Nereye şikayet edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
Daha önceki konularımı bilen bilir. Güneş lekesi yüzünden özel bi hastanede çok bilinen bi dermatologa gittim, yüzüme verdiği kremler derimi yüzdü, ateşte yakılmış gibi kaldı. Simsiyah. 2 hafta oluyor. Kendisi cildimin hassas olduğunu hesaba katamamış, dalgınlığına gelmiş!! Şaka gibi!!

Bir de göz altıma verdiği morluk kremi bi jel.. bu yaşta göz altlarımı 40 yaş gibi kırıştırdı. İnanamazsınız...bir tane kırışığım yoktu, daha 20li yaşlardayım. Kendisi çok üzgünüm özür dilerim diyor ama kuduruyorum sinirden. (Bir de göz altındaki bu derin çizgi kırışıklıklar nasıl geçer lütfen söyleyin) 😓

Lütfen yardımcı olur musunuz? Nerelere şikayet edebilirim? Yeter ki başka insanların canını yakmasın artık, benim psikolojimi bozdu başkalarına engel olayım. O doktorunda uykuları kaçsın...Elimden gelen her yere yazıp şikayet etmek istiyorum en iyi çözüme nasıl ulaşırım?

‘E tamam özür dilersin de çözüm yok mu be adam!’ Demedin mi gülüm ?

Et tabi şikayet , ben de sinir oldum şimdi . Tabii ki herkes hata yapabilir ama bazı işler vardır ki hata yapma şansın çok az olmalı . Geçmiş olsun , bozma moralini , mutlaka bir çözüm olur . Acaba hekimler odasına filan mı şikayet edilir ki :/ bilemedim ?

Sağlık bakanlığı 184 hattından şikayet edebilirsiniz ama bir şey çıkacağını pek sanmam .

Cimer sanırım daha etkili bir kurum .

Fakat yerinizde olsam direk dava açardım .

İş ihmali ve yaratılan bir mağduriyet var . İlk olarak hastane yönetimine gidebilirsiniz . Bir şey çıkmazsa dava açıp tazminat kazanabilirsiniz . Mağduriyetiniz ağır durumdaysa kanalların ihbar hatları var oralara haber yaptırabilirsiniz .

+ Kırışıklıklar için soğuk press incir çekirdeği yağını öneriyor İbrahim Saraçoğlu . Ben kullanmadım ama hiç bilmiyorum .

Şikayet sizden başka kimse şikayet etmezse pek bir işe yaramıyor. Dava açmanız gerek.

Başka bir doktordan rapormu alsanız acaba birde fotoğrafınızıda çekin,dava açabilirsiniz...çalıştığı hastaneye,cimere ve tabipler odasına şikayet edebilirsiniz sanırım

Tedavi yapılmadan önce herhangi bir belge imzaladınız mı sonuçla ilgili her türlü sorumlulugu aldıgınıza dair.Şayet imzalamadıysanız,yukardaki arkadasların da dedigi gibi cimere,tabipler odasına,ve haber kanallarına (ki haber kanalları whatsapp ihbar hattı bence kamuoyuna ulasma bakımından daha iyi,böylece herkes uyarılmış olur) şikayette bulunabilirsiniz.He bir de dava açıp,maddi manevi tazminat talep edebilirsiniz.Sonuc alınır mı bilmem ama bundan sonra daha temkinli yaklasır diye dusunuyorum hastalarına

Cimer üzerinden şikayette bulunmuştum, 3 hafta oldu neredeyse hala öyle duruyor.
Direk dava açın.
Geçmiş olsun.

Şu expigment bir bana işe yaradı sanırım. Yüzümde genital bölgemde bembeyaz oldu. Bende ilk kullandığımda seninki gibi daha da karardığını düşünüyordum ama öyle olmadı,sonra o karaltı pul pul döküldü ve tertemiz cildim ortaya çıktı. Ki cildim de çok hassastır benim.

Dava mutlaka açın diğer arkadaşların söylediği gibi sonuçta ciddi bir durum öyle pardonla gecistirilemez. Bir tanıdığım saçlarını yanlış boyama yöntemiyle yaktığı için kuaföru dava edip tazminat almıştı ki sizinki cilt daha önemli ama en kısa yoldan şikayet edebileceğiniz şikayetvar.com sitesi var oraya da yazın. Kurumlar onemsiyo oraya yapılan şikayetleri.

Sabim özel hastanelerle ilgili şikayetlere bakmıyor. Hastanenin hasta hakları birimine yönlendiriyor.

Once devlette bir cildiyeye gidip yuzunuz hakkinda rapor alin ve sonra o raporla dr u dava edin

Kendisi cildimin hassas olduğunu hesaba katamamış, dalgınlığına gelmiş!

Hatasını kabul ettiğine dair bunun yazılı beyanını alın kendisinden, eğer vermiyorsa başka bir hastaneye gidip rapor alın cildinizle ilgili ve tazminat davası açın. Şikayetle bir sonuç alamazsınız, geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X