Nereye açacağımı bilemedim, lütfen bilen varsa yardım etsin

zpoison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
175
0
116
Kocaeli
slm arkadaşlar ben bu konuyu cinsellik bölümüne açmayı denedim ama açamadım o yüzden burada denemek istedim şansımı uzatmadan sorayım ben sorumu ben 2 buçuk yıllık evliyim. eşim son 1 yıldır diyebilirim aşağı yukarı geceleri uykusunda boşalıyor bazen 2/3 ayda bir bazen 6/7 ayda bir sizce bu neden olur böyle oluncada benim morelim bozuluyor elimde olmadan

rüya felan görüyor olabilir.malum insan rüyasında gerçekmi yalanmı onu ayırt edemiyor.üzülcek bi şey bence ortada..

buna rüyalanmak da denir gayet normaldir.
eğer uzun süre birlikte olmadıysanız ya da tahrik olup boşalamadıysa uykusunda boşalır erkekler.
normal bir durum..

bence üzme kendini senin yapabileceğin bişey yokki rüyasında oluyodur yani biz kadınlar bile bazen görüyoruz o tür rüyalar erkekler neden görmesin kafana takma olabilir yani

erkeklerde bu olabilir güzelim çok yadırgancak bi durum değil bence....
tam net bi bilgim olmasada şöyle biliyorum dinen bile bi eş eşiyle ilişkiye bi süre girmediğinde erkek doğal olarak o meniyi dışarı atar bi şekilde...ya duşda ya uykuda farkında olmadan atar...
çünkü erkekler kadınlar gibi değiller....
onşların meni torbacıkları çok çabuk dolabiliyor...
sen kendini kötü hissetme ama yinede kafanda soru işareti kalmasın bi dr sor istersen...

erkeklerde bu olabilir güzelim çok yadırgancak bi durum değil bence....
tam net bi bilgim olmasada şöyle biliyorum dinen bile bi eş eşiyle ilişkiye bi süre girmediğinde erkek doğal olarak o meniyi dışarı atar bi şekilde...ya duşda ya uykuda farkında olmadan atar...
çünkü erkekler kadınlar gibi değiller....
onşların meni torbacıkları çok çabuk dolabiliyor...
sen kendini kötü hissetme ama yinede kafanda soru işareti kalmasın bi dr sor istersen...

katılıyorum eğer meniler dışarı atılmazsa vücuttan baskı uygular baş ağrısına fln neden olur.ve rüyada boşalmak hemen her erkeğin yaşadığı bir şey bunda kafaya takılacak bir şey yok ki sen eşinle biraz daha fazla ilgilen derim ben eğer o yönde bir eksiklik varsa.

buna ruyalanmak deniyor canim... ama evli erkek de ilk defa duydum.. sanirim uzun sure beraber olamiyorsunuz esinle

Kendinize dert mi arıyorsunuz . Rüya görüyordur hepsi bu . Biraz daha sakin olun . Canınızı sıkmayın .

rüya görüyo ama erkek gördğü rüyayı hatırlamaz sor eşine hatırlıyomu sanmıyorrum htırlıcanı üyalarında kadınla bırlıkte olurlar ama şeytanın işi tabıkı..bizde şeytan işi derler istem dışı yanı:uhm:

Şeytanın işi falan değil komik olmayın, gâyet fizyolojik bir olay!

Erkek ve kadın üreme sistemleri çok farklıdır. Kadınların bütün yumurta hücreleri oluşumunu tamamlamıştır. Her ay bir tanesi döllenmesi için hazırlanır, sperm hücresi gelip de onu bulursa döllenme gerçekleşir, olmazsa da âdet kanı ile, kendini döllenmeye hazırlayan rahim iç duvarı ile birlikte atılır. Bu her ay yaşanır. Yumurtalarımız bittiğinde doğurganlık özelliğimiz son bulacak, menapoza gireceğiz, zaten âdet de olmayacağız artık.

Ancak bu durum erkeklerde farklı. Onlarda sperm üretimi sürekli, üretiliyorlar ve testislerde geçici olarak depolanıyorlar. Sperm hücrelerinin vücut ısısından daha düşük ısılarda depolanması gerek, o yüzden testislerdeler ve testisler o yüzden yazın daha bir sarkar!

Cinsel hayatı olan sağlıklı bir erkek birkaç günde bir zaten boşalacağından testisler dolar dolar boşalır, ama arası açıldığı zaman bu durum erkeklerde rahatsızlığa yol açar. Hani bizde âdet öncesi kan şekeri düşer, tatlı yemek isteriz ya, onlar da aynı şekilde boşalma ihtiyacı hissediyor, içgüdüsel. Adamın imkânı varsa sevişir, yoksa kendini tatmin eder, hiçbir şey yapmazsa da rüyasında kendiliğinden boşalır ki üretimi durmayan spermlere yer açılsın, olay bundan ibâret.

Yani konu sahibesi arkadaşım, her şey normal, sıkma canını

uzun sure birlikte olmuyorsaniz bu durum olabilir. iliskii yasamiyor musunuz canim? yasiyorsaniz sikligi nedir, yani ayda bir defa falan mi yoksa? ya daha da mi az?

canım aynı şey benim eşimde de oluyor çok iyi anlıyorum insan kendini suçlu hissediyor yetersizmiyim acaba diyor bekar olsa tamam ama evli diyor acaba bi başkasımı var yada ne bileyim işte yolda yürürken birinimi gördüde böyle oldu diyor ve bu durum uzun süre ilişkiye girmeyi geçtim bir önceki gün boşalsa bile olduğu zamanlar oluyor. önceleri çok takıyordum üzülüyordum kendimi suçlu hissediyordum ama şimdi çok daha büyük sorunlarım var o yüzden umrumda bile değil ne zaman nasıl ne şekilde boşaldığı. sebebini bende bilmiyorum böyle olmasının ama yanlız olmadığını bil istedim ve üzülme takma boşver. inan kim ne kadar dost olursa olsun sana sadece sen kendine dostsun yada düşmansın...

Ya çok afedersiniz belki acayip olacak ama, siz her gece eşinizi mi takip ediyorsunuz? Nerden biliyorsunuz yani? Merakıma mucip oldu. kaç yıllık evliyim hiç bilmem böyle bişeyi eşim uykusunda boşalıyor mu diye.

bunu bilmesi gayet normal değilmi sizce?
aynı yatakta yatıyorlar,karı kocalar,ve erkeğin çamaşırlarını eşi olarak evin hanımı yıkıyor....
asıl bundan bi haber olmak abes....

konuya gelince uzun süredir eşinizle birlikte olmadıysanız..kendi kendini tatmin etmemişse (masturbasyon olarak) rüyada boşalması gayet normal...

canınızı boşyere sıkmayın çünkü bu olay erkeklerin elinde olmayan birşey...

Back
X