Neslişah Alkoçlar'dan Baby Shower partisi

Bence pek baby shower değilde kendi doğum gününü Kutlar gibi hiç hazırlık süslemeler yok.

Ben 2 gebelik kaybımdan sonra anladım ki boyle durumları milletin gozune çok sokmiycaksın. Hakkaten goze geliyo.. O yuzden ben korkardım bu şeyleri yapmaya

Ben 2 gebelik kaybımdan sonra anladım ki boyle durumları milletin gozune çok sokmiycaksın. Hakkaten goze geliyo.. O yuzden ben korkardım bu şeyleri yapmaya
Ben de ilk bebegimi 9 aylikken kaybettim. Goze gelir mazallah diye ben de korkmustum o zaman da. Bugun olsa yine yapmam.

Son modaymis bu isler. Hatta artik anne adaylari bi magazayla anlasiyorlarmis eksik listesini oraya veriyolarmis. Gelecek olanlar kendi butcesine gore bebegin ne eksigi varsa orda aliyorlarmis. Sasirmis bu millet

bana da çok gereksiz geliyor doğmamış çoçuğa parti

Göğusleri buyumemis en fazla 80 beden gorunuyor elbise secimi yanlis olmus o paraya boyle zevksizlik...

ilk kez bu kadar kilo almış bir sosyete gördüm daha da gözüm açık gitmez. hepsi nedense fondık kadar göbekle doğuruyorlar. Bu güzel olmuş. Hamileyse hamileliğini bilsin alsın kilosunu yani değil mi =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…