netten alışveriş sorunu

inş baklalım bekleyecem yaa...

alışveriş sitelerine karşı tedirgin oluyorum haliyle.

ama daha önce
hızlıal, trendyol, kitapseç gibi yerlerden araştırarak küçük alışverişler yapmıştım sorunsuz.
bakalım bu siteyi araştırmıştım ama inş elime ulaşır ürünüm bi an önce :44:

gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..

arıyorum telefonlarıma çıkan yok.

daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı:18::18:
Hangi İl de İkamet ediyorsunuz Gold Güvenilir bir teknoloji markettendir Biz Cep telefonu alışverişi yapıyoruz internetten sorun çıkmadı şimdiye kadar..

elektronik ürünler stok da olmamasına ragmen sitelerde var diyor o yuzden bazen cok uzun süre beklemeler olabiliyor.
Gold cok buyuk bir firma kazık atmaz ama dedigim sebepden stokda yoksa temin edip yollar oda bazen 1 hafta bile sürebilir
bazen de daha uzun süre.

Hangi İl de İkamet ediyorsunuz Gold Güvenilir bir teknoloji markettendir Biz Cep telefonu alışverişi yapıyoruz internetten sorun çıkmadı şimdiye kadar..
izmire gelecekti siparişlerim aynı gğn kargo diyordu ama hala kargoya verilmedi.
sizin aynı gün kargo yapılıyormuydu

Gelen bir mail üzerine indirim yapılan ürünü sipariş edecektim ama arkadaşım orası sahte dedi.Şimdi çelişkide kaldım.Ürününüz inşallah gelir.Sonucu merakla bekliyorum.

izmire gelecekti siparişlerim aynı gğn kargo diyordu ama hala kargoya verilmedi.
sizin aynı gün kargo yapılıyormuydu
Firma istanbulda olduğun için 24 saatte geliyor elimize bize yakın... izmir olduğu için gecikme olmustur. çünkü depo ve firması istanbulda

hızlıaldan almıştım oda istanbuldaydı ama 3 güne elime geçmişti :44:
ozaman Stok da olmayan üründür tahsil edildiğinde eline ulaşır.. korkulucak bişi yok hangi şubesini aradın acmadılar ?

Bence panik yapmamalısın. Tabi telefonu açmamaları biraz dikati çekiyor, olmazsa email yollasan? bu arada siteyi bilmiyorum ama aklıma bir şey geldi, ben daha once Internetden sipariş etmiştim. Yatırımı yaptıktan sonra iletişimi kezmislerdi , ama ben söke, söke parami aldim.. Seninkide umarim taklitli bir site degildir. Bence bir hafta gibi bekle. Ben parami almak icin 3 ay dolu sitresli gunler gecirmisdim:)

gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..

arıyorum telefonlarıma çıkan yok.

daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı:18::18:

Ayy biliyorum o siteyi bize de kampanya msjı geldi ama bir şey beğenip alamadım.. çok güvenilir görünüyor ama hiç belli olmuyor işte.. alışveriş yapmadan aramak lazım... :ssz:

Mail atın sürekli atın.. bir sürü atın ki birileri bakmak zorunda kalsın.. birde şikayet sitelerine yazın yardımcı oluyorlar.. :ssz:

umarım satın aldığınız ürün sorunsuzca gelir... :ssz:

ben geçenlerde Hepsiburada.com'dan bişeyler aldım.

6 gün sonra falan geldi. orada öyle yazıyorlar ki siz tepki göstermeyin diye. aramaya devam edin ara ara

Bence panik yapmamalısın. Tabi telefonu açmamaları biraz dikati çekiyor, olmazsa email yollasan? bu arada siteyi bilmiyorum ama aklıma bir şey geldi, ben daha once Internetden sipariş etmiştim. Yatırımı yaptıktan sonra iletişimi kezmislerdi , ama ben söke, söke parami aldim.. Seninkide umarim taklitli bir site degildir. Bence bir hafta gibi bekle. Ben parami almak icin 3 ay dolu sitresli gunler gecirmisdim:)

aradım , email attım şikayette bulundum ama bilmiyorum ne çıkacak.

umarım senin yaşadıkların gelmez başıma.
eğer ki öyle birşey olursa ne yapmam gerektiği konusunda iletişimde oluruz :31:

7 günü geçmişse eğer ürünü almaktan vazgecebilirsiniz. Bankayı arayarak iptal de edebilirsin Ödemeyi sıkıntı olmaz

7 günü geçmişse eğer ürünü almaktan vazgecebilirsiniz. Bankayı arayarak iptal de edebilirsin Ödemeyi sıkıntı olmaz

perşembe günü aldım daha ama yarına kadar herhangi bişi olmazsa iptal mi ettirsem acaba.. bankayı arayınca oluyormu acaba direk.
:26:

aradım , email attım şikayette bulundum ama bilmiyorum ne çıkacak.

umarım senin yaşadıkların gelmez başıma.
eğer ki öyle birşey olursa ne yapmam gerektiği konusunda iletişimde oluruz :31:
Umarim ayni şeyleri yaşamazsın canım!

Bende hizlial.com dan alışveriş yaptım gold sitesinin bir kuruluşu bu site. fotoğraf makinesi aldım persembe günü cuma gunu kargoya verildi ama hala elimde ürün yok mng kargoyu arıyorum subeye coktan gelmiş dagıtımda diyor hala yok bu nasıl bir sorumsuzluk. sikayetvar.com a bildirdim fakat firma zahmet edipte cevapta bulunmuyorlar.

perşembe günü aldım daha ama yarına kadar herhangi bişi olmazsa iptal mi ettirsem acaba.. bankayı arayınca oluyormu acaba direk.
:26:
Daha 4 Gün olmuş Acele etme... Gold un sitesinde anlaşma şartları yazıyor canım 7 günde elinde olmazsa iptal ettirebiliyorsun Bankadan da iptal olur canımmm

Back
X