• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereye varır bu işin sonu ?

Memleketine gitti evet zamanımız oldu ama biraz abilerinin tatiline göre oldu iş

Yani durumlarınız nedir bilemem ama eşinizle birlikte adım atmaya çalışın bence.
Onun yanında ne kadar olursanız, oda sizin yanınızda olacaktır diye tahmin ediyorum.
Siz çocuk istiyorsunuz ve bunun için kendi kendinize çabalıyorsunuz.
Yani yorucu bir durum. Acele etmeyin çocuk için.
Eşiniz bir oh desin, rahatlasın. Bunun için ona baskı yapmak yerine yanında olmayı deneyin.
Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.

Umarım eşinizin ilgisini evliliğinize çevirebilirsiniz.

Bence abisini gorme istegini - en son ne zmn gorustuler ne zmn gorusecekler bilmiyorum ama kardes baskadir - anlayisla karsilamaman ile onun gitmesi arasinda cokta bi fark yok. Cocuk onunda cocugu olacak ikinizde esit derecede istemiyorsaniz kimsenin kimseyi zorlamaya hakki yokki

Selam canim.

Oncelikle bosanma sebebi elbette ki degil.sen biraz acele ediyorsun.
seninle aynı konumda insan olarak diyorum

Dusuklerden sonra gercekten hemen olsun bitsin istiyoruz.

Bende dort yillik evliyim esim iki sene istemedi bebek isteyince alti ay sonra hamile kaldm Ve mmaalesf kurtj oldm

Sonra yine hamile kaldm tabi bes ay snra yine onbir gun once kurtaj oldm.

Esimde hep hastahane sueecinde aradi beni doktora gittinmi ne dedn filan die
ama ondan once gel bizim bebek olsn nie olmuo bi bakalm demedi.
bende hep tartistim sen nie bebek istemion bi insan esinden bebek istemezmi dedim.

Oda seni istemezsem yanimda ttmam seni istemesem bebek yapmaya calismam dedi.

Ama hep benin cabamla oldu bu bebek ve hastahane isleri.

En son bu testlerime ugrasti onuda ben daka basi sordugum için.

Hala bile acele etme der bana cok rahat

Dort yil oldu dile kolay millet onun degil beni kusurlu buluyor

Selam canim.

Oncelikle bosanma sebebi elbette ki degil.sen biraz acele ediyorsun.
seninle aynı konumda insan olarak diyorum

Dusuklerden sonra gercekten hemen olsun bitsin istiyoruz.

Bende dort yillik evliyim esim iki sene istemedi bebek isteyince alti ay sonra hamile kaldm Ve mmaalesf kurtj oldm

Sonra yine hamile kaldm tabi bes ay snra yine onbir gun once kurtaj oldm.

Esimde hep hastahane sueecinde aradi beni doktora gittinmi ne dedn filan die
ama ondan once gel bizim bebek olsn nie olmuo bi bakalm demedi.
bende hep tartistim sen nie bebek istemion bi insan esinden bebek istemezmi dedim.

Oda seni istemezsem yanimda ttmam seni istemesem bebek yapmaya calismam dedi.

Ama hep benin cabamla oldu bu bebek ve hastahane isleri.

En son bu testlerime ugrasti onuda ben daka basi sordugum için.

Hala bile acele etme der bana cok rahat

Dort yil oldu dile kolay millet onun degil beni kusurlu buluyor
Evet aynı durumdayız canım. Bu rahatlığı beni çok sinirlendiriyor. Ben önce üzülüyorum sonra çok sinirleniyorum be tartışıyoruz. Hele şu sıralar yaşadıklarımı sen biliyorsun zaten diğer konulardan. Üstüme Üstüme geliyor herşey. Acele etmesem nereye varacak sonu bilmiyorum. 30 olucaö yakında ve Dediğin gibi etrafım lafı çok moralimi bozuyor. Münasebetsizler sürekli soruyorlar açıklama yap dur sonra. Keşke henüz düşünmüyoruz deseydik en vaşta

Evet aynı durumdayız canım. Bu rahatlığı beni çok sinirlendiriyor. Ben önce üzülüyorum sonra çok sinirleniyorum be tartışıyoruz. Hele şu sıralar yaşadıklarımı sen biliyorsun zaten diğer konulardan. Üstüme Üstüme geliyor herşey. Acele etmesem nereye varacak sonu bilmiyorum. 30 olucaö yakında ve Dediğin gibi etrafım lafı çok moralimi bozuyor. Münasebetsizler sürekli soruyorlar açıklama yap dur sonra. Keşke henüz düşünmüyoruz deseydik en vaşta
Benim esimde bu ikinci kurtajimda daha yeni hadi testle re basliyalm dedi.

Bende gunaydin bu zamana kadar aklin nerdydi dedim. Iki dusuk yapinca mi akillandin dedim
bebek istemiom diyip duruodun ne bilio allahin verecegini dedim.
sen isstemedn istemedin allahta vermiyor dedim.

Simdi cok pismanda gecen o dort seneye is isten gecti aartik

Benim esimde bu ikinci kurtajimda daha yeni hadi testle re basliyalm dedi.

Bende gunaydin bu zamana kadar aklin nerdydi dedim. Iki dusuk yapinca mi akillandin dedim
bebek istemiom diyip duruodun ne bilio allahin verecegini dedim.
sen isstemedn istemedin allahta vermiyor dedim.

Simdi cok pismanda gecen o dort seneye is isten gecti aartik
Bilmiyorum nekadar doğru ama bende eşimin istememesine bağlıyorum düşüklerin sebebini. Açık açık istemiyorum demedi ama ilgi de göstermedi. Hep ben çabaladım. Birde düşüklerin sebebi farklı ya aklımdan geçiyor işte belki eşim Yüzünden Allah vermiyor

Bilmiyorum nekadar doğru ama bende eşimin istememesine bağlıyorum düşüklerin sebebini. Açık açık istemiyorum demedi ama ilgi de göstermedi. Hep ben çabaladım. Birde düşüklerin sebebi farklı ya aklımdan geçiyor işte belki eşim Yüzünden Allah vermiyor
Benimde aklima geliyor hep:KK14:esimede dedim hatta ben agzini acip bi kelime bile demedi

Kendini geri çek.
Bir süre çocuk konusunu kapattın.
Yapabilirseniz tatile çıkın, yapamazsanız sinemaya gidin- beraber yürüyüş yapın vs.
Kendi içinizde uzaklığınız herşeye yansır.
Önce yakınlaşın sonra emin olun zamanla gerisi gelir.

Kendini geri çek.
Bir süre çocuk konusunu kapattın.
Yapabilirseniz tatile çıkın, yapamazsanız sinemaya gidin- beraber yürüyüş yapın vs.
Kendi içinizde uzaklığınız herşeye yansır.
Önce yakınlaşın sonra emin olun zamanla gerisi gelir.
Geri çekincem artık gerçekten. Birazda onlar koşsun bakalım ne olacak. İşte bende tatile gidelim kuş tatiline dedim ama 1 Haftasını bu şekilde geçirdi. Gerçi uzak yerler birşey demiyorum benden ayrı gitmesine ama zamanlama doğru değildi.

Back
X