Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi İl de İkamet ediyorsunuz Gold Güvenilir bir teknoloji markettendir Biz Cep telefonu alışverişi yapıyoruz internetten sorun çıkmadı şimdiye kadar..gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..
arıyorum telefonlarıma çıkan yok.
daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı:18::18:
izmire gelecekti siparişlerim aynı gğn kargo diyordu ama hala kargoya verilmedi.Hangi İl de İkamet ediyorsunuz Gold Güvenilir bir teknoloji markettendir Biz Cep telefonu alışverişi yapıyoruz internetten sorun çıkmadı şimdiye kadar..
Firma istanbulda olduğun için 24 saatte geliyor elimize bize yakın... izmir olduğu için gecikme olmustur. çünkü depo ve firması istanbuldaizmire gelecekti siparişlerim aynı gğn kargo diyordu ama hala kargoya verilmedi.
sizin aynı gün kargo yapılıyormuydu
Gelen bir mail üzerine indirim yapılan ürünü sipariş edecektim ama arkadaşım orası sahte dedi.Şimdi çelişkide kaldım.Ürününüz inşallah gelir.Sonucu merakla bekliyorum.
Firma istanbulda olduğun için 24 saatte geliyor elimize bize yakın... izmir olduğu için gecikme olmustur. çünkü depo ve firması istanbulda
ozaman Stok da olmayan üründür tahsil edildiğinde eline ulaşır.. korkulucak bişi yok hangi şubesini aradın acmadılar ?hızlıaldan almıştım oda istanbuldaydı ama 3 güne elime geçmişti :44:
sitesinde tek numara vardı orayı aradım başka numara yokozaman Stok da olmayan üründür tahsil edildiğinde eline ulaşır.. korkulucak bişi yok hangi şubesini aradın acmadılar ?
gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..
arıyorum telefonlarıma çıkan yok.
daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı:18::18:
Bence panik yapmamalısın. Tabi telefonu açmamaları biraz dikati çekiyor, olmazsa email yollasan? bu arada siteyi bilmiyorum ama aklıma bir şey geldi, ben daha once Internetden sipariş etmiştim. Yatırımı yaptıktan sonra iletişimi kezmislerdi , ama ben söke, söke parami aldim.. Seninkide umarim taklitli bir site degildir. Bence bir hafta gibi bekle. Ben parami almak icin 3 ay dolu sitresli gunler gecirmisdim:)
7 günü geçmişse eğer ürünü almaktan vazgecebilirsiniz. Bankayı arayarak iptal de edebilirsin Ödemeyi sıkıntı olmaz
Umarim ayni şeyleri yaşamazsın canım!aradım , email attım şikayette bulundum ama bilmiyorum ne çıkacak.
umarım senin yaşadıkların gelmez başıma.
eğer ki öyle birşey olursa ne yapmam gerektiği konusunda iletişimde oluruz![]()
Daha 4 Gün olmuş Acele etme... Gold un sitesinde anlaşma şartları yazıyor canım 7 günde elinde olmazsa iptal ettirebiliyorsun Bankadan da iptal olur canımmmperşembe günü aldım daha ama yarına kadar herhangi bişi olmazsa iptal mi ettirsem acaba.. bankayı arayınca oluyormu acaba direk.
:26: