şimdi ben eklediğiniz resmi göremedim ve anlattığınız tarzda da hiç başıma böyle birşey gelmedi ama,böcek bildiğim kadarıyla zaten kahveye gelmez,hoş gerçi siz de görememişsiniz....son kullanma tarihine baktınız mı?belki market stoklama hatası filan olmuştur.bir kahve tutkunu olarak ben kavanozu açar açmaz gözlerimi kapatarak o ilk açılış kokusunu derincene içime çekerim.artık o kokuyu beynimin kıvrımlarında hissederim resmen(bu nası bi hastalıksa
).kavanozu açtığınızda,kahvenin o ilk taze kokusunu alabildiniz mi?ha bir de şöyle bir durum var gerçi,ekleyeceğiniz su kaynamadan kahveye katılırsa,bahsini ettiğiniz şekkiler kahvenin üzerinde yüzer,eğer bunu sütlü olarak yaparsanız ve kahve suyu/ve sütü yeteri kadar sıcak değil ise kahvenizin üzerinde köpük oluşur.bu hafif köpükte de bazen ısının düşüklüğüne bağlı olarak böylesine minik parçacıklar yüzebilir.kaffein bağımlısı olarak bozuk değil de,bile bile bayat kahve içtiğim olmuştur.bundan yola çıkarak size diyebilirm ki,kahvenizi herzamanki gibi yapın,ve önyargısız bi şekilde küçük 1-2yudum alın.her zamankinden farklıysa tadı,bence şansınızı zorlamadan atın.ve dip not olarak şunu eklemek istiyorum:tecrübe sahibi olarak,bayat kahve diyareye neden oluyo...