tesekkur ederim canım :)burası lojman, sanırım 110-120 m2güle güle kullan çok güzel büyük bir ev sanırım rahat rahat yerleşmişsin.
çok teşekkür ederim canım.2010 yılında aldık eşyalarımızı.aslında bu kadar fazla beyaz mobilya yokmuydu bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum şimdiki aklım oplsa kesinlikle koyu renk almazdım .ben eşya alırken şöyle düşündüm sanki eşya beyaz olunca koltuk da açık renk olmak zorunda gibi geldi bana ,açık renkle bas edemem dedim ama yanılmışım :))olsun ya napalım tek derdimiz mobilyamız olsun canım önemli olan sevmek belki yeni bi teknolojiyle beyaza boyatırız bizdemerhaba neşeli öncelikle şunu söylemek isterim evini çok sevdiğin belli çünkü sımsıcak bir havası var evinin seninle aynı dönemde ev döşemişiz sanırım eşyalarımızın bir kısmı aynı hatalarımızın da tabi senin de yemek odası takımın koyu renk benim de. Açık renk iç açıcı mobilyalar varken üstüne para verip koyu renk mobilya aldığıma inanamıyorum oturma odandaki halın benim salon halım ben çok severek kullanıyorum her şey gönlüne göre olsun.............
çok kötü dekore edilmiş karman çorman desenler perdeler lambalar...hiç beğenmedim
Huzurla oturun, ben evinizi genel olarak beğendim. Yalnız koyu renkler çok boğucu geldi bana, karışık gözüküyor ve göz yoruyor. biraz renk mi katılsa bilemedim
teşekkür ederim ya konuda da anlattım zaten eşya alırken bu kadar bilinçli değildim bende salonumu renksiz buluyorum ama kendi evime taşınacağım zaman bu eşyalarla gidesem eğer turkuaz renk katmayı düşündüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?