- Konu Sahibi prenses1905
Öncelikle herkese merhaba... Bir türlü içinden çıkamadığım bir sorunuma derman olabilecek önerilerinizi bekliyorum sizden... Sevgilimle düzeyli bir ilişkimiz var ve artık evlenmek istiyoruz. Benim ailemden herkes onu biliyor annem,teyzem, anneannem, dedem onu çok seviyor. Onun ailesi de beni gelinleri olarak görüyorlar artık öyle davranıyorlar ailesinde herkesle aram çok iyi. Abimle de tanıştılar ve çok iyi anlaştılar. Ama sorun babam. O sevgilim olduğunu biliyor hatta ciddi düşündüğünü de. Fakat babamın sert biz mizacı var, ruh hali belli olmuyor. Tipik bir karadeniz erkeği huysuz,aksi biri. Bu yüzden istemeye gelmek istediklerini bile söyleyemiyorum
2010 haziran da üniversiteyi de bitiriyorum inşallah. Sevgilim ve ailesi yarı yıl tatilinde sözle nişanı keselim diyorlar. Bunu bende çok istiyorum fakat babama nasıl anlatacağım bilmiyorum. Abim şuanda askerde 10 ayı var daha. Sevgilim: " abin yarı yıl tatilinde izne gelsin o zaman gelip isteyelim" diyor. Herşey iyi güzel de işte dediğim gibi sorun babam
Onunla nasıl konuşmalıyım? Beni önemsemesini nasıl sağlayabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var. Artık sevgilimle bir hayat kurmak istiyorum bu benim hakkım ama yaaaa