nette alisveris icin yardim edebilirmisiniz ??

Geri yollasaydin keske parayi hemen iade ediyorlar. Benim de 2 iadem oldu hic sorun cikarmadilar.
Internetten okadar alisveris yaptim hic iade etmedim :)) ya ablama gonderiyorum yada cevremde olucak birilerine veriyorum :) Esim bu huyuma biraz kiziyo ama napim :(

Internetten okadar alisveris yaptim hic iade etmedim :)) ya ablama gonderiyorum yada cevremde olucak birilerine veriyorum :) Esim bu huyuma biraz kiziyo ama napim :KK43:

Aslinda gondermeye de alis madem netten alisveris yapiyorsun :) Ben mesela geri yolluyorum en gec 5 gunde kredi kartiysa karta, degilse telefon edip iban numarasi istiyorlar iade icin. Neden iade ettin diye bile sormadilar simdiye kadar.

Baktım ben simdi boydan elbiseler biraz pahalı onlardan modanisa ve e tesettürde daha uyguna bulabilirsin bence.. Bende pullu boncuklu pek sevmiyorum çok renkli de sevmiyorum... Çoğu siyahlı hep.. :KK54:
evet bnmde siyah koyu renkler tercihim oluyor kilo dolayisiyla ama takintiliyim braz. o yuzden

evet tuketici sikayetlerinde var bu ve iadede de sorun yasaniyormus cogu alisveris sitesnde. iade de sprun oluyo ihtiyaci olan birine verdgin iyi olmus
Ben iade etmeyi denemedim sorun cikiyomu , cikmiyomu bilmiyorum. Ben aldigim seyi begenmezsem baska birine veriyorum huyum boyle :))

Aslinda gondermeye de alis madem netten alisveris yapiyorsun :) Ben mesela geri yolluyorum en gec 5 gunde kredi kartiysa karta, degilse telefon edip iban numarasi istiyorlar iade icin. Neden iade ettin diye bile sormadilar simdiye kadar.
Benim k.kartim yok , banka hesabimda yok :)) para esimin hesabina gidince direk birikim hesabimiza gonderiyo :)) okadar cok kiyafet aliyorum ki adama gina geldi artik :)) ama napim hepsi cok guzel :KK48: begenemedimde nadir oluyo bide ucuzsa hic ugrasmiyorum :))

Ben de bes sefer ayni sorunu yasadim annemin alisverislerinde hepsinde de sikayet ettim iki seferinde getirdiler ama digerlerinde brn gidip aldim, oyle rezil bir sirket olamaz subeye gidince kimlik bile soran yok telefonlar caliyor acan yok, yildim dedim tamam artik yapmicaz alisveris falan
Simdi bakiyorum yurticiyle getiriyorlarsa almiyorum
Ben izmirdeyim ve ben de aynı sorunları yaşadım yurtiçi kargoyla ilgili. Demek ki genel olarak şirket politikaları böyle.o_O:KK43:
Ben de yurtiçi kargoyla gönderiliyorsa ürün, almaktan vazgeçiyorum.:KK43:

Ben izmirdeyim ve ben de aynı sorunları yaşadım yurtiçi kargoyla ilgili. Demek ki genel olarak şirket politikaları böyle.o_O:KK43:
Ben de yurtiçi kargoyla gönderiliyorsa ürün, almaktan vazgeçiyorum.:KK43:
Ayy ben kedilerimin mamasida o firmadan geliyo bir kere subeye gidip bagirmistim bu telefonlara neden bakmiyosunuz diye :d adamlar fena korkmustu :))
Artik ismimi ve calistigim firmayi soylemem yetiyo :D

Bahsettiğiniz siteden hic alışveriş yapmadim, ama trendyol markafoni çok iyi iadede sadece kargocuyla muhatapsiniz iade ücreti de hemen geri geliyor.

Kapalı olunca giyim alışverişi tesettür giyim sitelerinden daha rahat oluyor. Ben Modanisa'dan ne aldıysam hem göründüğü gibi hem de kaliteli çıktı, başka bir arkadaşım da hep etesettür'den alır mesela, o da hep memnun kaldı. Çok güzel kampanyalar ve indirimler de oluyor. Sade yahut şatafatlı birçok seçenek var, zevkine kalmış. Bunun dışında lcw online, morhipo ve markafoni de sorun yaşamadığım sitelerden

Ayy ben kedilerimin mamasida o firmadan geliyo bir kere subeye gidip bagirmistim bu telefonlara neden bakmiyosunuz diye :d adamlar fena korkmustu :))
Artik ismimi ve calistigim firmayi soylemem yetiyo :KK70:
:KK70:
Ben de merkeze şikayet etmiştim. Özür çikolatası göndermislerdi.ama sorunlar bitmedi. Diğer merkeze yaptığım şikayetler değerlendirmeye alınmamıştı.:KK70:bütün ülke aynı fikirdeyse durumları vahim.keşke yeni şirketler çıksa da yurtiçi kargoya muhtaç olmasak.:KK20:

Kardeşim tozludan cok alisveris yapıyor kredikartiyla da ben hic yapmadım
Bir kere trendyoldan bambinim bir ayakkabisini aldim o ayakkabı bana nasip olmadi hem cok cabuk deforme oldu hem ayagimi vurdu giyemedim yani hiç.ve bottu. Ondan artik internetten asla bir sey almıyorum

Ya ben hemen hemen her alisveris sitesinden birsey almisimdir hepsindede bazen iyi bazen kotu urun gelebiliyor sans yani. Hatta bazen en iyi markalarin bile acayip dandik duran urunleri gelebiliyor oyle fotograftaki gibi durmuyor yani. En iyisi iste gelsin begenmediysen iade edersin. Belli olmuyor yani
Katılıyorum. Bazen iyi bazen kotu geliyor urunler onu cok alisveris yapan fotoğraftan vr urun özellikleri kismi var ordaki kumaşın cinsinden az cok anlayabiliyor

:KK70:
Ben de merkeze şikayet etmiştim. Özür çikolatası göndermislerdi.ama sorunlar bitmedi. Diğer merkeze yaptığım şikayetler değerlendirmeye alınmamıştı.:KK70:bütün ülke aynı fikirdeyse durumları vahim.keşke yeni şirketler çıksa da yurtiçi kargoya muhtaç olmasak.:KK20:
Aynen en memnum olduğum aras valla kedılerım için sürekli hedıye getırıyolarr :)) Can onlar caannn

tozlunun ürün kalitesi çok düşük..
dikişleri özensiz kumaşları naylon..
bende markafoni ve trendyolu öneririm
trendyoldan en son ayakkabı aldım büyük geldi iade ettim.. kargo ücretini karşılayıp paramıda çok geçmeden hesabıma yatırdılar..
onun dışında morhipoda güvenilir bir site..
bu arada kredi kartı bilgilerinizi vermek istemiyorsanız paypal kart alın 5 tl.. istediğiniz kadar para yükleyip alışveriş yapabilirsiniz

Back
X