• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereye varır bu işin sonu ?

Valla şimdiden böyleyse bebek sonradı dahada üzlürsün.İyi biri olabilir ama çocuk konusunda hazır değilse inan sonra herşey sana kalıyor.Her şikayetinde de dırdurcı olacaksın bekle ve onun bebek isteğinden sonrada bekle iyice tutuşsun sonra yap
belkide onun bebek istemesi gerekiyor, dediğiniz gibi, şuan ben ilgilendiğim için toz pembe her şey ona. ama ben elimi eteğimi çeksem belki o sarılacak bu konuya. ama ççok sabırsızım ben çok istiyorum bebek, nasıl beklicem onun keyfini

bilmiyorum artık ya ama neden keyfe göre gidiyor ben almıştım zaten randevumu önceden belliydi. o abisinin tatiline göre ayarladı kendini. bende abisini hiç sevmem çok karışır her şeyimize beklemedim belki tepki göstermek istedim.

bebek sahibi olmak istiyorsun anlıyorum seni her kadın o duyguyu yaşamak ister ama sürekli tepki göstererek evliliğini yıpratma. kendini hiç yıpratma. eminim oda üzüldü hayal kırıklığı yaşadı ve bir süre zihninin dinlenmesini istedi. bu senin içinde gerekli yaşadıkların kolay değil bedeninin ve zihninin dinlenmesi lazım. belki de sen alınganlık gösteriyorsun. bazı erkeklerin bu konuda odun olabiliyor. Bende hastalarla iç içeyim eczacıyım, bazı erkekler o kadar vurdum duymaz oluyorki anlatamam sana. umarım ve inşallah bebeğin olur hayırlısı ile.

ailesiyle çok ciddi problemlerimiz oldu. birbirlerine kenetli bunlar, bu ilişki yüzünden abisi boşanmış zaten zamanında. ben tavrımı baştan koydum ama yinede müdahaleler bitmedi. boşanmayla tehtid ettim eşimi çok kez.. belki boşanmadan korkuyordur. boşanacaksın madem niye bebek istiyorsun demişti bir kez.

Peki bir süre şu bebek çalışmalarına ara verseniz? Yaşlarınız bir süre daha bekleyip evliliğin gidişatını göremeniz için uygun mudur?

bebek sahibi olmak istiyorsun anlıyorum seni her kadın o duyguyu yaşamak ister ama sürekli tepki göstererek evliliğini yıpratma. kendini hiç yıpratma. eminim oda üzüldü hayal kırıklığı yaşadı ve bir süre zihninin dinlenmesini istedi. bu senin içinde gerekli yaşadıkların kolay değil bedeninin ve zihninin dinlenmesi lazım. belki de sen alınganlık gösteriyorsun. bazı erkeklerin bu konuda odun olabiliyor. Bende hastalarla iç içeyim eczacıyım, bazı erkekler o kadar vurdum duymaz oluyorki anlatamam sana. umarım ve inşallah bebeğin olur hayırlısı ile.
inşallah canım teşekkürler cevap için. belkide böyle kabullenmek gerek. kötü biri değil, belki 2 yıl yetmiyor bazılarının olgunlaşması için hem onu hem kendimi yıpratıyorum.

Peki bir süre şu bebek çalışmalarına ara verseniz? Yaşlarınız bir süre daha bekleyip evliliğin gidişatını göremeniz için uygun mudur?
geliba artık bende el etek çekeceğim bu konudan. artık eşim uğraşsın istiyorum, malesef 29 oldum ben çokta beklemek istemiyorum açıkçası ttabi nasip bu işler ben çabalasam da olmayınca olmayabilir.

acaba ben mi çok dırdır cıyım ? ben bıraksam mesela nereye kadar bebek konusu açılmayacak ? arkadaşlarımızın hep çocukları var aslında. etrafta görüyor ve istiyor da bana mı hissettirmiyor ? ben daha çözemedim ki eşimi. kıyamıyorum da çok iyidir diğer konularda. ailesi ve bebek konusu evliliğimizi çok yıprattı artık. bi sabır taşması söz konusu eşime karşı.

geliba artık bende el etek çekeceğim bu konudan. artık eşim uğraşsın istiyorum, malesef 29 oldum ben çokta beklemek istemiyorum açıkçası ttabi nasip bu işler ben çabalasam da olmayınca olmayabilir.

Günümüz şartlarında 29 hamilelik için aslında makul bir yaş o yüzden maalesef deme tatlım ama madem ki bebek istiyorsun haliyle eşinin tavrılarına kırılman çok normal.

acaba ben mi çok dırdır cıyım ? ben bıraksam mesela nereye kadar bebek konusu açılmayacak ? arkadaşlarımızın hep çocukları var aslında. etrafta görüyor ve istiyor da bana mı hissettirmiyor ? ben daha çözemedim ki eşimi. kıyamıyorum da çok iyidir diğer konularda. ailesi ve bebek konusu evliliğimizi çok yıprattı artık. bi sabır taşması söz konusu eşime karşı.

Bence şöyle 3 ay kadar askıya alıp hiç ses etme bakalım ne yapacak. Belki dediğin gibi hissettirmiyor olabilir ama yine de kafasında belki ailesinden kaynaklı sorunlardan dolayı soru işareti olabilir. 3 ay bu konuda mümkün olduğunca açık açık konuşun, sen ondan beklentilerini ve rahatsızlıklarını dile getir tatlı tatlı, belki onun da ilişkinizin daha iyi olması için ricaları olabilir.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demişler :KK60:

Günümüz şartlarında 29 hamilelik için aslında makul bir yaş o yüzden maalesef deme tatlım ama madem ki bebek istiyorsun haliyle eşinin tavrılarına kırılman çok normal.

Bence şöyle 3 ay kadar askıya alıp hiç ses etme bakalım ne yapacak. Belki dediğin gibi hissettirmiyor olabilir ama yine de kafasında belki ailesinden kaynaklı sorunlardan dolayı soru işareti olabilir. 3 ay bu konuda mümkün olduğunca açık açık konuşun, sen ondan beklentilerini ve rahatsızlıklarını dile getir tatlı tatlı, belki onun da ilişkinizin daha iyi olması için ricaları olabilir.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demişler :KK60:
haklısın canım. zaten artık gücümde kalmadı bebek için uğraşmaya. soru işaretleri kafamda birsürü. zaten yüksek lisans yorucu o kafamı dağıtır. bekleyim bakalım ne olacak. tabi sabır gösterebilirsem. ben niye bu kadar sabırsızım, bu konuda gelişme göstermem gerek. eşim gibi rahat insanları hiç hazetmem. işine falan çok iyi odaklanır aslında, doktora yapıyor onlara da çok iyi çalışır tembel değil, ama tek vurdumduymaz konusu bebek, hastane, dr.

Düsüklerden dolayi hassas bir dönem geciriyorsun kendini ruhunu biraz dinlendir eminim sonra hersey düzelecektir,bosanmakmi aklina getirme böyle seyler...

haklısın canım. zaten artık gücümde kalmadı bebek için uğraşmaya. soru işaretleri kafamda birsürü. zaten yüksek lisans yorucu o kafamı dağıtır. bekleyim bakalım ne olacak. tabi sabır gösterebilirsem. ben niye bu kadar sabırsızım, bu konuda gelişme göstermem gerek. eşim gibi rahat insanları hiç hazetmem. işine falan çok iyi odaklanır aslında, doktora yapıyor onlara da çok iyi çalışır tembel değil, ama tek vurdumduymaz konusu bebek, hastane, dr.
Zamanla aşılamayacak şey yoktur, yeterki ikinizde hazır olun...

belkide onun bebek istemesi gerekiyor, dediğiniz gibi, şuan ben ilgilendiğim için toz pembe her şey ona. ama ben elimi eteğimi çeksem belki o sarılacak bu konuya. ama ççok sabırsızım ben çok istiyorum bebek, nasıl beklicem onun keyfini
Canım öyle bekleme tabi konuş seni hazır bulmuyorum de.Bu bebek çok değerli olacak hem annesi hemde babası tarafından değer görecek sevilecek sıradan olmamalı bizim bebeğimizin her anı ve dakikası önemli hazır olduğunda düşünürüz şu an askıya alıyorum de.Özelliklede annesinden geldiği gün al karşına konuş iyice fark etsin ailesi haricinde reisi olduğu ailesinin darkına varmadı gerektiğini.Ben çok şey yaşadım .

Canım öyle bekleme tabi konuş seni hazır bulmuyorum de.Bu bebek çok değerli olacak hem annesi hemde babası tarafından değer görecek sevilecek sıradan olmamalı bizim bebeğimizin her anı ve dakikası önemli hazır olduğunda düşünürüz şu an askıya alıyorum de.Özelliklede annesinden geldiği gün al karşına konuş iyice fark etsin ailesi haricinde reisi olduğu ailesinin darkına varmadı gerektiğini.Ben çok şey yaşadım .
sağol canım. dediğini yapıcam bakalım pazar günü gelince inşallah her şey güğzel olur.

Sorumluluk almaktan kaçıyor gibi .Bebek el gördülük yapılmaz 2 yıl da olsa 5 yılda siz hazir oldugunuzda yapılır..Eşiniz bence hazır degil hem vücudunuzu dinlendirin hem eşinizle bu konuyu konuşun bebişe biraz ara bence...şimdi hastaneye senle gwlmeyen adam bu kez bebekle hiç ilgilenmiyoo bana yardım etmiyoo diye sitemler ettirir sana...çok isteyen adamlar dogumdan sonra bi tuhaflaşiyor sizinki yorar bence önce sorununuza odaklanin bebecik biraz daha beklesin.

selamlar arkadaşlar.
eşimin ilgisizliği bebek konusunda beni çok yoruyor. 2 düşük yaptım ne acımda yanımda oldu nede bir hastane ,dr. aramada. öyle ilgisiz ki ben artık tek başıma başa çıkamıyorum bu sorunlarla. her şeyi tek başıma hallediyorum ama psikolojik desteğe ihtiyacım var. ne bebeğimiz olsun lafını duydum bugüne kadar, nede bu düşüklerin sebebi neymiş araştıralım lafını. çok soğudum kendisinden. ben istiyorum bebeğimiz olsun ama kendi başıma ne kadar mücadele edebilirim. mesela bu ay benim dr. kontrolüm vardı, ben gidemedim, kendisi memleketine gitti. tamam tatilini şimdi ayarladı ama sonuçta benimde işim var. ne olurdu hastanede yanımda olsa, anne kardeş düşkünlüğü cabası hiç girmiyorum bu konulara. 2 yıllık evliyiz ve eşim hala evin erkeği olduğunun farkında değil. ne zaman anlayacak ona ihtiyacı olduğumu ? sizce boşanma sebebi mi bunlar ?
Adam çocuk istemiyor farkında mısın?

Sorunlu bir evlilikte aceleniz ne çocuk için?
Hem sorunlarla tek başınıza uğraşıp hem uykusuz geceler geçirrmek istiyorsannız bilemem tabi...

Sorunlu bir evlilikte aceleniz ne çocuk için?
Hem sorunlarla tek başınıza uğraşıp hem uykusuz geceler geçirrmek istiyorsannız bilemem tabi...

Evliliğimin sorunlu OLDUĞUNU düşünmüyorum canım. Sadece maddi Yada manevi bebek konusunda eşimle sıkıntı var. Korkuyor ama neden bilmiyorum. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz biz. BoşanılCak konu değil aslında. Daga yeni olduğu için belki bukadAr duygusalım. Diğer konularda eşime haksızlık edemem. Belki ben bıktırdım artık hergün bebek diye. Düşüklerden sonra çok daha ciddi istek oluyor bebeğe karşı.

Back
X