Neşelinin evine hoşgeldiniz:)))))

Eşyaların çok zarif,sende zevklisin belli ,ama hangi akla hizmet o yer zemin kaplamasını ıslak zemine uygun yapmışlar ,yap şöyle sıcacık laminant parke işte ,lojman diye hala eski tip kalıyor bu evler malesef,
inşallah kendi evine geçince bu eşyalar daha güzel gösterir evini ..
Güle güle oturun..

teşekkür ederim öncelikle...evet malesef lojmanlara hiç bir yatırım yapılmıyo yerler taş pimapenler hava sızdırıyo banyo desen hiç anlatmayım ama yinede bundan çok daha kötü ve eski durumda olan lojmanlar var pimapeni bile yok çok şükür yinede burası olasa kendi evimizi alamazdık diye düşünüyorum zarif mesajınız için teşekkür ederim

bence evinizin eksiği yok her şeyiyle çok güzel
oturma odanızdaki koltuklarınızında rengi çok güzel
güle güle oturun inşallah

teşekkür ederim insanoğlu bu en güzelinide versen tatmin olmaz:))))çok şükür olsun Allahım isteyen herkese en güzellerini nasip etsin

teşekkr ederim nazik yorumlarınız için.yazdıklarınızı okuyunca kendi iç sesimle konuşuyomuş gibi hissettim :))))bende buradaki ev fotolarına baktım baktım sonra dedim ki ya ben niye böyle yapmısım bende koyu renk mobilya aldığım için çokkkkkk pişmanım.alırken eşim ve ben çok beğenerek almıştık ama ne bilimmmmmm.fonlara gelirsek bu konuyu açmadan önce fonu kenara çekip çekip böyle ne kadar güzel oluyo diyorum kendi kendime.ben fonlar ilk yapıldığındada sadece yandaki kanatlarını sevmştim hem masraf olmasın hemde çok klasik bi görüntü olmasın diye ama annem (eşimi annesi) sağolsun öyle eksik olur mu kızım dedi bende o incelğine rağmen onu kıramadım istemiyorum diye.velhasıl o fonları kaldırıcam eşim çok beğeniyo onu ikna edebilirsem tabi.çekmeceli plastik bekar evimden kalma onu kendi evime sokmam bile ama geçici görev olarak orda duruyo yinede fikirleriniz çok hoşuma gitti teşekkür ederim

teşekkür ederim .sizinde ev fotolorınıza bakmıştım yanlış hatırlamıyosam isim yabancı gelmedi:)))))evet dediğiniz gibi bende beyaz mobilya görünce içim açılıyo bi hata yapmışım diyorum.ben mobilyalarımı çok severek aldım halada seviyorum ama şimdi olsa daha açık renk alırdım cesaret edemedim işte oldu bitti.ama masa sandalyelerinin yüzlerini değiştiricem kendi evime gidince bide mobilyaları boyatabilsem lake mobilya boyanmıyomuş sanırım.turkuaz mavi kırlentler fon aksesuar değiştirebildiğim kadar değiştirip bu hatadan dönmeye çalışıcam anma ben dediğim gibi bu halini de seviyorum.plastik pembe de bekarlık eşyalarımdan kalma bi eser kendi evime asla sokmam ama şimdilik duruyo işte bu oturduğum yere masraf apmak istemiyorum ama onu bende bende sevmiyorum :)))yorumlarını fikirleriniz çok güzel çok teşekkür ederim kırılmak ne demek kesinlikle kırılmam eleştirilere açığım sonuna kadar

şu lojmanlarda hiç sevmediğim şey yerlerin diöşemesi...ne var parke yapsalar yada en azından parke görünümlü marley...eşyalrın güzel ama keşke salon takımın açık renk olsaymış güle güle otur

Ben olsam,masanın üzerine açık renk,modern bir runner sererim.Tercihen krem rengi ağırlıklı...
İlk etapta,masanın rengini açmış olurum.
Runner üzerine ise,renkli bir çiçek aranjmanı veya kuru çiçek dolu büyük kase kullanırım.
Yapma çiçeklerin,doğal görünümlü olanlarını seviyorum.Doğada bulunmayan simli taşlı çiçekler,eve alaturka bir hava veriyor.

Kökten çözüm için,sandalyeleri açık renkle kaplatabilirsin.
Koltukların üzerindeki koyu renk deri yastıkları turuncu/tarçın veya somon rengi kaplatabilirsin.

Sehpanın üzeri koyu renk cam sanırım.Onu açık renk camla değişebilirsin.
Fonlar bana da fazla geldi,zaten çıkarmayı düşünüyormuşsun.

Tv arkasındaki tablo,yanlış yerde duruyor.Tv arkasına birşey asmamak daha doğru olur.Odak noktası tv olsa daha iyi olur.
İnce olan gümüşlük,bu salona fazla ve vitrin ile büfenin yanyana olması hoş durmamış.

Son olarak,yatağa yatak eteği alırsan daha şık ve sıcak görüneceğini düşünüyorum.

Kısa zamanda,az masrafla yapılabilecek değişiklikler bunlar :)

evin çok güzel güle güle kullan eşyalarını hayırla inşallah..
ama sana tavsiyem tezgah üzerini boşalt bence çok karmaşık görünüyor...hem kalabalık hem kargaşa var gibi temiz düzenli olduğun halde tezgahın kalabalıklığı mutfağını dağınık göstermiş...mesela tost makineni o plastik sebzeliğin üzerine koyabilirsin...tahta kaşıkların olduğu kaşıklığı çekmece içlerine koyabilirsin...baharatlığını da hemen kaldır ordan :) onuda dolap içine yerleştir...inan çok ferahlayacak mutfağın...

çok teşekkür ederim güzel yorumların için.evet mobilyalarımız aynı halımız da.senin oturma odana daha çok yakışmış bu kırmızı halı.evinde çok güzel cevap için geciktim bu mesajı özele de yollarım.belki boyatırız mobilyalarımızı ama şunu söylemeliyim rengi koyu olsada A kalite bence olsun tüm olumsuz yorumlara rağmen ben seviyorum mobilyalarımı :))))

böyle zevkli olmak ne güzel ya teşekkür ederim öncelikle.lake mobilya boyanabiliyo mu bilmiyorum ama masa sandalye kılıfları kesin değişecek ben bu odaya turkuaz dekore etmek istiyoru perdesi kırlenti masa sandalyesi değisecek nasıl bişey yapsam bilmiyorum bunun için farklı bi konu açıcam daha sonra fikirlerinizi bekliyorum

tezgahı boşalttım baharatları kaldırdım ..plastiğin üzerine tost makinasını koyamam yanar hemde her sabah tost yapıyorum onu kaldıramam zaten baharatları kaldırınca baya açıldı:)))))))teşekkür ederim güzel fikirlen için devamınıı bekliyorummmm

çok teşekkür ederim ..algıda seçiciliğiniz mükemmel en ince ayrıntıları bile fark etmissiniz .en çok eleştiri mobilyalarıma oldu olsun iyiki bu konuyu açmışım .fonları kaldırdım çok güzel oldu ferahladı aydınlandı salonum.mutfaktaki tezgahı azallttım oda tamam ama o plastiğin içini nereye kaldırıcam bilmiyorum çayımı şekerimi patates soğan ıvır zıvırımı kaldırıyo çok güzel sebzelikler var hasırdan ama şimdi ona masraf yapmak istemiyorum bi taraftan gözüme çok batmaya başladı ne yapsam bilmiyorumsonuçta iki yıl daha burda oturucam...çok teşekkür ederim yorumlarınızın devamını bekliyorum

çok güzel şeyler yazmıssınız çok hoşuma gitti:)ben salonuma turkuaz rengiyle renk katmak istiyorum bunun içiçn ayrı bir konu açmayı düşünüyorum sizce sandalyeleri krem yapıp karşiliklı bakan iki tanesini mavi desenli yapsam ,kırlentleride bazılarını aynı mavi kumaştan yapıp fon ve aksesuarla renklendirsem bana yardımcı olur musunuz çok zevklisisiz çünkü....büfe ile vitrin yan yana derken anlamadım nereyi kast ettniniz öneriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…