neresinden tutsam elimde kalan bir hayat

Anlıyorum, en basitinden kiralar faturalar o biçim. İyi korunun, kendinize yatırım yapın, nerden başlasanız kârdır. Eşinizi atm olarak görün, eve para getiriyor işte, zaten başka numarası da yok. Bir atm'nin amacından fazlasını beklemeyin ondan. Salın kendi haline, ne b.k yiyorsa yesin. Onu değiştiremezsiniz, uğraştıkça siz biteceksiniz, ona bi b.k olmayacak. Kendinize dönün, en kıymetli sizsiniz, çocuklarınız siz güçlü iseniz güçlü olacak. Zamanı gelince o yapamadan siz sepetlersiniz böylece. Kimsenin kullanıp eskidikten sonra bir köşeye fırlattığı bi eşya olmayın. Siz kullanın, ters köşe olsun.

Evden çağrı merkezi elemanı olabilirsiniz , aylık 10 bin gibi maaşı var , hemde çocuklarınız okuldan geldiğinde evde olursunuz
Yani boşanmak isteseniz çare de bulursunuz biraz araştırmayla
Ayrıca kendiniz için nafaka istemeseniz de çocukları için vermek zorunda , babanızın evinden getirmediniz ya çocukları
Şu 45 yaş lafını eden adamla 2 saniye evli kalmazdım ben , iğrenç ötesi bir insan

Bebişim eşinin senin yanında aşağılık kompleksi var. Net. Kendisini aslında sana değer bulmuyor, kendisini senin yanına yakıştırmıyor. Bilinçaltı bu. Boşanmak istiyorsan, ki kimse değersiz hissettiği yerde durmamalı. Sen dava aç, ses kayıtları al gizlice, msjları dursun. Güzelliğine güzellik kat. Seni çirkinleştiremesin, izin verme

teşekkür ederim

Bence biran önce iş ara bul ve para bitiktir, o arada biraz idare et sonra da boşan, nafaka falan da almamazlik yapma ne alan gerekiyorsa al, bu arada adamın seni aldattığını falan görürsen kanıt niteliğinde ekran görüntüsü falan al

aslında insan ilk once icinde biseyleri bitiriyor buraya uye olurken medeni durumumu bile boşanmış olarak işaretledim ama sanırım nafaka alıcam herkes oyle soylüyosa demekki ben yanliş dusunmusum tskr ederm:)

Ailenin yaninDa kalamazmisin annen kardesin abin her neyse hickimse yokmu?? Adamin zihniyete bakarmisin 45den sonra zaten onu kimse almaz ne demek öylede bir evlenirki kadin her yasta isterse. Eger birinin yaninda kalabilirsen cocuklara onlar bakar sende calisirsin bir süre sonra duzen kurarsin evet zor 2 cocukla ama imkansiz degil. Sonucta o kocan olacak şahis öledebilir ozaman ne yapcaksin yine yanliz kalcaksin 2 cocukla.

Benimki de ağzından kaçırmıştı bilmem kaç ocağa kadar sıkıcam dişimi sonra boşuycam demişti. Jeton sonradan düşmüştü kredi borcu ocakta bitiyor. Tabi Ocak olmadan ben boşadım.

Müşteri temsilciliği telefonla hizmet mantıklı araştırın sakın dolandırıcılara para kaptırmayın ve bu adamdan kurtulun. Zaman kaybetmeyin ailenizin yanına yerleşirsiniz. Ailenizde bir zaman sonra kendilerine bakacak birilerine ihtiyaçları olur sizi kabul ederler. İşinizi tamamlayınca onlara yakın bir eve çıkarsınız

Benimki de ağzından kaçırmıştı bilmem kaç ocağa kadar sıkıcam dişimi sonra boşuycam demişti. Jeton sonradan düşmüştü kredi borcu ocakta bitiyor. Tabi Ocak olmadan ben boşadım.
insanlarla evlenip bütün hayallerini yıkmanın bir alemi yok bu çok büyük bir kötülük bütün hayatını emanet edip yola çıkıyorsun ama arkandan iş çeviriyor ben şunu anlayabilirim başkası vardır aşık olmuştur neden başkasına aşık oldun diye sorulurmu duygusal bir his bu tamam derim ayrılırım beni artık sevmiyodur söylesin ayrılırım ama insanları salak yerine koymak oyalamak işine geldiği gibi eylemek çok kötü olmayı gerektiriyor

aslında insan ilk once icinde biseyleri bitiriyor buraya uye olurken medeni durumumu bile boşanmış olarak işaretledim ama sanırım nafaka alıcam herkes oyle soylüyosa demekki ben yanliş dusunmusum tskr ederm:)
zaten mahkemeler 2 bin 3 bin nafaka bağlıyor -muş yani ben de buradan öğreniyorum böyle şeyleri
2 çocuk var servisine üstüne başına zor yetecek, ileride kursu olsa yetmez. mutfak filan zaten siz ödersiniz.

nafaka öyle aman aman bir şey değil ki sizin işiniz mesleğiniz de sanırım yok o yüzden hiç büyük konuşmayın tabii ki alacaksınız. üstün eşiniz çirkinleşirse her sene onun artırımıyla icrasıyla uğraşırsınız.

böyle şeylere hazırlıklı olun
modellik deneyimi harici hiç mesaili normal bir işte çalıştınız mı?

genelde kadınlara zor gelen kısmı bu oluyor mesai, iş ortamı. şimdiden başlayın bir yerlerde iş bakmaya.

ben olsam hemen boşarım. evet bunu demek kolay, ama sizi inanın anlıyorum 2 çocukla, iş tecrübesi olmadan günümüzde o kadar zor ki. eskiden dul damgası vs. vardı şimdi bence ondan bile zor çünkü kira olmuş asgari ücret kadar. eşinin durumu iyi olup hiç çalışmamışsa, o kadınlar için cidden zor.

hayatınız elinizde kalmış değil, yaşınız çok genç, 2 tane çocuğunuz var, güzel genç bir kadınsınız. kendisizi dibe çekmeyin bi herifin saçmalamasıyla...

yorumunuz için cok teşekkür ederim evlenmeden önce orta halli bir şirkette çalışıyordum işletme mezunuyum ama iş bulmak çok zor kpss olsun çok fazla çabaladım ama olmadı bakalım belki bulunur

Al tabi ki, çocuklarının hakkı o nafaka ama biran önce iş bul, yavaş yavaş hazırla kendini maddi manevi olarak ve elinde adamın aldatması varsa kanıt niteliğinde birşeyler bulundur sonra da boşa onu

Bahanelerı bırakın çalışın. Cinsellık bence evlılıkte önemli

Bence eşiniz sizi aldatıyor.Biraz araştırsaniz bulursunuz.Neden mi? Erkekler ancak eşlerini yedekleyince bu kadar rahat oluyorlar.
Sizi böyle ezmesine izin vermeyin.Bosanip nafakanizi alın.Ise girip yeni bir hayat kurun.
Allah yardımcınız olsun

Hem onun hem sizin amacınız düzen bozmamak adına devam edilen bir ilişki gibi geldi bana. Bunların farkında olup hala devam etmek öyle anlaşılıyor uzaktan. Ama iyi tespit edin bence hepmi böyleydi. Konuşmayı deneyin devam ederse uzaklaşın bence

aslında devam etmiyoruz öyle bir algı oluşturduysam benim hatam çok pardon,sadece resmi olarak boşanmaya yanaşmıyor yoksa tamamen ayrıyız ve yıllardır öyle, bahane olarakmı görünür yada fedakarlıkmı bilemiyorum ama kızlarım için yeni bir adım atmaya korkuyorum,yaşam standartları bozulmasın diye yapıyordum bunu ama artık devam etmek istemediğim için konu açtım akıl almak istedim tavsiyeniz için ayrıca cok tesekkur ederm

O şeytani fikri duyunca tüylerim ürperdi ya.. allah böylesi kötü kalpli, hesapcı insanlardan hepimizi korusun; o planlarını da başına geçirsin inşlh (ya kahhar diye beddua eden kıza bağlicam ama cidden iğrenç bi dişünce)
Bu sanırım çocuklu babaların hemen hepsinde olan bir istek gibi ama, çocuklarımun annesi hep çocuklarımın annesi kalsın, kadın olmasın, başkasını sevmesin.. falan. Ama o plan herkese nasip olmaz tabi, o cidden kötü bir kalp ister..
35 yaşında bekar bir kadınım, evlilik için hep sevip sevilmeyi diledim olacaksa, ha olmazsa da tine dileğim aşk oldu.. yanlış mı dilek, dua bilmem ama evlilik değil aşk diliyorum artık. Karşılıklı saygı, bağlılık, yanında tutkulu bir cinsellik demem o ki annelik içgüdünüz sizi alıyoyuyor belki, o da tercihiniz ama aşk, sevgi hepimizin hakkı ya.
Bide tabii sizi sevmeyen birinin yanında durarak kendinize olan saygıve sevginizizi de yitireceksiniz zamanla. Bunu da düşünün. Umarım her şey istediğiniz gibi olur

Evliliğinizde hiç sevgi kalmamış, aşk kalmamış, tutku kalmamış. Belki dediği şey size karşı planıdır da. Boşanan erkekler eski karılarına daha bi düşkün oluyor aman evlenmesinler felan. Bunu onun tercihine bırakmayın gidip davanızj açın bence. Hala kendinize güzel bir hayat kurma imkanınız var ayrıca nafakasını ödemek zorunda istemem diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…