neredeyse hergün sorunlu geçiyor

mine-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
12
0
86
Diğer
2 yıllık evliyiz ve nerdeyse hergün sorunlu geçiyor lütfen bana yardım edin.ilk başlarda çalışmamı istemiyordu,çocuk diye başımın etini yiyordu,sonraları bana saygı duymıyorsun demeye başladı şimdi de ew alma planlarımız war we bu konda beni çok sıkıştırıyor.eşim çok sinirli biri ne desem hemen parlıyo psikıyatriste gittim ama sonuç negatif lütfen nasıl dawranmam gerek söyleyin.:50:

ev konusun da benm tercihim yeni bina olması şuan kirada oturduğumuz evi istiyor kendisi de ama bu evin masrafı çok ve altından kalkamayız dedim ve sırf bunu söledim diye kıyameti kopardı dün ewe gece geç geldi sizce nasıl davranmalıyım artık çok yoruldum.yardımcı olurmusunz lütfen

açıkcası öle çok büyük sorunlarımız yok ama abartıyo ve bi sorunumuz olduğunda benimle konuşmuyo gidip arkadaşına anlatıyo yada benim aileme

o zaman biraz evde sözünün gecmesını istıyor sanırım yani sen karsı geldıgınde saygısızlık olarak görüor bu davranısını dogrumu?

bi sorunumuz olduğunda bunu kendimiz halledelim diyorum her seferinde ama o bunun tersini yapıyo ailemde çok üzülüyor bu duruma ve bu beni daha da rahatsız ediyo.

ev konusunda ne kadar tartıştınızki , eve geç gelecek kadar meseleyi uzattı? gerçekten agresifmiş. bu tarz erkeklerin çok üstüne varmamak lazım. benim babamda çok sinirli onun hatalı finansal yatırımları yüzünden hep elimizdeki avucumuzdakini kaybettik. annem güzel güzel konuşmak yerine her seferinde daha çok kavga etti, babamda ona artık birşey söylemez, fikrini sormaz oldu. benim nacizane tavsiyem. tatlı dillikle, güler yüzlülükle alttan girip üsten çıkınız başka türlü baş edemezsiniz çünkü

bende sakin kalmaya çalışıyorum onun karşısında ama nereye kadar bazen kendimi tutamıyorum.doktorda bi şeyi anlatmak istiyorsan net olarak sölemelisin demişti o şekilde de denedim yani onun anlamasını beklemeden kendi istediklerimi söledim mesala çiçek lırmısın bugün tarzında ama yinede olmuyor

ev konusunda tartışmamıştık ben sadece bu ev masraflı başka evlere bakalım dedim demez olaydım

Psikiatr nasıl negatif çıktı.Bir sorun bulamıyormu.Anlayamadım ben

eşim gitmek istemedim ben tek gittim anlattım yaşadıklarımızı beraber gelmeniz gerek dedi bide bana bazı şeyler söyledi işte anlatmak istediğin şeyleri onun anlamısını beklemeden net bi şekilde belirt,ufak notlar yazın birbirinize mesala sen şunu yaptın ve ben buna bu sebepten sinirlendim tarzında,işte o sinirlendiğinde sakin kalmaya çalış vs..

ben bunları uygulamaya çalıştım ama bazen dayanamıyorum bende sinirleniyorum ve tekrarda gitmedim tekrar gel demişti ama

iyide senin değil eşinin doktora gitmesi lazım,sorunlu olan o sen değilki sonuç tabiki negatif olur

eşinde gitmeyi denese sen niye gittin ki sorun sendemi ki ondamıı bence birlikte gidin de buna psikıyatrist karar versn inşallah herşey yoluna girer biran önce evlenmeden öncede böylemiydi yani sinirlimiydi eşiniz/B]

eşim gitmek istemediği için ben gittim belki çözeriz sorunları diye...evlenmeden önce 5 ay nişanlı kaldık ve o zaman arada gereksiz şeylere sinirlendiği oluyordu ama beraber yaşamayınca anlayamıyosun

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlılar değiştirilmektedir.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Siz psikolağa niye gidiyorsunuz ki.
Eşinizin ihtiyacı var anlaşılan.
O gitmediği sürece sıkıntıları çözemezsini ki.
Hangi evin alanacağı ve şartlar, oturulur konuşulur, bir yere varılır.
Bu kadar eve gelinmeyecek kadar sıkıntı ne anlayamadım.

böyle erkeklerle geçinmek çok zor
bir tane de bende var eşin kadar abartmasada saçma sapan şeylere sinirlenip beni üzer kırar:23:
psikiyatra gitmesi için ikna etmeye çalış canım başka türlü düzeleceğini sanmam maalesef:50:

Back
X