Canlarım bu sene son senem ünvrstede balomuz var ama ben bişiye karar veremedim,netten almak istiyorum bildiğiniz güvenilir siteler varmı bana yazarmısınız ? Bu arada tesettür olması önemle rica olur =)
hiç bir fikrim yok ama balo gibi önemli bir gün için netten, denemeden, kumaşını, rengini, kalitesini, size yakışıp-yakışmayacağını görmeden,üstelikte tesettüre uygun bir kıyafeti nasıl alacaksınız, bu çok riskli değilmi.. bence en güzeli gidin mağazaları dolaşın, deneyin, gözünüzle görerek, dokunarak seçin kıyafetinizi
balo kıyafetini netten almak mı kesinlikle böyle birşey yapma en özel günlerinden biri bu git gez bütün mağazalarını dene çıkar keyfini çıkararak al elbiseni
sakın netten alma bazı sitelerden aldım elbise diye sipariş verdim hepsi tunik geldi sözde manken boyu 1.70 den fazlaydı onun üzerinde elbise duran bende tunik gibi oldu. yinede sen bilirsin ama...
Canlarım bu sene son senem ünvrstede balomuz var ama ben bişiye karar veremedim,netten almak istiyorum bildiğiniz güvenilir siteler varmı bana yazarmısınız ? Bu arada tesettür olması önemle rica olur =)
modanisa sefamerve ahusena tubaa alvina :) çok güzel yeni abiye modelleri gelmiş bu sitelere faceden takip ediyorum genelde açık olsamda kapalı kıyafetleri dikkatimi çekiyor :)
güvenilir canım değişim ve iade var buda 1 hafta içinde olduğu için erken isteki sorun yasama beden renk kumaş istediğingibi olmazsa :)
ben genelde netten alşverişim yaparım 1 2 senedir bi sorun yasamadım:)
güvenilir canım değişim ve iade var buda 1 hafta içinde olduğu için erken isteki sorun yasama beden renk kumaş istediğingibi olmazsa :)
ben genelde netten alşverişim yaparım 1 2 senedir bi sorun yasamadım:)