri unut.İlk gece otele gitmeyip orda kalmayı kabul etmen hata zaten.Ama iç yüzlerini görmüş oldun.Mesafe candır.Muhatap olma.Eşin de ağzının payını versin konuşturmasın.Hee konuşturuyorsa sen tavrını al.Aile huzurundan daha önemli değil.Bunu n dışında onların abla kardeş ilişkilrine karışma ister can ciğer olsunlar ister birbirlerini yesinler.

Haklsn gercekten teşekkür ederim yorumun icin

Ise yarayanlar var etrafimda :KK70:
artik kimse bulasamiyor kocasi laf ettirmiyor karisina ki adam baslarda ailesine birsey denecek olsa aslan kesiliyordu.
bizim ki bisey bile duysa olsun onlar kotu niyetinden dememistir.biliyorum beni seviyorlar bende onlari cok seviyorum bos dedikodu bunlar kulak asmiyorum ben kocacim diye diye adami kedi etti.simdi o adam helle karisi hakkinda bi laf duysun yakar gecer alimallah :KK70: :KK70:
bende ondan ogrendim biseyler uygulamaya basladim ufaktan insallah ise yarar :KK66:

Umarm bendede ise yarar ben esimi sadce bana yapilan yalnisi görsün diye uyaryorum ama gordugu halde sagir dilsiz :(
Cok tesekkur ederim canm uygulayacagim bunu kesinlkle

Yok yok bence siz fazla yüz vermişsiniz oda bunu baltalamış.
Tek diyeceğim mesafe herzaman iyidir,duymazlıktan gelin eşinizede savaş açmayı bırakın
Bir süredeen sonra o bacısını atamaz sizde karısı olduğunuz için tercih yapamaz iş çıkmaza girer.

Anlasm canm bakalm ne olacak (:

Ozet geceyim esimle ben kaynvalidemgilden uzak bi sehirde yasyoruz gorumcem 2 cocuguyla bosandi geldi kayinvalidemgile bu arada oturduklari ev esim ve benim ama gorumcem kiskanc ve fesat bi insan oldugu icin rahat huzur vermyor. ben de sizden fikir bekliyorum savaş mi açayım simdi ben bu kadına yoksa esime veto mu koyayim bilemedim :-)

Bu anlattığın kadını elime alır saçını başını bir yolarım önce ibret-i alem için
Zırzır eden eşime de ablanın ağzını tutsaydın diye ayarı veririm
Yesinler birbirlerini sonra

Bu anlattığın kadını elime alır saçını başını bir yolarım önce ibret-i alem için
Zırzır eden eşime de ablanın ağzını tutsaydın diye ayarı veririm
Yesinler birbirlerini sonra

Aklımı okuyorsun zaten hertürlü kötü gelinim bari hakkını vereyim demi (:

Back
X