Netten Alış-Veriş

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Canlarım bu sene son senem ünvrstede balomuz var ama ben bişiye karar veremedim,netten almak istiyorum bildiğiniz güvenilir siteler varmı bana yazarmısınız ? Bu arada tesettür olması önemle rica olur =)

hiç bir fikrim yok ama balo gibi önemli bir gün için netten, denemeden, kumaşını, rengini, kalitesini, size yakışıp-yakışmayacağını görmeden,üstelikte tesettüre uygun bir kıyafeti nasıl alacaksınız, bu çok riskli değilmi.. bence en güzeli gidin mağazaları dolaşın, deneyin, gözünüzle görerek, dokunarak seçin kıyafetinizi

balo kıyafetini netten almak mı kesinlikle böyle birşey yapma en özel günlerinden biri bu git gez bütün mağazalarını dene çıkar keyfini çıkararak al elbiseni

Canım merhaba gönül kolat var benim bildiğim face de hep karşıma çıkıyor güzel de elbiseler yapıyor . Bi bak istersen sayfası var Facebook da.

sakın netten alma bazı sitelerden aldım elbise diye sipariş verdim hepsi tunik geldi sözde manken boyu 1.70 den fazlaydı onun üzerinde elbise duran bende tunik gibi oldu. yinede sen bilirsin ama...

Netten çok sık alışveriş yaparım hatta nikah elbisemi de netten almıştım. Terzide ufak bi daraltma işleminden başka bi sıkıntı olmamıştı

Canlarım bu sene son senem ünvrstede balomuz var ama ben bişiye karar veremedim,netten almak istiyorum bildiğiniz güvenilir siteler varmı bana yazarmısınız ? Bu arada tesettür olması önemle rica olur =)

modanisa sefamerve ahusena tubaa alvina :) çok güzel yeni abiye modelleri gelmiş bu sitelere faceden takip ediyorum genelde açık olsamda kapalı kıyafetleri dikkatimi çekiyor :)

Hepinize teşekkür ederim, ya herkes mağazadan bakıyor çok benzeşiyoruz ondan nete bakayım dedim =( O siteleri yazan arkadaşlar güvenilir mi sizce ?

Hepinize teşekkür ederim, ya herkes mağazadan bakıyor çok benzeşiyoruz ondan nete bakayım dedim =( O siteleri yazan arkadaşlar güvenilir mi sizce ?

güvenilir canım değişim ve iade var buda 1 hafta içinde olduğu için erken isteki sorun yasama beden renk kumaş istediğingibi olmazsa :)
ben genelde netten alşverişim yaparım 1 2 senedir bi sorun yasamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…