Nereye gideceğimi bilmiyorum

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Ben haziranda boşanıyorum geri dönüş yok kesin her şey bitti hiç bir şey kalmadı aramızda
Küçük bir oğlum var
Çalışıyorum öğretmenim
Ailemin yanına gitmek istemiyorum ailem batı da bir ilde ailemle aynı şehre de gitmeye sıcak bakmıyorum
Çocuğumu güvenle büyütebileceğim bir şehire taşınmak istiyorum
Boşanmış kadının başının ağrımayacağı
Ege akdeniz sahil yerleri olabilir
Ama oralar da yaşam benim ölçülerime göre daha serbest
Biraz daha geleneksel bir yere taşınsam rahatsız edileceğim boşandığım için
Nereler uygundur
Ve aileden uzak çocuğumla tek başıma yapabilir miyim
Kimsenin desteği olmadan

Hayırlısını diliyorum öncelikle...şurası burası uygundur diyemem ama ülkenin neresinde olursanız olun rahatsız edileceğinizi düşünüyorum... ayakta durabilmenize çalışıyor olmanıza ayrıca çok sevindim...aslanlar gibi bakarsınız çocuğunuza...yolunuz açık olsun

Yaşamın rahat olması daha iyi değil mi sizin açınızdan kimse kimseye karışmaz istediğiniz gibi yaşayıp gidersiniz. Bu arada artık ülkemizin her hangi bir bölgesinde de boşanan bir kadına kötü gözle bakıldığını düşünmüyorum. O yobazlık sona ereli epey olmuştur umarım. Boşanma oranlarımız çok yüksek ve sitatistiklere bakınca en yüksek oranlarda en batıdan da en doğudan da var

Aslında haklısınız ben de öyle düşünüyorum yanlız bu tarz yerlerde yabancı turistler çok fazla içki gece hayatı fazla ben biraz daha geleneksel yetiştirmek istiyorum çocuğumu buralara başta kendim uyum sağlayabilir miyim onu da bilmiyorum yıllarca doğuda yaşamış biri olarak
Çok farklı bir kültür bizim için bu açıdan

Yeni hayatinizinizin hakkinizda hayirli olmasini diliyorum..
Nacizane fikrim aileden birilerinin oldugu bir ilde yaşamaniz. Bunun hastaligi, sıkıntısı , işi gücü illaki destek aliyor insan yakinlarindan. Yalniz zorlanirsiniz diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…