- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Kizlar nette biriyle tanisip bulusup begenilmediniz oldu mu ve o an neler yaşadiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu.elimi sikti.gerek yok dedi ve gitti.bu onun karaktersiz ligi 10 sene oldu unutmadım.kotu hissettimKizlar nette biriyle tanisip bulusup begenilmediniz oldu mu ve o an neler yaşadiniz ?
Oldu.elimi sikti.gerek yok dedi ve gitti.bu onun karaktersiz ligi 10 sene oldu unutmadım.kotu hissettim
EvetAaa neye gerek yok dedi ki birden bire sadece bu kadar miydi geldi gördü gerek yok dedi ve gitti mi yani
Resimlerde burak özçivite benziyodu buluştuk 4 sene önceydi bi baktım çocuklar duymasın çaycı hüseyin aynı. 2 sene ilişki yaşadım yinedeKizlar nette biriyle tanisip bulusup begenilmediniz oldu mu ve o an neler yaşadiniz ?
Aafahahaha3 yıl önce biriyle tanışmıştım,hayvanlarla ilgili bir gruptan veteriner hekimdi,resimlerde çok hoştu ,bi buluştuk çelimsiz bişi ayy dedim ne vitaminsiz ,bi de baktım sarma sigara içiyor devamlı daha ilk günden kız kardeşi ile tanıştırdı bi samimi sıcak,evleniriz vs diyor aa dedim neyin kafası , derken bi öğrendim ki istanbulun göbeğinde otururken bahçede saksıda marihuana yetiştiriyormuş ,az kaldı başım belaya girecekti .
aaa o evde saksıda yetişiyor muymuş kız3 yıl önce biriyle tanışmıştım,hayvanlarla ilgili bir gruptan veteriner hekimdi,resimlerde çok hoştu ,bi buluştuk çelimsiz bişi ayy dedim ne vitaminsiz ,bi de baktım sarma sigara içiyor devamlı daha ilk günden kız kardeşi ile tanıştırdı bi samimi sıcak,evleniriz vs diyor aa dedim neyin kafası , derken bi öğrendim ki istanbulun göbeğinde otururken bahçede saksıda marihuana yetiştiriyormuş ,az kaldı başım belaya girecekti .
Ay benımde olmuştu yıllar önce
Bir avmde buluştuk çocuk böyle garip garip konuşmaya başladı bi garip hareketler tam bir yerde oturucaz telefonum mu cüzdanım mı ne arabada kaldı alıp geliyorum dedi .
Biraz bekledim baktım bir mesaj ben gidiyorum kusura bakma sende biraz dolaşır kendin gidersin artık filan öyle saçma bişeyler yazmıştı. Hayatımın şokunu yaşamıştım çok sinir olmuştum şmdi gülerek hatırlıyorum
Ama hep merak etmiştim neden gitti acaba diye komedi seninoz guven eksikligi olmadi mi... ? Ama her seyin bi uslubu vardir ya bu nedir
herkesi Allah yaratmis insanca acikca diyebilirdi zorla bi sey yapacak yakalarina yapisacak degiliz