nereye acicami bilemedim yardim mune...!!!

nesssl

...
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
369
30
73
Bugünkü açtığım isim değişikliği başlıklı konumu lütfen kapatirmisiniz?Eleştirilere açığım fakat bukadarda olmaz ki:-(Ben begenmedim ,bu nasil isim,parayı çocuğa harcayin ,hiç isim gibi gelmedi vs yorumlar aldım.Ben kimseye hangisi güzel diye sormadım.Çok üzüldüm ve sinirlendim artık ne yazdığımı da bilmiyorum.3.sayfada da anlatmaya çalıştım konuyu ne için actigimi ama nasıl okundu anlayamadım.:-((

Ben actigin konuyu okudum sizin kullandiginiz ismin anlami güzel.mogollari durduran müslüman bir komutan ve aslan gibi yiğit demek .bence nüfus cüzdnindaki ismi değiştirin.ben öğretmenim.lütfen okul zamanina kadar kimlik düzelsin çünkü bazen sikintilar oluyor..oğlunuz da tarihteki bu zat gibi kahraman ve aslan gibi delikanlı olsun...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah teşekkür ederim, sağol yorumun için.

sizin konunuza ayni yorumu yapacaktım. sorunuz haricinde yorumlar geldi. istediginiz soylediginiz ismi nufusuna yazdirin. kimseye laf dusmez. oyle para gerekecegini de düşünmüyorum. gerektirse bile 300-500 her neyse verilir, omur boyu bu sıkıntıyı cekmekten iyidir. bahti acik olsun oglunuzun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede kimsenin hakkı yok değiştirin ve yapılan yorumlara da aldırmayın siz

konu sahibi hata sende eşinle karar vermek yerine önce burada konu açıp bizim beğenilerimize sunacaktın isimleri olmaz ki böyle

8 sayfayı da hayretler içerisinde okudum,dalga geçenlerden eleştirinin dozunu aşanlara hatta ilginçlikle itham edenlere kadar bir çok yorum okudum ama soruya sadece bir kaç cevap gelmiş.

arkadaşım ismini değiştirdi mahkemeye başvurmuştu.o ikinci isim ekletti daha doğrusu.

siz o konunun sahibi misiniz?

yazık yaw buraya gelip konu açanlar 2 saat içinde "çıkarın beni buradan" moduna giriyorlar.. konu sahibi keşke isimleri söylemeseydin.. isimleri söyleyince millet gereksiz yere fikir yürütmüş.. neyse yenisin kanımca, zamanla alışırsın buraya..

2011den beri buralardayim ama bukadari ilk oldu biraz ağır geldi)

)dimi hata ışteyorumun içi saol

Kazen boşa demiyo fırtına öncesi sessizlik diye valla boyle giderse hepimizi çok pis fırçadan geciricek

Kk'nın bu dalga konusundan bende çok sıkılmaya başladım.Bi konu okuyacağım full geyik.Kimse okumak zorunda değil geyiklerinizi.Öyleki bazen içimden konu okumak bile gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…