• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye şikayet edebilirim bu işletmeyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
felidaee, mevzu işletmecinin iş ahlakının olmaması, bunun ırkla alakası yok, adamlar kendi dillerinde küfür ediyor diye olayı ırka bağlayamayız zira Ege’de de bizimkilerin afedersiniz kabaca yazacağım kazıkladığı turistlere neler söylediklerini dile getirmeyeyim burada, edep elvermiyor zira.

Haklısın müdirem, ama öyle nefretle davrandılar ki cidden üzüldüm. Irkçı bir insan değilim yahu beni bilen biliyor boşa yüklenildi bence.

Ay dayanamadım yazacağım...
Bazı arkadaşlar duyar kasmak adına gerçekten çok boş yapıyorlar.Evet Rumlar ırkçıdır, pek çoğu da Türkleri sevmez.Batı Trakya’da yaşayan Türklerin kimliğini inkar eden, siz Türk değilsiniz müslümansınız diyen ırkçı,faşist garip bir zihniyetten bahsediyoruz.Ben içlerinden geliyorum, boş kaldıkça da Yunan kanallarını takip ederim.Burada bu konulara girmek yasak olduğu için daha fazla yazmayacağım, konu sahibinin ırkçılık olarak bahsettiği durumun gerçek olma ihtimali çok yüksek.

Konu sahibi size gelince,madem yorumlardan vs.okudunuz kötü bir işletme.Neden hala oraya gittiniz ki? Adı kaba olarak çıkmış bir yerin sinek avlaması gerekirken dolup taşması ancak bu topraklarda görülür bir şey herhalde

Bazı arkadaşlar duyar kasmak adına gerçekten çok boş yapıyorlar.Evet Rumlar ırkçıdır, pek çoğu da Türkleri sevmez.Batı Trakya’da yaşayan Türklerin kimliğini inkar eden, siz Türk değilsiniz müslümansınız diyen ırkçı,faşist garip bir zihniyetten bahsediyoruz.Ben içlerinden geliyorum, boş kaldıkça da Yunan kanallarını takip ederim.Burada bu konulara girmek yasak olduğu için daha fazla yazmayacağım, konu sahibinin ırkçılık olarak bahsettiği durumun gerçek olma ihtimali çok yüksek.

Konu sahibi size gelince,madem yorumlardan vs.okudunuz kötü bir işletme.Neden hala oraya gittiniz ki? Adı kaba olarak çıkmış bir yerin sinek avlaması gerekirken dolup taşması ancak bu topraklarda görülür bir şey herhalde
Yorumları sonradan okumuş sanirim. Yani isletmeden kovulduktan sonra. Ben öyle anladim

Yorumları deneyimimizden sonra okuduk malesef 😞 Önce baksam gitmezdim ki zaten.

Havalarin sicakligi, işin yoğunluğu derken sinirleri bozulmus olabilir, tabi bu onlari hakli gostermez ama bir daha gitmezsiniz olur biter.

Yok zaten ha diyince nasıl gidicez teee adaya. Ben de işletmecilik yaptım cidden zor ama kahve vermiyoruz size ayrı skandal, ilk gittiğimizde terslenmem ayrı sondaki cevap ayrı.

Valla şaşkınım beni sevene denk gelmedim 2 sene belcika da kaldim. Avrupanin bircok sehrini gezdim bizi en sevmeyen onlar. Bana denk geldiyse demek ki
Ben olumlu yaklaşıyorum belki ondan, ya bir de diğer milletten bazıları gelip salak saçma şakalar yapıyorlardı anlaştığımızı görünce. Çok iyi savuşturma yöntemlerim vardır onları. Ah ah beni elçi atasalar keşke kanka olurduk komşi komşi😁

Son düzenleme:
Ben olumlu yaklaşıyorum belki ondan, ya bir de diğer milletten bazıları gelip salak saçma şakalar yapıyorlardı anlaştığımızı görünce. Çok iyi savaştırma yöntemlerim vardır onları. Ah ah beni elçi atasalar keşke kanka olurduk komşi komşi😁
Valla o senin iyi niyetindendir. Muhtemelen kişilik olarak da iletişime açık ve ılımlı bir insansın. Yani senden ötürü sendennnn 🤣🤣

Yorumları deneyimimizden sonra okuduk malesef 😞 Önce baksam gitmezdim ki zaten.

Anladım, ben birkaç deneyimden sonra alışkanlık edindim.Özellikle küçük yerlerdeki yerel işletmelerle vs ilgili mutlaka google yorumlara bakıyorum.
Konuyu ekşi sözlüğe taşıma imkanınız var mı?

İşletme şu açıdan haksız,madem yetişemiyorsun rezervasyon sistemi kur.
Davranışsal şikayetin en iyi geri dönüşü online şikayetler. O yüzden online ne kadar şikayet mercii varsa oraya iletim işletme aramak durumunda kalır sizi.

On değil de dört masa atsa yetişebilir, kahve yerine size limonatamızdan verelim dese hayır demez ki kimse zaten. Hani oraya hanzo tipler de gitmiyor ki sinirleri bozulsun. İşallah hanzo dediğim için linç edilmem🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X