• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereye gitsem ki ben?

Nickinizi çok sevdim :)

Ben evli değilim ve buradaki yorumlardan evli olanların köprüleri kolay atamadığını bazen çok alttan aldığını görüyorum ve buna kıl oluyorum açıkçası.

Kocanız da tam bir drama queenmiş, ne demek "eve gelme" demek? Bu mesela bana ortak evinizde nihai sözü onun söyleme hakkı olduğunu hatta çirkinleşebileceğini hissettirdi. Ben buna tepki göstermek için birkaç gün hostelde fln kalıp kafamı dinlerdim galiba.

Kaliteli edebiyattan anlayan arkadaşlarımızın da burda olması eve alınmama acımı bir nebze olsun dindirdi :)

Beni olayın altyapısında asıl rahatsız eden şey bahsettiğiniz şey, ' bu ev benim evim ve bu davranışınla senin burada olmayı haketmediğini hissediyorum' tarzında kibirli ve kontrolcü bir hareket gibi geldi. Bir de bu lafın üzerine ' ben geldiiiim <3' diye gidersem kendimi çok zayıf biri gibi hissedeceğim. Diğer taraftan da arkadaşların dediği gibi uzamasa mı diye kafam karıştı işte ..

Teşekkürler :)

Kaliteli edebiyattan anlayan arkadaşlarımızın da burda olması eve alınmama acımı bir nebze olsun dindirdi :)

Beni olayın altyapısında asıl rahatsız eden şey bahsettiğiniz şey, ' bu ev benim evim ve bu davranışınla senin burada olmayı haketmediğini hissediyorum' tarzında kibirli ve kontrolcü bir hareket gibi geldi. Bir de bu lafın üzerine ' ben geldiiiim <3' diye gidersem kendimi çok zayıf biri gibi hissedeceğim. Diğer taraftan da arkadaşların dediği gibi uzamasa mı diye kafam karıştı işte ..

Ne demek ❤️ Nasıl mutlu olacaksanız :)

Gramer naziliği de itici lakin ben de arada yaptığım için bir şey demiyorum. Herkes i herkezzzz moral i morel diye yazmak gibi bir devrim yapmadım sonuçta -.-
Tesekkur ederim diyebilirdin. Ne gerek vardi ki "tisikkir idirim" yazmana. Gercekten itici. Burada sana yardimci olmak isteyen insanlari bile "tiye almadigini" gosterir gibi.
Turkce'nin neresi kotu ki boyle abuk sabuk arada kalmis bir dil kullanma ihtiyaci duyuyorsun?
Ne amacla yaptigini anlamaya calisiyorum sadece.
Bana geri donusunde degil, diger yorumlarda da dikkatimi cekti. "111 yani" ne demek?
Buyugun olarak duzeltmek istedim. Ister ciddiye al, istersen alma. Iyi gunler...

Ortamlarda çok kendine güvenli ve minnak biri gibi davranıyor ama içinde küçük bir kezot var, beni harakiri yapmaya iten.... böyle hani eskiden ' ben sana öyle demedim ', 'ben sana öyle dedin demedim', 'dedin dedin dedin demedim wlflwşd' diye giden tartışmalar olurdu ya yıllaaar yıllar önce. Adamla o ayar gidiyor. Durum bildiğiniz '!!!! 111' yani.

Bana da en mantıklısı annesine kadar uzanan minik bir tehdit gibi geliyor.

Ay dur dur, kahve yaptım geldim. Minik bir okur-yazar olarak üşenmedim, eski konularına göz attım.
Anacım sen bu adamı yamulmuyorsam zaten hepi topu 1 yıl iki aydır tanıyorsun toplamda?
Kendini geliştiren mühendis bir çift olarak fazla ileri gitmiş, evlilikte ışık hızını icat etmişsiniz 14 ayda tanışma, flört, nişanlılık ve evlilikle.
Böyle tabakhaneye gelin başı yetiştiren kızlarımıza çok kızıyorum ben, zira sen de şu an biraz bunun ceremesini çekiyorsun.
Ayrıca adam müzik dinlemeyecek kadar bağnazmış, kezbanlık nerede kaldı, ineklerin gücü adına, böyle bir adama gerçekten eski ilişkilerinden bahsetmek için sabah kahvaltıda sakatat yemiş olman lazım. Hani ben o da senin gibi tatlış, minnak, akıllı uslu bir gençtir demiştim, amma, adam nevreismdeki kuş desenine takıyormuş filan...

Bu ışık hızı kadar kısa, ama sana ışık yılı kadar uzun gelen nişanlılık döneminde iyi tarafları ağır bastığı için vazgeçmemiş, evlenmişsin. Yani, adamı terbiyeleyip pişirmeye karar vermişsin bile isteye, uğraşmaya, falsolarına katlanmaya. O zaman bize nok yemek düşer, ne diyelim?
Çaresiz bıraktın beni gece gece.

Burada sana yardimci olmak isteyen insanlari bile "tiye almadigini" gosterir gibi.

'Ciddiye almadığını' gösterir gibi demek istediniz sanırım çünkü tiye almak argoda alay etmektir, bu şekilde 'alay etmediğinizi' gösterir gibi demiş oluyorsunuz, oysa ki tam tersini demek istemiştiniz.

'111' i de sürekli ünlem koyan insanların kendilerini kaybedip bi süre sonra 1 tuşuna bastıklarını gösteren hafif mizahi bir ifadedir.

Her türlü yorumu ciddiye alıyorum gördüğünüz gibi, iyi geceler

Ay dur dur, kahve yaptım geldim. Minik bir okur-yazar olarak üşenmedim, eski konularına göz attım.
Anacım sen bu adamı yamulmuyorsam zaten hepi topu 1 yıl iki aydır tanıyorsun toplamda?
Kendini geliştiren mühendis bir çift olarak fazla ileri gitmiş, evlilikte ışık hızını icat etmişsiniz 14 ayda tanışma, flört, nişanlılık ve evlilikle.
Böyle tabakhaneye gelin başı yetiştiren kızlarımıza çok kızıyorum ben, zira sen de şu an biraz bunun ceremesini çekiyorsun.
Ayrıca adam müzik dinlemeyecek kadar bağnazmış, kezbanlık nerede kaldı, ineklerin gücü adına, böyle bir adama gerçekten eski ilişkilerinden bahsetmek için sabah kahvaltıda sakatat yemiş olman lazım. Hani ben o da senin gibi tatlış, minnak, akıllı uslu bir gençtir demiştim, amma, adam nevreismdeki kuş desenine takıyormuş filan...

Bu ışık hızı kadar kısa, ama sana ışık yılı kadar uzun gelen nişanlılık döneminde iyi tarafları ağır bastığı için vazgeçmemiş, evlenmişsin. Yani, adamı terbiyeleyip pişirmeye karar vermişsin bile isteye, uğraşmaya, falsolarına katlanmaya. O zaman bize nok yemek düşer, ne diyelim?
Çaresiz bıraktın beni gece gece.

Yorumunuz her ne kadar noka batan hayatımı tasvir etse de bildiğiniz sesli güldüm :) vallahi çok doğru noktalara parmak bastınız, hani eşime aşırı öfkeli olsam da içimde küçük bir nokta ' biri eski konularıma bakıp da adamın abidik gubidik huylarından dem vurmasa altından zor kalkarım' diye dua ediyordu.:)

Kuştu böcekti müzikti konularını aştık Rabbime hamd ü senalar olsun ama şimdi de bunlar çıktı.

Şu an hafif psikolojim bozulsa da çok tatlı bir yorumdu :)

Burada sana yardimci olmak isteyen insanlari bile "tiye almadigini" gosterir gibi.

'Ciddiye almadığını' gösterir gibi demek istediniz sanırım çünkü tiye almak argoda alay etmektir, bu şekilde 'alay etmediğinizi' gösterir gibi demiş oluyorsunuz, oysa ki tam tersini demek istemiştiniz.

'111' i de sürekli ünlem koyan insanların kendilerini kaybedip bi süre sonra 1 tuşuna bastıklarını gösteren hafif mizahi bir ifadedir.

Her türlü yorumu ciddiye alıyorum gördüğünüz gibi, iyi geceler
Amacim seninle tartismak degildi. Gercekten. Boyle seylerden de hic hoslanmam. Ama araya sIkIstIrilmis bir iki ingilizce kelime, uydurulmus, sonradan turetilmis sozcukler dikkatimi cekti. Muhtemelen karsisindakine ya sirin gozukmeye calisiyor, ya da bazi eksikleri var boyle kapattigini saniyor diye dusundum. Senin gibi soyleyim: "anyway".
Neyi ispat etmeye calisiyorsun ya da neyi gostermeye calisiyorsun bilmiyorum. Ergenlik doneminden cikamamis birisiyle de konu disinda boyle yazismak istemiyorum. Gercekten artik bu konuya yazmak da istemiyorum. Seninle bu sekilde yazistigim icin de uzgunum. Konunun dagildigi icin de...
Nerde kalirsan kal gercekten onemi yok. Senin problemin. Ben hata ettim.

Yorumunuz her ne kadar noka batan hayatımı tasvir etse de bildiğiniz sesli güldüm :) vallahi çok doğru noktalara parmak bastınız, hani eşime aşırı öfkeli olsam da içimde küçük bir nokta ' biri eski konularıma bakıp da adamın abidik gubidik huylarından dem vurmasa altından zor kalkarım' diye dua ediyordu.:)

Kuştu böcekti müzikti konularını aştık Rabbime hamd ü senalar olsun ama şimdi de bunlar çıktı.

Şu an hafif psikolojim bozulsa da çok tatlı bir yorumdu :)

Noka batmış filan değil hayatın, sana noka batmış hayat nasıl olur anlatayım.
Hayır anlatmayayım, gece gece gidip Yılmaz Güney izle, daha iyi.
Ama sen iyisin, iyi.

Daha ilk seyahatinde batan bir gemiye "asla batmaz" diyebilecek kadar yanılabilen bir canlıdır insanoğlu, üstelik çoğu yanılgı katliamla sonuçlanır. Mecazda ya da gerçekte.

Finish çizgisine maraton koşucusundan hallice, kendini fazla yormadan kontrollüce gitmek varken Arap atı gibi koşturmuş olman, evet, bir hatadır, ama madalyonu da boynuna -pardon, parmağına geçirmişler artık. Bu kısmı geçelim.

Ülke gerçekleri. Hiçbirimiz bir Katie Mcgrath değiliz, hiçbirimizde bir Angelina duduşu yok Brad Pitt'in hobi olarak fotoğrafladığı. İsteyenimiz, teklifimiz olur elbet, ama ülke şartlarında en iyimizin şansı "ne doktorlar, ne mühendisler"le anılır. Budur yani. Öyle kapımıza dünyanın en mükemmel erkekleri dizilmez beni kırbaçla diye.
Kadınlar olarak artık o an doğru ve "uygun" görünen eşleri seçiyoruz. Onun için artık evliliklerimiz, ilişkilerimiz, yüzde elli mantık, yüzde kırk sevgi, yüzde on aşk karışımıyla şenlendi, sadece mantık evliliği filan doksanlarda, seksenlerde kaldı, herkesinki biraz ondan, biraz bundan sıtayla.
O yüzden anlıyorum seni. O an doğru ve uygun geleni yapmışsın. Psikolojin bozulmasın.
Minik bir öneri. Kuştu, börtü böcekti, aşmış olabilirsiniz, ama bu muhtemelen senin sayende ve zorlama şeklinde olmuştur. Bakış açısı aşılabilen bir şey değildir, ya da inanışlar. Çılgınca da olsa. Kuş ve börtü böcüğü aşmış olsanız da yarın öbür gün başka bir konuyla patlak verebilir. Pört diye ten rengi pantolon giymene takılabilir, "Açık gibi de... ama kapalı da... hmpfs...kafam karıştı literatüre bakalım."

Sen bu normal ilişkilerin beşte biri kadar zamanda evliliğe yürümüş ortamda, adamı tanımaya çalışıyorsun hala.
Tek çocuk, idealist, narin, şımarık beyefendinin sana ufacık kavgada "eve gelme" diyebilmesi, kesinlikle bir dersi hak ediyor. Ben eve gerçekten gitmemen, gittiğin ve gitmediğin zamanlarda da mutlaka kendisini kırbaçla terbiye etmeni öneriyorum. Hem mecaz hem gerçek olarak. Bazen çalışır.

İkimizde hatalisiniz ve inanın karı koca derdiniz yokya hani dert çıkarıyorsunuz..Her ne olursa olsun başka evlenme tekliflerinden bahstmeniz çok yanlış.Onunda gelme demesi daha da yanlış.hadi gelme dedi gitmeyim deyip ailemiz yerinde otelde kalmanız da yanlışın yanlışi.adamin saçma emojilerle durumu anlatmaya calismasida yanlislardan bı yanlış:)) sizin de acmamaniz filan konuşmaktan kaçıyor olmanızda başka bir yanlis..Ya arkadaşım ergen filanmisiniz siz

Bu olayı çok overrate etme, down olursun. Exlerin listesini çıkarıp present et bakalım, kocan okey olacak mı? Benim bu evliliğe puanım fifty cent :KK71:

Amacim seninle tartismak degildi. Gercekten. Boyle seylerden de hic hoslanmam. Ama araya sIkIstIrilmis bir iki ingilizce kelime, uydurulmus, sonradan turetilmis sozcukler dikkatimi cekti. Muhtemelen karsisindakine ya sirin gozukmeye calisiyor, ya da bazi eksikleri var boyle kapattigini saniyor diye dusundum. Senin gibi soyleyim: "anyway".
Neyi ispat etmeye calisiyorsun ya da neyi gostermeye calisiyorsun bilmiyorum. Ergenlik doneminden cikamamis birisiyle de konu disinda boyle yazismak istemiyorum. Gercekten artik bu konuya yazmak da istemiyorum. Seninle bu sekilde yazistigim icin de uzgunum. Konunun dagildigi icin de...
Nerde kalirsan kal gercekten onemi yok. Senin problemin. Ben hata ettim.

Hayata karşı oluşturduğunuz doğru yanlış filtrenizden uygun kelimelerle geçemediğim için davranışlarımı itici beni ergen olarak nitelendirmeniz bana pek polemik yaratmak istemeyen biriymişsiniz izlenimini vermedi.

Bende eksik olan bir şeyleri tişikkir ederim deme yoluyla kapatma teoremi de enteresan geldi. Karşınıza çıkan bir teşekkürü bile rica ederim diyip geçiştirmek yerine uzun uzun iticiliğiyle alakalı demeç vermeniz sempatiktik veya kendini kanıtlama kaygınızın benden daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Konuyla alakalı fikriniz için sağolun, Tartışmak gerçekten sıkıcı, iyi günler dilerim.

Hayata karşı oluşturduğunuz doğru yanlış filtrenizden uygun kelimelerle geçemediğim için davranışlarımı itici beni ergen olarak nitelendirmeniz bana pek polemik yaratmak istemeyen biriymişsiniz izlenimini vermedi.

Bende eksik olan bir şeyleri tişikkir ederim deme yoluyla kapatma teoremi de enteresan geldi. Karşınıza çıkan bir teşekkürü bile rica ederim diyip geçiştirmek yerine uzun uzun iticiliğiyle alakalı demeç vermeniz sempatiktik veya kendini kanıtlama kaygınızın benden daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Konuyla alakalı fikriniz için sağolun, Tartışmak gerçekten sıkıcı, iyi günler dilerim.
Yanlış tespit ama inan senin ne düşündüğün umurumda değil. Ben kendimi biliyorum çünkü...

Back
X