nette alisveris icin yardim edebilirmisiniz ??

hanimlar yardimlariniza ihtiyacim var tozlu.com alisveris yapan ve memnun kalan arkadslar var mi aranizda yada baska bir siteden alisveris yapicam ama guvenip yapamiyorum sayfada gozuktugu gbi mi geliyor urunler netten alisveris yapan arkadslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen

tozludan sureklı alışverıs yapıyorum.kalıtesız diyenlere sasırdım ılla kalıtelı olması ıcın bır bluze 100-200 mu para vermek gerekiyor...ben sadece tunık alıyorum ordan çantasını bılemem.ama tunıkte bır numaralı tercıhım tozlu.neden dersen ozellıkle kılon varsa kapatır kumaştan tunklerı..böyle yanların basenlerın pörtlemıyo.kumaşları cok güzel yapışmıyor.fıyatlarıda gayet güzel bence...sadece bordo kırmızı renk elıne gecınce sankı az farkeıdyor rengı....ekranda daha canlı duruyor tabıkı

Ben de tozludan bir kaç alışveriş yaptım. Genelinden memnun kaldım ama memnun kalmadığım parçalar da oldu.

Ama ona da çok kızmadım açıkçası çünkü gerçekten uygun fiyatları..

Ben de simdi morhipodan kapida odeme siparis vericem, yurtici kargoymus:KK66: gelmesinler de goreyim:KK66: gelen kuryeye de nasil getirttim sizi kapiya diyip dalga gecmeyi planliyorum

Ben de simdi morhipodan kapida odeme siparis vericem, yurtici kargoymus:KK66: gelmesinler de goreyim:KK66: gelen kuryeye de basil getirttim sizi kapiya diyip dalga gecmeyi planliyorum
Morhıpoda kapıda ödeme varmıydı yaa :KK53:

Mümkünse yurtiçi kargo kalksın :KK70: Yerını aras alsın :))
Defactodan ürün ıstemıştım cumartesı oda yurtiçiyle gelıyomuş :)
Ben çarşamba , perşembe beklıyodum :) Demin geldi ben şook ben iptal :))
Bence de tamamen bu işten ellerini çeksinler.dükkanlarında tlfları açmadan boş boş otursunlar.:KK70: ne aldın bakim:KK53:

Bence de tamamen bu işten ellerini çeksinler.dükkanlarında tlfları açmadan boş boş otursunlar.:KK70: ne aldın bakim:KK53:
2 tane evde giymelik tayt kocama sexü gözukmek için :)
2 tane pantalon :) ispnyol paça
1 tanede buse terımın tasarladığı bı hırka :KK45:
Bide not göndermiş buse bana begendıysen fotou benle paylaş diye manyak karı :D

2 tane evde giymelik tayt kocama sexü gözukmek için :)
2 tane pantalon :) ispnyol paça
1 tanede buse terımın tasarladığı bı hırka :KK45:
Bide not göndermiş buse bana begendıysen fotou benle paylaş diye manyak karı :KK70:
Hahahah cok alemsin yaaa
Ben de bebek kiyafetleri alicam esime de birseyler almayi planliyorum

Tozludan bir kere alisveris yaptim aldigim iki üründen de cok memnun kaldim.
trendyol e tesettür morhipo modanisa vs.. pek çok siteyi lullaniyorum alisveris icin. Hatta ev esyalari icinde evmambo vs kullandim. Internet alisverisi gercekten konforlu bir sey oturdugun yerden :) ben kararsiz bi insanim o yüzden cok rahat ediyorum. Annemle oturdugum yerden seciyoruz eliyoruz aliyoruz :)
bu akima sözlümde dahil bana hediye alacaginda kredi karti nnumarasini veriyor sagolsun

Back
X