- Konu Sahibi keskelerveben
o sitede hangi markanın abiyesi güzel pekiModagram var ozellikle abiye konusunda super bir site
Bir de yurtici kargo nedense o sitenin gonderilerini sallamamaik etmiyor ilginctir ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sitede hangi markanın abiyesi güzel pekiModagram var ozellikle abiye konusunda super bir site
Bir de yurtici kargo nedense o sitenin gonderilerini sallamamaik etmiyor ilginctir ki
Cogu abiye modagram marka zaten canimo sitede hangi markanın abiyesi güzel peki
hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Daha çok yaygınlaşmalı aras kargoAynen en memnum olduğum aras valla kedılerım için sürekli hedıye getırıyolarr :)) Can onlar caannn
Mümkünse yurtiçi kargo kalksınDaha çok yaygınlaşmalı aras kargo![]()
Morhıpoda kapıda ödeme varmıydı yaaBen de simdi morhipodan kapida odeme siparis vericem, yurtici kargoymusgelmesinler de goreyim
gelen kuryeye de basil getirttim sizi kapiya diyip dalga gecmeyi planliyorum
Bence de tamamen bu işten ellerini çeksinler.dükkanlarında tlfları açmadan boş boş otursunlar.Mümkünse yurtiçi kargo kalksınYerını aras alsın :))
Defactodan ürün ıstemıştım cumartesı oda yurtiçiyle gelıyomuş :)
Ben çarşamba , perşembe beklıyodum :) Demin geldi ben şook ben iptal :))
Varmis varmis yeni baslamislar herhalde anca haberim olduMorhıpoda kapıda ödeme varmıydı yaa![]()
2 tane evde giymelik tayt kocama sexü gözukmek için :)Bence de tamamen bu işten ellerini çeksinler.dükkanlarında tlfları açmadan boş boş otursunlar.ne aldın bakim
![]()
Nakit dimi? AA Çok iyi yaaa dur bıdahakıne ordan yapım :))Varmis varmis yeni baslamislar herhalde anca haberim oldu
Hahahah cok alemsin yaaa2 tane evde giymelik tayt kocama sexü gözukmek için :)
2 tane pantalon :) ispnyol paça
1 tanede buse terımın tasarladığı bı hırka
Bide not göndermiş buse bana begendıysen fotou benle paylaş diye manyak karı![]()
Nakit alcam canimNakit dimi? AA Çok iyi yaaa dur bıdahakıne ordan yapım :))
Ben nakıt oduyorum k.kartım yok :) Ah olsa şu KK da prolukta alcamda yookNakit alcam canim
Bakmadim ama belki kapida kartla odeme de vardir
Yaaa sorma onu da kapida odemeyle verse ya kazen babamizBen nakıt oduyorum k.kartım yok :) Ah olsa şu KK da prolukta alcamda yook![]()
KesınlıkleYaaa sorma onu da kapida odemeyle verse ya kazen babamizteklif etsrm kesin banlar beni
![]()