Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç bi konu.
Ben hiç böyle bişey yapmadım,sanırım bu biraz özgüven eksikliğinden kaynaklanır yani kendini beğenmeyen;gerek dış görünüş gerek karakter olarak,kendini olmak istediği insan karakteri gibi tanıtır.
Bu sanal ortamda da,gerçek ortamda da olabilir fakat sanal ortamda bunu daha bi korkusuzca yapar çünkü kendi kimliğinin belli olması sanal ortamda daha zordur.
özgüven eksikliği değil aslında...
ineternette insanlar kendilerini çok daha rahat hissediyorlar ve anlatabiliyorlar.
cazip geliyor çoğu zaman...
arkadasımızın dediği gibi de bazen tarafszlık söz konusu olabiliyor...
kesinlikle :) en yakın arkadaşlarımla konuşurken bile o kadar rahat olamıyorum. (en yakın arklarım malesef patavatsızlar)
kesinlikle :) en yakın arkadaşlarımla konuşurken bile o kadar rahat olamıyorum. (en yakın arklarım malesef patavatsızlar)
oyy sen nlat biz seni dinleriz :) canım benim patavatsız insanlardan uzakl dur derdini tasanı anlatma. onlar böyle konularda egolarını tatmin etmeyi seçiyorlar her zman...
ouyy böyle şans yerin dibine girsin :) çekememezlik durumlarında muhakkak ortaya söyleyip ardından kahkaha patlatılması sinirlerimin evereste tırmanmasıyla doğru orantılıDoğruyu Öğrenebilmek Adına, Patavatsız Arkadaşının Olması Şanstır Sana..
Heryerde Herşeyi Söylerler..
Ama bakın içerikte şu deniolduğundan farklı şekilde tanıtmak.
Yani bunun rahatlıkla bi alakası yok.
Faklı tanıtmak başka,rahat olmak başka bişey
Böyle Konular Derken,
Açtığınız Konudan mı Bahsettiniz..
konu sahibi arkadaşım siz bu durumu mu yaşıyorsunuz şu an.birine kendinizi farklı tanıttınız da affedilmeyi mi bekliyorsunuz?
benim burnuma böyle bir koku geldi de.yanlışım varsa düzeltin.