Nette Biriyle Tanismak

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar nette biriyle tanisip bulusup begenilmediniz oldu mu ve o an neler yaşadiniz ?

3 yıl önce biriyle tanışmıştım,hayvanlarla ilgili bir gruptan veteriner hekimdi,resimlerde çok hoştu ,bi buluştuk çelimsiz bişi ayy dedim ne vitaminsiz ,bi de baktım sarma sigara içiyor devamlı daha ilk günden kız kardeşi ile tanıştırdı bi samimi sıcak,evleniriz vs diyor aa dedim neyin kafası , derken bi öğrendim ki istanbulun göbeğinde otururken bahçede saksıda marihuana yetiştiriyormuş ,az kaldı başım belaya girecekti .

3 yıl önce biriyle tanışmıştım,hayvanlarla ilgili bir gruptan veteriner hekimdi,resimlerde çok hoştu ,bi buluştuk çelimsiz bişi ayy dedim ne vitaminsiz ,bi de baktım sarma sigara içiyor devamlı daha ilk günden kız kardeşi ile tanıştırdı bi samimi sıcak,evleniriz vs diyor aa dedim neyin kafası , derken bi öğrendim ki istanbulun göbeğinde otururken bahçede saksıda marihuana yetiştiriyormuş ,az kaldı başım belaya girecekti .
Aafahahaha

aaa o evde saksıda yetişiyor muymuş kız :KK76: :dondurma: ay neyse sustum , bu sorunun bile kendi başına 36 yıl yatarı var :halay::halay::halay:

Bi kere rededildim cok fenaydi aklima geldikce utanma ve gulme geliyor. 😁😁😁

Lise 1. Siniftaydim. Ust siniflardan bir arkadasim bir cocuga benim msn adresimi vermis, O'nunkini de bana. 😆Neyse efendim benim avatarda fotom var tabi ama bir tek yüzüm gorunuyordu. Cocuk cok begendi konustuk filan sonra bulustuk. Veee noldu biliyor musun? Yanima gelir gelmez bir işim cikti diyip gitti durmadi bile 5 dakika 😁
9. Siniftayken yaşitlarima kiyasla coluk cocuk gibi gorunuyordum cunku vucut olarak, yasitlarim genc kiz gibi gorunurken bende cocuk goruntusu vardi zaten daha regl bile olmamistim ozamanlar. 🙄
Cok boktandi, hayir o yaşta ne işim vardiysa...

Begenmedini yuzunuze karsi soylemis ya da belli etmis bu daha guzel en azindan durustcee.

Ay benımde olmuştu yıllar önce
Bir avmde buluştuk çocuk böyle garip garip konuşmaya başladı bi garip hareketler tam bir yerde oturucaz telefonum mu cüzdanım mı ne arabada kaldı alıp geliyorum dedi .

Biraz bekledim baktım bir mesaj ben gidiyorum kusura bakma sende biraz dolaşır kendin gidersin artık filan öyle saçma bişeyler yazmıştı. Hayatımın şokunu yaşamıştım çok sinir olmuştum şmdi gülerek hatırlıyorum 😁
Ama hep merak etmiştim neden gitti acaba diye 😀

Internetten bulustuklarim oldu tabi yillar once rahat bir 10 yil once. O zamanlar yine duzgun tipler cikabiliyordu insanin karsisina. Simdi artik cesaret edemem. Bir keresinde bulustuk, bana hic evlenmedim falan demisti. Oturduk meger bosanmis 3 cocugu varmis. Bastan yalan soylemis, cocugum var dese bulusmaz misim. Eh yani dedim. Kalktim oyle. Bir keresinde hic tekin olmayan birisiydi. Arabasiyla istasyondan aldi yemek yedik geri birakacak. Eve birakmak istedi yok dedim sen istasyona birak ben giderim. Israr ediyor yok diyorum arabasindan inemicem sandim. Indim kosarak istasyona girdim😆 Yani riskli olabiliyor, fotografla gercek farkli olabilir. Bunlari goz onunde bulundurarak bulusun.

Ko
Ay benımde olmuştu yıllar önce
Bir avmde buluştuk çocuk böyle garip garip konuşmaya başladı bi garip hareketler tam bir yerde oturucaz telefonum mu cüzdanım mı ne arabada kaldı alıp geliyorum dedi .

Biraz bekledim baktım bir mesaj ben gidiyorum kusura bakma sende biraz dolaşır kendin gidersin artık filan öyle saçma bişeyler yazmıştı. Hayatımın şokunu yaşamıştım çok sinir olmuştum şmdi gülerek hatırlıyorum 😁
Ama hep merak etmiştim neden gitti acaba diye komedi senin😂😂 oz guven eksikligi olmadi mi... ? Ama her seyin bi uslubu vardir ya bu nedir 🙄 herkesi Allah yaratmis insanca acikca diyebilirdi zorla bi sey yapacak yakalarina yapisacak degiliz

Back
X