• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nette tanıstığınız insana kendinizi farklı tanıttınız mı?

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.028
704
323
Nette kendinizi başka biri diye tanıtıp konuştuğunuz ilişki yaşadığınız bir erkek oldu mu? olduysada affettİ Mİ?

İlginç bi konu.
Ben hiç böyle bişey yapmadım,sanırım bu biraz özgüven eksikliğinden kaynaklanır yani kendini beğenmeyen;gerek dış görünüş gerek karakter olarak,kendini olmak istediği insan karakteri gibi tanıtır.
Bu sanal ortamda da,gerçek ortamda da olabilir fakat sanal ortamda bunu daha bi korkusuzca yapar çünkü kendi kimliğinin belli olması sanal ortamda daha zordur.

İlginç bi konu.
Ben hiç böyle bişey yapmadım,sanırım bu biraz özgüven eksikliğinden kaynaklanır yani kendini beğenmeyen;gerek dış görünüş gerek karakter olarak,kendini olmak istediği insan karakteri gibi tanıtır.
Bu sanal ortamda da,gerçek ortamda da olabilir fakat sanal ortamda bunu daha bi korkusuzca yapar çünkü kendi kimliğinin belli olması sanal ortamda daha zordur.

haklısın canım...

Gereksiz Muhabbetlere Girmedim Kimseyle..
Netten Başlayan İlişkiler Bana Zaten Hiç Güven Vermemiştir.. (Bu Konuda Ön Yargılıyım)

Ama Nette Tanışıp Direk Adını, Evinin Adresini Verende Hiç Görmedim Yani..
Sanal İşte Adı Üstünde..
Kimin Eli Kimin Cebinde..

Bugün Seninle Konuşur,
Yarın Başkasıyla Ruhun Duymaz..:19:

ısrarla sorduklarında tavlada yaparım bazen. genellikle konuşmam zaten.
:21:
beni bilse nolcak bilmese nolcak doğru bi şekilde..
zaten sanal ortam paylaşacak neyimiz varki sanki 40 yıllık arkadaşım
ama sürekli takıldığım yerlerde yapmam asla. facebooku kastetmiyorum yok zaten

özgüven eksikliği ne katılmıyorum..
bu arada birini yazarken diğer yazım siliniyo o yüzden zırt pırt değiştiriyorum.

Son düzenleme:
psikolojik sorunlarımı dertlerimi vs. tanımadığım insanlarla paylaşmak daha doğru geliyo bana. en azından soruna kaynak olan kişileri tanımadığı için tarafsızlık yönü var. bu yüzden kendimi farklı anlatmadım ama söylemediğim bi çok şey var

özgüven eksikliği değil aslında...
ineternette insanlar kendilerini çok daha rahat hissediyorlar ve anlatabiliyorlar.
cazip geliyor çoğu zaman...
arkadasımızın dediği gibi de bazen tarafszlık söz konusu olabiliyor...

özgüven eksikliği değil aslında...
ineternette insanlar kendilerini çok daha rahat hissediyorlar ve anlatabiliyorlar.
cazip geliyor çoğu zaman...
arkadasımızın dediği gibi de bazen tarafszlık söz konusu olabiliyor...

kesinlikle :) en yakın arkadaşlarımla konuşurken bile o kadar rahat olamıyorum. (en yakın arklarım malesef patavatsızlar)

kesinlikle :) en yakın arkadaşlarımla konuşurken bile o kadar rahat olamıyorum. (en yakın arklarım malesef patavatsızlar)

oyy sen nlat biz seni dinleriz :) canım benim patavatsız insanlardan uzakl dur derdini tasanı anlatma. onlar böyle konularda egolarını tatmin etmeyi seçiyorlar her zman...

Ama bakın içerikte şu denio:olduğundan farklı şekilde tanıtmak.
Yani bunun rahatlıkla bi alakası yok.
Faklı tanıtmak başka,rahat olmak başka bişey

kızlar ben rahatlıktan bahsetmiyorum...
yani ayşeysen elif diye tanıtmak kendini, yalan söylemek yani..

:60::60::60:
bir arkadaşım geldi aklıma.
nette tanıştığı birine kendini çok farklı tanıttı.annesi köylü bir kadıncağız benim annem konken masalarından kalkmaz falan demiş chatçisine.daha neler binbir türlü.çocuk da tutturmuş tanışalım diye annesini konuşturmuş ciddiyim diye.sonra yalanları ortaya çıkacak diye korktu yüz yüze gelemedi evlilik meraklısı olduğu halde.:27:

oyy sen nlat biz seni dinleriz :) canım benim patavatsız insanlardan uzakl dur derdini tasanı anlatma. onlar böyle konularda egolarını tatmin etmeyi seçiyorlar her zman...

Böyle Konular Derken,
Açtığınız Konudan mı Bahsettiniz..

Doğruyu Öğrenebilmek Adına, Patavatsız Arkadaşının Olması Şanstır Sana..:27:
Heryerde Herşeyi Söylerler..
ouyy böyle şans yerin dibine girsin :) çekememezlik durumlarında muhakkak ortaya söyleyip ardından kahkaha patlatılması sinirlerimin evereste tırmanmasıyla doğru orantılı
Ama bakın içerikte şu denio:olduğundan farklı şekilde tanıtmak.
Yani bunun rahatlıkla bi alakası yok.
Faklı tanıtmak başka,rahat olmak başka bişey

ama şöyle bişi var :)
arkadaşlarıma anlatırken direk BEN olarak anlatmıyorum sankii başkasının başına gelmişte bana danışmışşştaaa bende bişi diyememişimdeeee sizce nasıl bi durum diye bi şekilde bağlamaya çalıştığım çok olmuştur. bu yönden rahatım sanalda :) kendi sorunlarımda evet bu bnm sorunum diyebiliyorum göğsümü gere gere huh^^

Böyle Konular Derken,
Açtığınız Konudan mı Bahsettiniz..

canım patavatsız insanlar derdimi anlatamıyorum demişte. bende muhtemelen patavatsızlık edip kırarlar. o yapmamıs ama anlatan kişi mağdur durumda oluyor. biliyorum çünkü çok yaşadım. anlatamadım kusura bakmayın..

konu sahibi arkadaşım siz bu durumu mu yaşıyorsunuz şu an.birine kendinizi farklı tanıttınız da affedilmeyi mi bekliyorsunuz?
benim burnuma böyle bir koku geldi de.yanlışım varsa düzeltin.

Back
X