M melek5557 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2020 66 4 1 37 29 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi melek5557 #1 Merhaba! Arkadaş lar emsey Nesrin baştuğ ilk tedaviye başladım hap verdi kontrole gittim yumurtam çatksmıştı bu şekilde hamile kalan varmı
Merhaba! Arkadaş lar emsey Nesrin baştuğ ilk tedaviye başladım hap verdi kontrole gittim yumurtam çatksmıştı bu şekilde hamile kalan varmı
S suveyda24 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Şubat 2021 6 5 1 34 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi melek5557 #2 melek5557 .!.: Merhaba! Arkadaş lar emsey Nesrin baştuğ ilk tedaviye başladım hap verdi kontrole gittim yumurtam çatksmıştı bu şekilde hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... ben ilk denememde ikiz gebelik elde ettim. çok ilgili bir doktor ekibi de aynı şekilde.
melek5557 .!.: Merhaba! Arkadaş lar emsey Nesrin baştuğ ilk tedaviye başladım hap verdi kontrole gittim yumurtam çatksmıştı bu şekilde hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... ben ilk denememde ikiz gebelik elde ettim. çok ilgili bir doktor ekibi de aynı şekilde.