Neslişah Alkoçlar'dan Baby Shower partisi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
8 aylık hamile olan Neslişah Alkoçlar, doğacak bebeği için bir parti düzenledi.

Ocak ayı başında doğum yapacak olan Engin Altan Düzyatan’ın 8 aylık hamile eşi Neslişah Alkoçlar, baby shower partisi (bebeğe hazırlık partisi) düzenledi.Aynı zamanda doğum gününü kutlayan Alkoçlar annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit, kız kardeşi Aslışah ile aile pozu verdi.

O kıyafet ne öyle ya kilolarını çok ortaya çıkarmış daha güzel bir kıyafet olabilirdi gerçekten de anneannesi Hülya daha şık. Ben nedense şu Neslişahı hiç sevmiyorum hem ne güzel Özgeyle Engin'in ilişkisi vardı o bozdu belki de ondandır.

8 aylıkmıymıs ben son gunlerı sanıyordum
kıyafetınden heralde karnı okadar genıs
benımkı nıye hala gaz gobegı gıbı

Yeni moda bayb shower ımız hayırlı olsun. Bunlardan gören herkes yapmaya başlıyor. Baby shower bebek görme diş buğdayı derken. Allah konuya komşuya eşe dosta zeval vermesin para versin sabır versin

Nerdeeeeen nereye daha dun aksam ibo ile güllusah filmi vardi gülsah in.kadin anneanne oluyor.bu arada hulya kocyigit torununun torununu görur bu gidisle

Hülya koçyiğit ne güzel ne kibar ne şahane bi kadınsın sen ya maşallah Allah uzun ömürler versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…