- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
Meraba arkadaslar, bu aslinda benim dogrudan bir derdim degil ama bana dert oldu ozellikle kizim dogduktan sonra daha cok uzuluyorum. Ust komsum (kendisini tanimiyorum gormedim bile buyuk bi apt.da oturuyorum) surekli cinnet halinde bagiriyor. Bu beni elbette ilgilendirmez ama bagirmasi kizina ama abartmiyorum arkadaslar surekli cinnet gecirir sekilde kucucuk kiza bagiriyor ve ondan sonra bebek de ciglik atarak aglamaya basliyor en fazla 2 yasindadir bebek bu arada. Bebek olmadan once esiyle sesleri surekli gelirdi onla ilgilenmezdim bile. Ama surekli cocuguna bu sekilde bagirmasi artik moralimi cok bozuyor.hatta annem dogumdan sonra yanimda kldigi bi gece bana dedi ki bu kadin cocuga bisey yapti sesi kesildi bi anda cocugun. Bende yok anne annesi bisey yapmaz dedim ama cocuga gercekten bisey yapiyomu yapmiyo mu emin degilim surekli kafamda ust katta ne oldugu var ne yapabilirim bu konuda cok kavgaci kisiler yuz goz olmak istemiyorum. Ama artik bisey yapmak geliyo icimden kadin bebege bagirip cagirdikca benim icim ciz ediyor