• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Yuzyuze cok vakit gecir evlilik ciddi is 7 senelik insanlar aldatilip evlilikten donuyorlar bu is tanimaya bakiyo cok iyi suzgecten gecirmen lazim dene hep

Genelleme yapma. iyi veya kötü zaman gösterir.onemli olan dikkakli olmak.insanlar gerçek hayatta da tanissan yeterince kötü olabilir.
. sen mutlu ve huzurluysan sorun yok. Ama sanal kalmasın gerçek hayattan devam edin.

Netten tanışmanın bir eksisi yok bence hatta artısı var duygu ıfade etme açısından. Hem zaten ilişki sonrasında reelleşiyorsa bir durum farkettırmıyor. Kısmet bu işler her konuda ıyı ve kotu ornek olcaktır :D:KK19:

peki bir kafede tanıştığın birinden ne farkı var mesela? Neden tehlikeli?

bence değil, kafedeki adamın psikopat çıkması daha olası.
iraden varsa, internetten tanıdığın insanı gerçek hayatta sıfırlayabilip
o gün tanışmış gibi yeniden başlayabileceksen sorun yok, aylarca yazıştık, dedikleri doğrudur, yalan söylemiş olamaz kesinlikle kafası çooook ağrıyacak bir kafa.

internette birbirini bulup, mutlu olmuş çiftlere daha çok gıpta ediyorum ben, dar bölgede değil, uçsuz bucaksız bir yerden birbirlerini bulmuşlar. :KK36:

Bunun bir formülü yok ki. İyi olur ya da olmaz denemez hiç bir zaman. O kişiye ve karşıdaki insana bağlı bir şey. Güven de çok önemli tabi. Bunun otobüste tanışmaktan ya da tatilde arkadaş olmaktan farkı güyok aslında. Sanala hapsolunmadığı sürece internet güzel bir tanışma ortamı.

Biz iyi örneklerdeniz. Eşimle internetten tanıştık. Ne arkadaşlık sitesi ne facebook twitter falan değildi ama. İkimizin de ilgi alanı olan bir forumdan. 2006 yılıydı ve benim birlikte olduğum başka biri vardı. Eşim de yeni bitirmişti ilişkisini. Arkadaş olduk önce. Ara ara buluşup görüştük ama arkadaştık. Sonra benim ilişkim bitti aradan zaman geçti bir baktık ki sevgiliyiz. Nasıl oldu anlamadık. Tanışmamızın üzerinden iki seneye yakın zaman geçmişti ilişkimiz başladığında. Emin adımlarla ilerledik hep. İyi ki de tanışmışız.

Ama bi arkadaşım çok yamuk bir adama denk geldi mesela. Evli olduğu çıktı ortaya, tecavüz etmeye kalktı falan. Allah korudu kızı.

Biz de aynen böyle... Belki aynı forum :D Çok evlenen olmuştu o ve kardeş forumdan çünkü:D
:KK19: aynı şekilde o zamanlar cok unlu olan forum vardı sonra feysbuk davaları cikinca kapandı hepsi:63:
Hala o forumdaki arkadaslıklarımız devam ediyor ve gorustuklerim de oldu...

Benimki tamamen tesaduf ama... Staj defterine ne yazacağımı arastırıyordum baktım gugıla bizim forum çıktı yazmışlar ben de en günceline msj attım ne yazdın yardımlaşalım diye Ama aktif uye degilmiş ben bunun msnini bulup eklemistim kalmış öyle... Sonra kimsinden açıldı muhabbet, okudugumuz bolum aynı olunca dersler projeler hakkında paslaşmalaroldu 1 yıl kadar ama gayet normal sıradan... Venim sevgilim vardı zaten kardesim falanlı konusuyorduk sonra bizim okulu bitirme projesine yardıma geldi kaldı bu bizde ne hikmetse gelmeesine yakın terkedildim :D sonra erkeklerden nefret etme geldi bana bu yine geliyor gezdiriyoruz falan... Okul bitimine yakın duygusallaşmalar başlayınca sevgili olduk 4.5 yıl oldu :) Allahtan cok buyuk mesafeler yok aramızda o daha da kısalttı benim oldugum ilde iş buldu...internetten diyemiyorum ben de kötü bir algı olduğu icin... uniden diyorum ki öyle gibi gibi :p

Ayrıca yakın akrabalarımdan da var örneği forumdan tanıdığım evlenenler de var :)

bence değil, kafedeki adamın psikopat çıkması daha olası.
iraden varsa, internetten tanıdığın insanı gerçek hayatta sıfırlayabilip
o gün tanışmış gibi yeniden başlayabileceksen sorun yok, aylarca yazıştık, dedikleri doğrudur, yalan söylemiş olamaz kesinlikle kafası çooook ağrıyacak bir kafa.

internette birbirini bulup, mutlu olmuş çiftlere daha çok gıpta ediyorum ben, dar bölgede değil, uçsuz bucaksız bir yerden birbirlerini bulmuşlar. :KK36:
Ya öyle bişey ki arayıp da bulmuyorsun. Bakıyorsun adamla sohbetçok güzel, gayet kafa bir tip. İlgi alanları aynı, düşünce yapısı benzer falan ne olduğunu anlamadan randevulaşmış oluyorsun. Hiç tanımadığın bir insanla buluşmaktansa az da olsa tanıdığın bir insanla buluşmak daha mantıklı bence.

Az biraz kafası çalışan bir insansan zaten adamın ne mal olduğu kurduğu cümleden bile belli olur. Kız tavlamaya mı gelmiş yoksa gerçekten belli şeyler hakkında seninle sohbet ediyor, tartışıyor ya da tanımaya mı çaşıyor anlarsın. Yani anlamamk için çok saf olmak ya da sevgili diye debeleniyor olmak lazım ki gözün bişey görmesin.

Ya öyle bişey ki arayıp da bulmuyorsun. Bakıyorsun adamla sohbetçok güzel, gayet kafa bir tip. İlgi alanları aynı, düşünce yapısı benzer falan ne olduğunu anlamadan randevulaşmış oluyorsun. Hiç tanımadığın bir insanla buluşmaktansa az da olsa tanıdığın bir insanla buluşmak daha mantıklı bence.

Az biraz kafası çalışan bir insansan zaten adamın ne mal olduğu kurduğu cümleden bile belli olur. Kız tavlamaya mı gelmiş yoksa gerçekten belli şeyler hakkında seninle sohbet ediyor, tartışıyor ya da tanımaya mı çaşıyor anlarsın. Yani anlamamk için çok saf olmak ya da sevgili diye debeleniyor olmak lazım ki gözün bişey görmesin.

kötü örneğim var :KK70:1 ay konuştuk, tamamen farklı biri çıktı söylediklerinden, internetteki o özgüvenli insan daha ilk saniyede sıfırlandı gözümde, takmamaya çalıştım bir süre, tanımıyoruz birbirimizi ben de ona değişik geliyorumdur dedim, ama yok ya, ortak noktalar falan aynı, yalan söylememişti ama ağzından çıkan her bir cümle, nette yazdıklarıyla karşılaştırınca kırmızı çarpı işareti veriyordu beynimde, yürümedi doğal olarak. Hiç yazmadığı şeyleri gördükçe uzatmaya gerek duymadım, bir de üstüne suçlandım. Hayalleriyle oynamışım. :KK75:

bende internetten tanistim ama hayatim zehir oldu bu sans meselesi mutlu olanida var olmayanida ! adam gibi adamida var karaktersizide gercek yuzlerini bastan belli etmiyorlar bazilari maalesef dort duvar arasina girdiginde anliyorsun hata ettigini kendi adima konusuyorum tabikide ! mesela benim karsimdaki insan cok olgun cok karakterli gibiymis gibi tanitti kendisini bana tanisma asamasinda hic bir zmn sacma sapan konusmadi ve evlendik o guzelim adam gitti yerine okuzun teki geldi ! tanisma her sekilde olabilir insanina bagli

Bu tamamen şans işi :) bende eşimi internet aracılığıyla tanıdım :) konuşmaya başladıktan 11 gün sonra yüzyüze görüştük şimdi 2 aylık evliyiz :)

Benim merak ettigim misal facebooktan tanisiyosunuz ya hic ortak arkadasiniz var miydi mesela? Facebook'tan tanisanlara soruyorum: )

Ben galiba ilk ona bakardim. Zaten bu zamana kadar hayatima girenler hic oyle otobuste tanismayla falan olmadi hep arkadas vasitasiyla falan.

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri

Bu da diğer evlilik şekilleri gibi kumar canım..şans..Ben netten tanıştım..iki yıl nette konustuk..hem de ayrı sehirlerdeydik..geldi bıkac kere..sonra ben sevmedım, istemedım..devam ettı ilgilenmeye arayıp sormaya..iki yılın sonunda ikna oldum evlendim..Ama nette gördüğüm huylarına göre evlendım..Sonra baktım ki netteki halıyle gercek halinin hiç alakası yokmus..netten bana yolladıgı şiirler bile onun değilmiş ( sana yazdım dıye yollardı) Huyu suyu cok farklıymıs..yani netten tanıssan bile, baya bir flört dönemi de gerekıyor, ben onu cok kısa tuttum..Net sadece tanısmana vesile, sonrasını yuzyuze gorusursen netten tanısıp evlendın bıle sayılmaz..Kısacası benımkı iyi olmadı..8 yıllık evliyim..7 yasında bir oğlum var, ikinciye hamileyim ve tahmin edmeyeceğin kadar mutsuzum..Ben bu kumarda kaybettim..sana iyi şanslar..

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Bizler de internete giren insanlarız .Yani normal insanlarız .O şekilde düşünmek lazım.

arkadaşlarınızın arasında ,oyun oynarken,forumda ,bir meslek veya hobi gurubunda falan tanışılıp arkadaş olarak görüşülüp sonrası geliyorsa çok normal
ancak sana mesaj atan tanımadığın birine cevap verirsen özellikle macera aranan arkadaşlık sitelerine girip tanımadığın bilmediğin insanlarla görüşürsen hiç de normal değil bence

Ben varım. Ailem arkadaşlarım kimse bilmiyor. evliyim bir buçuk yıldır onun öncesinde de bir buçuk yıl flört ettik. Su an çok mutluyum.eşim benim diğer yarım..

Netten tanışmak demek, her an nette vakit geçiren, asalak insanlarla olmak demek değildir.
Ben geçen aylarda biriyle tanıştım, görüştüm ama beğenmedim adamı.
Bir holdingde yöneticiydi. Yüksek lisansını tamamlamış bir mühendisti.
Her şeyini gördüm. Biliyorum.

Ve onunla tanıştığım siteye sadece birkaç gün takılıp çıktım.
Net başında adam aramıyordum yani. Nette vakit de öldürmüyordum çünkü zaten çalışıyordum o süreçte.
Herkesi aynı kefeye koymayın.

Tesadüfler olabiliyor.
Eee sonra ne olduu :KK69:

Ben de eşimle nette tanıştım o kadar da mutluyum ki hayatımda tanıdığım en iyi insan ben ağlarsam Ağlar gülersem Güler her işime yardım eder kendi aç olsada önce bana yedirir yani asırı iyi bi insan Allah bozmasın tabi....ama tabi bizim evliliğimiz Saçma değildi ikimizde öğretmeniz bi öğretmenler grubunda tanıştık proje falan yaptık beraber öyle devam etti yani kişiye göre değişir internetten işsiz Güçsüz serseri biriyle olmaz ama ortak noktalar çoksa niye Olmasın örnek var işte biz☺️☺️

Kuzenim netten tanışıp evlendi şimdi evliliğininin 3. yılında mutlu ve bebek bekliyor ..
İlk önce dalga geçer gibiydi sonra birbirleriyle konuştukça ciddileşti 1 yıl içinde evlendiler ..
Şanslıydı iyi bir insan çıktı mutlular evlendiler.

kötü örneğim var :KK70:1 ay konuştuk, tamamen farklı biri çıktı söylediklerinden, internetteki o özgüvenli insan daha ilk saniyede sıfırlandı gözümde, takmamaya çalıştım bir süre, tanımıyoruz birbirimizi ben de ona değişik geliyorumdur dedim, ama yok ya, ortak noktalar falan aynı, yalan söylememişti ama ağzından çıkan her bir cümle, nette yazdıklarıyla karşılaştırınca kırmızı çarpı işareti veriyordu beynimde, yürümedi doğal olarak. Hiç yazmadığı şeyleri gördükçe uzatmaya gerek duymadım, bir de üstüne suçlandım. Hayalleriyle oynamışım. :KK75:
Kötü örnek sayılmaz bu pek. Seni kandırmamış, kendini biraz süslemiş. Sanal dünyadaki aslanın yerine pisicik gelivermiş. Senin de işine gelmemiş bitmiş. Onun da hayalleri yerle bir olmuş yazıııkk... :KK55:

Back
X