- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Merhabalar herkese sevgiler. Kısa haftasonu tatilimizde hayatımda ilk kez yaşadığım bir çirkinlik yüzünden tadım çok kaçtı ve bu işin peşini bırakmak istemiyorum. Deşifre olmamak için detay vermeyeceğim ama adalardan birinde tavsiye ile o köyün çok meşhur bir kafesine gittik ve kafenin sahibi tarafından kovulduk. Evet tarafından
Şöyle ki kapasitesinden çok masa atmış olan bu işletme o gün Pazar olduğu için siparişlere yetişemiyordu. Biz de gidip beklemeye başladık acelemiz de yoktu ben sadece içeri yöreye has tatlılara bakmaya girdim ve bana çok ters şekilde bekleyeceksiniz yetişemiyoruz dediler ben de ok dedim. Bu arada Rum sahipleri bu kafenin ve muhtemelen de ırkçı bir aile.
Daha sonra siparişlerimizi aldılar ve bir anda yine sesler yükseldi, kızları olduğunu tahmin ettiğim kadın şu an kahve yapamam yetişemiyorum dedi yine bağırarak. Ben de bunun üstüne “ ilk kez bu kadar kaba bir işletme görüyorum” dedim ve bana ne deseler beğenirsiniz? “Görmüş oldunuz işte size de ilk oldu”
Google yorumlarında başkalarına da yaptıklarını gördüm bunu, ayrıca insanların anlamadığını sanıp küfürlü de konuşuyorlar kendi aralarında.
Şimdi ben google ve tripadvisor’a yorum yaptım ama bu olayı hazmedemiyorum. Başka bir şikayet kanalı var mıdır? Hayatımda ilk kez kendi memleketimde bu şekilde aşağılandım.

Daha sonra siparişlerimizi aldılar ve bir anda yine sesler yükseldi, kızları olduğunu tahmin ettiğim kadın şu an kahve yapamam yetişemiyorum dedi yine bağırarak. Ben de bunun üstüne “ ilk kez bu kadar kaba bir işletme görüyorum” dedim ve bana ne deseler beğenirsiniz? “Görmüş oldunuz işte size de ilk oldu”

Google yorumlarında başkalarına da yaptıklarını gördüm bunu, ayrıca insanların anlamadığını sanıp küfürlü de konuşuyorlar kendi aralarında.
Şimdi ben google ve tripadvisor’a yorum yaptım ama bu olayı hazmedemiyorum. Başka bir şikayet kanalı var mıdır? Hayatımda ilk kez kendi memleketimde bu şekilde aşağılandım.